Beoordelingen Theokooptjeauto.nl

8,9
50 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
21 t/m 30 van 50 beoordelingen

Melissa uit Haarlem

02-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed verhaal, meedenkend. Je krijgt van Theo niet het idee dat je een misschien een kat in de zak koopt, integendeel. Fijne autohandelaar


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Amsterdam

02-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijne persoonlijke benadering, zeer betrouwbaar, doortastend en goed inspelend op de wensen van de klant. Oprecht enthousiast over mijn aankoop en zeer service minded.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Nieuw Vennep

02-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A.G. uit Hoofddorp

02-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam bij Theo om mijn auto te verkopen, ik had zelf al een andere auto gekocht. Het contact verliep heel prettig en professioneel. Theo bood een eerlijke prijs en de zaak was snel en goed geregeld. Volgens mij is Theo een echte liefhebber en wat mij betreft zeker een adres om in de toekomst nogmaals zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almere

11-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2017 een prachtige MB C-klasse gekocht, een heerlijke auto tegen een eerlijke prijs. Nog steeds 100% tevreden. Theo is vriendelijk, vakkundig en flexibel, geen doorsnee autohandelaar, maar een liefhebber. Ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Hoofddorp

08-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Theo is een professional met passie voor zijn vak. De 19 jaar oude auto die ik bij hem kocht is in prima staat. Daarnaast heeft theo meegedacht in het aanbrengen van de wijzigingen die ik zelf voor ogen had. Top !


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Zwanenburg

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze Renault Captur opgehaald,zonder afleverbeurt gekocht en toch een volle tank en matten gekregen van Theo.
De vriendelijkheid en service is top.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Amsterdam

01-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zocht een auto in de lage bijtelling, maar die waren in Nederland behoorlijk prijzig.
Theo vond mijn droomauto in Duitsland. Een heel complete Audi A3 die ook nog eens in nieuwstaat verkeerde. En dat voor een aanmerkelijk lagere prijs dan in Nederland!
Het importeren, de keuring bij de RDW en de afwkkeling bij de belastingdienst ging allemaal super. Heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

B uit Tiel

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zakendoen met Theo Peeters is ongecompliceerd, open en duidelijk. Geen dubbele bodem en in alle prijstechnische redelijkheid. Ook na de verkooptransactie. Ik zou mijn volgende auto zo weer bij Theo kopen.


Ja, ik beveel dit aan