Beoordelingen Theo Klaassen B.V.

9,1
195 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
181 t/m 190 van 195 beoordelingen

Anoniem

02-07-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen. Niet uit de hoogte je kan er normaal mee praten en afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Milsbeek

01-07-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Correcte, beschaafde benadering. Prettige wijze van zaken doen: bereid om klant " binnen te halen". Geeft goed gevoel dat je zaken kunt doen.
Bedrijf wekt vertrouwen. Verdient goede reclame. Goed team. Houden zo!
Reden bezoek: kwam voor reparatie van auto van mijn echtgenote, zag 307 cc staan een uiteindelijk gekocht. Inmiddels de 3e auto (2 Volvo S60). Bedrijf maakt waar wat het uitstraalt: degelijkheid. Kortom: je wordt serieus genomen. Allemaal negens: men moet zich blijven inzetten/verbeteren; daarvoor op naar de 10.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

29-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al jaren klant van Klaassen. deze week heb ik hier mijn tweede auto gekocht. Onderhoud van mijn vorige auto is altijd door Klaassen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Reden om ook nu weer voor Klaassen te kiezen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit MOLENHOEK LB

28-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk, correct, duidelijk, niet opdringerig en zeer nette en verzorgde showroom en een begrip in de regio.
Heb hier eerder een auto gekocht en de service was prima.
kortom goed!


Ja, ik beveel dit aan

dahlia uit kasteelstraat 18 6598BJ Heijen

20-01-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer naar tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan

D uit maastricht

20-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Groesbeek

29-12-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maike uit Den Haag

23-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over het algemeen is mijn indruk van autobedrijven niet heel positief. Dit bedrijf Theo Klaassen heeft echter een zeer goede en betrouwbare indruk op mij achtergelaten. Geen gejaagdheid en verkooppraatjes, maar rust en meedenken met de klant. Theo Klaassen heeft alle beloften waargemaakt en ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden in mijn omgeving.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Spijkenisse

20-11-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct, secuur, precies, nauwkeurig, `will to please`, `after sale service`, betrouwbaar.
Dat zijn de superlatieven die bij het autobedrijf Theo Klaasen passen.
Omdat de auto zo mooi en vol was, was de prijs ernaar. Anders kon de score prijs/kwaliteit nog hoger.


Ja, ik beveel dit aan

Ariane uit Almere

13-11-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Chapeau voor dit bedrijf, daar kun je echt op vertrouwen. Ik kwam na 2,5 maand terug met mijn tweedehands autootje, waar geen garantie op zat. Een landelijk operend zeer bekend reparatiebedrijf had mij een prijsopgave gedaan i.v.m. piepende remmen en een flikkerend handremlampje, waar ik enorm van schrok. Ik kon dezelfde zaterdag nog tereecht, er was een monteur aanwezig die het probleem belangeloos heeft gerepareerd; een tevreden klant bovenalles. Hierbij is het van belang te zeggen dat de grootte van de reparatie (en dus de kosten) niet in de buurt kwamen van de eerder gedane prijsopgave. Ben ik blij dat ik contact op heb genomen; 'ere wie ere' toekomt!


Ja, ik beveel dit aan