Beoordelingen Theokooptjeauto.nl

8,9
42 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Anoniem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Amsterdam

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vriendelijk en professioneel!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Leidschendam

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand mooie geimporteerde Youngtimer Volvo V70 gekocht. Prima verzorgd, goed afgeleverd en ook later toen er nog een (klein) probleempje opdook, prima in orde gemaakt. Theo doet zijn best voor zijn klanten en heeft daar plezier in.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Purmerend

01-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord: Super. Eerlijke en goede prijs voor mijn oude auto ontvangen en een geweldige service bij het afleveren van de nieuwe auto. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Waddinxveen

01-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer leuk bedrijf, nette en fijne man, no nonsens


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Den haag

01-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Bilthoven

31-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst vriendelijk geholpen met een open en eerlijke werkwijze. De gekochte Mini Clubman bevalt nog steeds erg goed en is met zorg afgeleverd. Zeer tevreden dus!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Hoofddorp

18-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben bij Theo gekomen omdat ik mijn auto wilde verkopen. Na het eerste gesprek was het voor mij al
duidelijk dat het eerlijk en goed zakendoen is met Theo.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Heemskerk

07-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Theokooptjeauto.nl heb ik een Volkswagen Passat uit 2006 gekocht. De proefrit beviel mij zo dat ik de auto heb gekocht voor een mooie prijs. De auto heb ik gekocht zonder garantie en 2 uur nadat ik de auto mee naar huis heb genomen kwam er helaas al een storing in. Theo kon dit uiteraard niet weten en heeft mij daarom ook beloofd om het op te lossen en dit heeft hij ook gedaan! Vandaar dat Theo van mij een 10 voor service krijgt!
Bedankt Theo.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Katwijk

04-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands ford gekocht, goede prijs voor de auto en inruil voor mn oude auto gekregen. Na een weekje kwam ik dr achter dat mn toeter het niet deed, ik belde Theo die vond het vervelend voor me en stuurde me naar een locale ford-dealer om de reistijd te beperken(daar hebben ze mn toeter gerepareerd ) en zorgde hij voor de financiele afhandeling.
Dus goede service!!


Ja, ik beveel dit aan