Beoordelingen Top Gear Autoservice

9,3
128 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Martin uit Almelo

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom een positieve ervaring met Top Gear. Ik kwam langs om een afspraak te maken maar mocht de auto direct achter laten. Tijdens de werkzaamheden kwam er een ander probleem aan het licht. Hier ben ik netjes over geinformeerd. Geen nare verassingen achteraf dus. Je word altijd vriendelijk te woord gestaan en er word gewoon goed werk afgeleverd. Ik heb ze al bij diverse kennissen aangeraden.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Almelo

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kom er al jaren voor onderhoud, vandaag mijn 21 jaar oude Peugeot niet meer door de apk te krijgen met hun goede en fijne medewerking daar gelijk een andere auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Verona uit Almelo

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een verademing! Een super bedrijf en fantastische mensen met een hart van goud. Na hele slechte ervaringen bij de Buitenhaven kwam ik met een lekke band bij hen terecht. Super geholpen en uiteindelijk zelfs gekeken naar een andere auto en samen met mijn vriend hier helemaal top geslaagd. Klantgericht en erg vriendelijk. Wat ze zeggen, dat doen ze ook. Helemaal top, wij zijn klant en ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Bert en Wilma!!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent en Larissa uit Zelhem

14-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze FIAT 500 hier gekocht erg vriendelijke mensen top service zelfs op zondag
Zou deze garage zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Almelo

10-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De beste garage van Almelo en omstreken! Uitstekende service, veel verstand van zaken en bovenal zeer betaalbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almelo

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service had met spoed een onderdeel nodig en topgear konden het leveren en monteren nog niet eerder meegemaakt.
Top


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Almelo

10-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ouderwets goede service, kennis van zaken en klantvriendelijkheid.
Ook bij minder gangbare auto's, zoals mijn MGF uit 1997 !


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Almelo

27-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vorig jaar met plezier hier auto gekocht. Nu 1e apk. Alles weer ok. Maar na week bleek 1 ruitenwisserblad kapot te zijn. Was net nog geen jaar oud. Nieuwe erop. Koffie en warme handdruk maar zonder rekening naar huis. Service!!Geweldig toch.


Ja, ik beveel dit aan

PJ uit Almelo

16-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen woensdag hier terecht gekomen met een gebroken voorveer. Prima service en vriendelijk. Binnen no-time was het opgelost en zelfs een haal/breng service. Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Almelo

15-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage met vriendelijk mensen die altijd klaarstaan.
Goede service en schappelijke prijzen.
Denken mee bij vragen.


Ja, ik beveel dit aan