Beoordelingen Theo Klaassen B.V.

9,1
173 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 173 beoordelingen

Martien uit Weurt

07-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geholpen beide keren dat ik een auto gekocht heb.Verder altijd een goede service gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Andrée uit Tilburg

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn autobedrijf met persoonlijke aandacht en waar goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Mooie Audi A1 gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Apeldoorn

28-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, goede auto (X3) voor een redelijke prijs. Aardige keurige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Groesbeek

27-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig net bedrijf die de gemaakte afspraken keurig na komt.
Je word er vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Kortom een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Groesbeek

08-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer betrouwbaar, eerlijk en deskundig bedrijf. we werden ontzettend goed voorgelicht door Jac. en Peter, vriendelijk en niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Amsterdam

01-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben met alles rondom de aankoop van mijn nieuwe (gebruikte) BMW 750i. De communicatie, service, eerlijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit waren allemaal uitstekend. Alle afspraken zijn ruimschoots nagekomen. Mijn grote dank gaat uit naar Jacques Klaassen en ook naar Peter voor hun goede service. Een regelrechte aanrader dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

pierre de uit groesbeek

15-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig, eerlijk bedrijf heb al wat auto,s gekocht daar wordt perfect geholpen door vakmensen, mensen die tijd voor je nemen echt top,,


Ja, ik beveel dit aan

sylvia

08-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je wordt hier heel goed te woord gestaan, vriendelijk en niet opdringerig. fijn bedrijf, goed geholpen door Jacques


Ja, ik beveel dit aan

Felicia uit Holten

03-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaringen zijn alleen maar positief. Al jaren komen wij bij Theo Klaassen BV en we hebben er meerdere auto's gekocht en onderhouden. Het zijn altijd goede auto's, de service en persoonlijke aandacht zijn erg goed!


Ja, ik beveel dit aan

Norman uit Lelystad

18-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, flexibel en prettige medewerkers


Ja, ik beveel dit aan