Beoordelingen Tincan Auto

9,3
18 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Kevin uit OPMEER

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service gehad bij Tincan Auto. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Ben erg tevreden over hun deskundigheid en afhandelen van zaken. Ik zal dit bedrijf bij andere aanbevelen, en heb dit reeds gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen. Heel goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Wilnis

21-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima autobedrijf! Zeer vriendelijke medewerkers en snelle communicatie, zelfs 's avonds en in het weekend!!! Als je op zoek bent naar een 2e hands auto neem dan gerust contact met ze op en ervaar zelf dat je met een transparant bedrijf te maken hebt. Afspraak is afspraak bij Tincan, ga zo door mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Mathieu uit Maastricht

04-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topervaring
Heeft alles uit de kast getrokken om mij te helpen.
Zelfs aangeboden mij naar het strand te brengen en op te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Naaldwijk

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Tincan bij de aanschaf van mij Seat ibiza FR. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan zonder gladde verkooppraatjes. ze komen afspraken na en doen er alles voor om een goede auto af e leveren. al met al een TOP zaak


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Hoek van Holland

23-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede en vriendelijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Alblasserdam

21-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik dacht dat het in de autobranche alleen nog maar draaide om verkoopvolumes en lage marges die door gladde verkopers door je strot worden geduwd. Een auto kopen via Tincan is een feestje op zich. Een automotive specialist die je echte mobiliteitsbehoeften begrijpt, naar je luistert en daarna met ouderwetse top service ook nog de beste deal realiseert. Fijne mensen met passie voor auto's en hart voor hun klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit 'sGravenzande

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een absoluut fijne ervaring, Tincan is een bedrijf dat echt met je mee denkt.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Wateringen

28-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf! Klant staat op 1. 7 dagen in de week bereikbaar. Goede service en superblij met mijn Mini!


Ja, ik beveel dit aan

Nermien uit Zaandam

23-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden met de service en dienstverlening van Tincan. Zij luisteren naar de klantbehoefte en spelen daar goed op in.Goede prijs/kwaliteitsverhouding en een ouderwetse fijne service!


Ja, ik beveel dit aan