Beoordelingen Theo Klaassen B.V.

9,1
194 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Johan uit Cuijk

11-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door pech met mijn Opel , recht voor de deur van auto bedrijf Theo Klaassen stapte ik naar binnen om te vragen of ik gebruik mocht maken van de telefoon
Natuurlijk zei Jacques ( eigenaar van auto bedrijf Theo Klaassen ) ook werdt direct koffie aan geboden daar ik toch op de sleepdienst moest wachten .
Tijdens t wachten en onder het genot van de koffie effe rond gelopen in de showroom en jawel daar stond voor ons de perfecte occasion na een uiterst vriendelijk ontvangst ging t gesprek verder over de desbetreffende auto en de eventuele aanschaf / inruil mogelijkheden
Wederzijds verliep dit gesprek eerlijk en vertrouwd , na enige uitleg nieuwe afspraak gepland zodat ik er samen met mijn wederhelft terug ging om samen te kijken , wederom uiterst vriendelijk geholpen door jacques
Na enig overleg samen de knoop door gehakt en besloten we de Opel in te ruilen en de vw Jetta te kopen
Kortom we zijn oprecht blij met de “ nieuwe “ aanschaf van onze auto die we gekocht hebben bij Theo Klaassen in Malden
Vooral de vriendelijke en openlijkheid van dit bedrijf kunnen wij 100% aan iedereen aanraden .
Team Klaassen ga zo door 👍
Groet, Johan & Marese Cuijk


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Stein

23-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Cliff uit Groesbeek

12-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelden zo’n goed gevoel gehad bij het aanschaffen van een andere gebruikte auto (BMW X1). Fijne verkoper/eigenaar. Neemt/heeft alle tijd voor je. Goede adviezen en uitleg onder het genot van een goede kop koffie. Geen dure of mooie verkooppraatjes. Goede inruilprijs. Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf
Theo (Jacques)Klaassen. Echt een aanrader. Bedankt namens Antoinette en Cliff.


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Nieuwlande

01-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangst. We zijn erg prettig geholpen. Al onze vragen zijn allemaal rustig beantwoord. Wij zijn erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan. En Suraj uit Oirlo

24-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette ontvangst met koffie en duidelijke informatie over de auto.
Na proefrit samen beoordeling over de auto en auto aangekocht en de dag erna opgehaald.
Auto was netjes voorzien van alle vloeistoffen.
Nette en erg duidelijke verkoper ja ze bestaan nog.
Autobedrijf heeft een nette en professionele uitstraling. Veel succes in de toekomst.
Fam Peters.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijmegen

25-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte auto gekocht, geen opdringerigheid maar gewoon de klant benaderen wanneer het nodig is en de informatie geven waar de klant om vraagt, eerlijkheid en verstand van zaken.Top


Ja, ik beveel dit aan

Arno en Christel uit Molenhoek

13-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Theo Klaasen B.V. Denk met de klant mee. Samen op zoek gegaan naar een auto die wij op het oog hadden. De klant is koning. Er heerst een prettige sfeer. Klaassen denkt in oplossingen. We zijn een zeer tevreden klant en hopen dit nog jaren te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Gennep

05-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer de zoveelste auto van autobedrijf Theo Klaassen. De vertrouwde service en dezelfde glimlach toen we weer wegreden. Top bedrijf, prima verzorgd, heerlijke vers gezette koffie in een stenen kopje met schotel, ongedwongen rustige gezellige sfeer. Echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijke en terzakekundige service. Fijn om hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Beek lb

07-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toe zijnde aan een andere auto hier en daar gaan kijken maar niet écht kunnen vinden wat we zochten. Via bekenden op de website van Theo Klaassen terecht gekomen. Iets leuks gezien waar we wel wat vragen over hadden. We wonen in Zuid-Limburg dus alvorens we die kant op zijn gereden eerst telefonisch contact opgenomen. Jacques Klaassen gaf deskundig antwoord op al onze vragen en gaf duidelijk aan wat we konden verwachten als we ter plaatste zouden komen kijken. Kortom, het voelde goed!

Op 6-12 zijn we naar Malden gereden en de auto stond binnen. Onze eerste indruk was: DAAR STAAT PRECIES WAT WE VERWACHT HADDEN

Na een kop koffie en een onderhoudend gesprek zijn we kort gaan rijden met de auto en alles klopte. Na de proefrit hebben we niet erg lang hoeven nadenken. We kregen weer een lekker kopje koffie aangeboden en er werd ons meer dan voldoende tijd en gelegenheid gegeven om nog even samen te overleggen. Dit alles kwam dusdanig betrouwbaar op ons over dat we gelijk alle papieren in orde hebben laten maken, betaald hebben en MET de auto naar het zuiden zijn terug gereden.

Betrouwbaarheid, eerlijkheid en service-gerichtheid bestaat dus schijnbaar toch nog in de wereld van de gebruikte auto's!


Ja, ik beveel dit aan