Beoordelingen Theokooptjeauto.nl

8,9
48 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Yvette uit Hoofddorp

16-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Theo is een erg toegankelijk persoon waar je je snel thuis voelt.
Het aanbod aan auto's is uitgebreid.
De auto die ik aangeschaft heb bleek een functie die op de website stond niet te bezitten, hier kwam ik pas na de aanschaf achter. Theo heeft dit op een vriendelijke manier, snel & kostenloos in order gemaakt. Een goede service dus. Ik ga het onderhoud ook bij Theokooptjeauto.nl laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Connie uit Halfweg

09-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Briltil

08-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, snel en goed en meedenkend. De ervaring met de verdere service hoop ik uit te stellen.... :-)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke vent, eerlijk verhaal en een goede auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Zaandam

08-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aankoop als prettig ervaren. Geen opdringerige verkooppraatjes en alle ruimte voor vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Stijntje uit Ruinerwold

26-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijk en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Amsterdam

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vriendelijk en professioneel!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Leidschendam

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand mooie geimporteerde Youngtimer Volvo V70 gekocht. Prima verzorgd, goed afgeleverd en ook later toen er nog een (klein) probleempje opdook, prima in orde gemaakt. Theo doet zijn best voor zijn klanten en heeft daar plezier in.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Purmerend

01-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord: Super. Eerlijke en goede prijs voor mijn oude auto ontvangen en een geweldige service bij het afleveren van de nieuwe auto. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan