Beoordelingen Theo Klaassen B.V.

9,1
188 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Arno en Christel uit Molenhoek

13-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Theo Klaasen B.V. Denk met de klant mee. Samen op zoek gegaan naar een auto die wij op het oog hadden. De klant is koning. Er heerst een prettige sfeer. Klaassen denkt in oplossingen. We zijn een zeer tevreden klant en hopen dit nog jaren te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Gennep

05-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer de zoveelste auto van autobedrijf Theo Klaassen. De vertrouwde service en dezelfde glimlach toen we weer wegreden. Top bedrijf, prima verzorgd, heerlijke vers gezette koffie in een stenen kopje met schotel, ongedwongen rustige gezellige sfeer. Echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijke en terzakekundige service. Fijn om hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Beek lb

07-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toe zijnde aan een andere auto hier en daar gaan kijken maar niet ├ęcht kunnen vinden wat we zochten. Via bekenden op de website van Theo Klaassen terecht gekomen. Iets leuks gezien waar we wel wat vragen over hadden. We wonen in Zuid-Limburg dus alvorens we die kant op zijn gereden eerst telefonisch contact opgenomen. Jacques Klaassen gaf deskundig antwoord op al onze vragen en gaf duidelijk aan wat we konden verwachten als we ter plaatste zouden komen kijken. Kortom, het voelde goed!

Op 6-12 zijn we naar Malden gereden en de auto stond binnen. Onze eerste indruk was: DAAR STAAT PRECIES WAT WE VERWACHT HADDEN

Na een kop koffie en een onderhoudend gesprek zijn we kort gaan rijden met de auto en alles klopte. Na de proefrit hebben we niet erg lang hoeven nadenken. We kregen weer een lekker kopje koffie aangeboden en er werd ons meer dan voldoende tijd en gelegenheid gegeven om nog even samen te overleggen. Dit alles kwam dusdanig betrouwbaar op ons over dat we gelijk alle papieren in orde hebben laten maken, betaald hebben en MET de auto naar het zuiden zijn terug gereden.

Betrouwbaarheid, eerlijkheid en service-gerichtheid bestaat dus schijnbaar toch nog in de wereld van de gebruikte auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Mijdrecht

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoveelste auto bij Theo Klaassen gekocht. Bij Jacques Klaassen vind je geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is zo groot dat ik mijn laatste aangekochte auto een Audi A6 al heb betaald zonder dat ik al een vrijwaringsbewijs heb voor mijn ingeruilde auto. Top bedrijf!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Grubbenvorst

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet de auto gevonden die ik zocht bij Autobedrijf Theo Klaassen. Bij het bezoek een uitgebreide uitleg gehad over de aantoonbare historie van de beoogde auto, en een proefrit gemaakt. In goed overleg de inruilprijs bepaald van mijn niet meer makkelijk verhandelbare A8, met hoge km stand. Dit alles met een professionele en correcte benadering.
Een aantal dagen erna de beslissing genomen, en tot aankoop overgegaan. Dhr Jacques Klaasen heeft er voor gezorgd dat de auto afgeleverd werd zoals besproken, met alle tijd voor duidelijke uitleg en afhandeling.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop ik als klant behandelt ben bij Autobedrijf Theo Klaassen.


Ja, ik beveel dit aan

Alex van G

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk. Met veel deskundigheid over de gekochte auto.


Ja, ik beveel dit aan

R.

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer te spreken over de uitgebreide en lange wijze waarop aandacht is geschonken aan alle tekst en uitleg geven over de door mij aangeschafte BMW. Bovendien is deze keurig afgeleverd, in zeer goede staat en alle nodige bijzaken zijn tiptop verzorgd!

Een grote pluim voor de super klantvriendelijke benadering, de passie voor auto's is bij dit bedrijf te vinden!


Ja, ik beveel dit aan

J.W.G.M. uit Molenhoek

07-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bijzonder prettig en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Vicky uit Malden

05-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan