Beoordelingen Theo Klaassen B.V.

9,1
184 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 184 beoordelingen

Rik uit Mijdrecht

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoveelste auto bij Theo Klaassen gekocht. Bij Jacques Klaassen vind je geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is zo groot dat ik mijn laatste aangekochte auto een Audi A6 al heb betaald zonder dat ik al een vrijwaringsbewijs heb voor mijn ingeruilde auto. Top bedrijf!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Grubbenvorst

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet de auto gevonden die ik zocht bij Autobedrijf Theo Klaassen. Bij het bezoek een uitgebreide uitleg gehad over de aantoonbare historie van de beoogde auto, en een proefrit gemaakt. In goed overleg de inruilprijs bepaald van mijn niet meer makkelijk verhandelbare A8, met hoge km stand. Dit alles met een professionele en correcte benadering.
Een aantal dagen erna de beslissing genomen, en tot aankoop overgegaan. Dhr Jacques Klaasen heeft er voor gezorgd dat de auto afgeleverd werd zoals besproken, met alle tijd voor duidelijke uitleg en afhandeling.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop ik als klant behandelt ben bij Autobedrijf Theo Klaassen.


Ja, ik beveel dit aan

Alex van G

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk. Met veel deskundigheid over de gekochte auto.


Ja, ik beveel dit aan

R.

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer te spreken over de uitgebreide en lange wijze waarop aandacht is geschonken aan alle tekst en uitleg geven over de door mij aangeschafte BMW. Bovendien is deze keurig afgeleverd, in zeer goede staat en alle nodige bijzaken zijn tiptop verzorgd!

Een grote pluim voor de super klantvriendelijke benadering, de passie voor auto's is bij dit bedrijf te vinden!


Ja, ik beveel dit aan

J.W.G.M. uit Molenhoek

07-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bijzonder prettig en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Vicky uit Malden

05-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit drunen

15-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede en prettige communicatie ,


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Malden

02-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Nijmegen

18-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst, adequaat advies, nette afhandeling en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijmegen

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na 'n total loss heeft autobedrijf Klaassen in no time een vergelijkbare auto voor me gevonden. Prima communicatie, goed meegedacht en zeer deskundig. Ik ben al jaren klant vanwege betrouwbaarheid en klantgerichtheid!


Ja, ik beveel dit aan