Beoordelingen Theokooptjeauto.nl

8,9
50 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Roy uit Hoofddorp

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een mooie mini one gekocht, incl 6 maanden bovag. Zojuist een check laten doen, klein ding werd vastgesteld, aan Theo voorgelegd, werd zonder meer kostenloos gerepareerd, wat kun je nog meer wensen? Hulde!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Uithoorn

31-01-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eigenaar Theo is een vriendelijke man maar komt zijn afspraken zelden na. We hebben er een Peugeot 208 gekocht maar was helaas geen Nederlandse gebruiksaanwijzing en onderhoudsboekje bij. Na steeds te hebben gebeld en de belofte te hebben gekregen het boekje beslist te krijgen is dit tot op heden , bijna een jaar na dato, nog steeds niet geleverd. Ook werden we nooit terug gebeld. Schept erg weinig vertrouwen in het bedrijf.
Inmiddels de auto bij andere garage in onderhoud gebracht en......zij konden dus wel snel voor de boekjes zorgen.


Yvette uit Hoofddorp

16-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Theo is een erg toegankelijk persoon waar je je snel thuis voelt.
Het aanbod aan auto's is uitgebreid.
De auto die ik aangeschaft heb bleek een functie die op de website stond niet te bezitten, hier kwam ik pas na de aanschaf achter. Theo heeft dit op een vriendelijke manier, snel & kostenloos in order gemaakt. Een goede service dus. Ik ga het onderhoud ook bij Theokooptjeauto.nl laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Connie uit Halfweg

09-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Briltil

08-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, snel en goed en meedenkend. De ervaring met de verdere service hoop ik uit te stellen.... :-)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke vent, eerlijk verhaal en een goede auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Zaandam

08-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aankoop als prettig ervaren. Geen opdringerige verkooppraatjes en alle ruimte voor vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Stijntje uit Ruinerwold

26-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijk en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Amsterdam

25-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vriendelijk en professioneel!


Ja, ik beveel dit aan