Beoordelingen Theo Klaassen B.V.

9,1
176 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Stijn uit Nijmegen

18-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst, adequaat advies, nette afhandeling en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijmegen

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na 'n total loss heeft autobedrijf Klaassen in no time een vergelijkbare auto voor me gevonden. Prima communicatie, goed meegedacht en zeer deskundig. Ik ben al jaren klant vanwege betrouwbaarheid en klantgerichtheid!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Veghel

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een geweldige klantervaring! van het begin tot het einde. Nog nooit eerder heb ik met zoveel plezier een auto aangeschaft. Met passie vertellen over een auto, kennis van de auto, oprecht geĂ¯nteresseerd in de klant en haar wens. Om het vervolgens af te ronden tot een deal welke een ieder past. Met als kers op de taart een perfecte aflevering! een aanrader voor een ieder.


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit Weurt

07-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geholpen beide keren dat ik een auto gekocht heb.Verder altijd een goede service gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Andrée uit Tilburg

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn autobedrijf met persoonlijke aandacht en waar goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Mooie Audi A1 gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Apeldoorn

28-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, goede auto (X3) voor een redelijke prijs. Aardige keurige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Groesbeek

27-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig net bedrijf die de gemaakte afspraken keurig na komt.
Je word er vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Kortom een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Groesbeek

08-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer betrouwbaar, eerlijk en deskundig bedrijf. we werden ontzettend goed voorgelicht door Jac. en Peter, vriendelijk en niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Amsterdam

01-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben met alles rondom de aankoop van mijn nieuwe (gebruikte) BMW 750i. De communicatie, service, eerlijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit waren allemaal uitstekend. Alle afspraken zijn ruimschoots nagekomen. Mijn grote dank gaat uit naar Jacques Klaassen en ook naar Peter voor hun goede service. Een regelrechte aanrader dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

pierre de uit groesbeek

15-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig, eerlijk bedrijf heb al wat auto,s gekocht daar wordt perfect geholpen door vakmensen, mensen die tijd voor je nemen echt top,,


Ja, ik beveel dit aan