Beoordelingen Trade Ard

9,3
10 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Dhr./mevr. uit aalsmeer

17-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geweldig bedrijf na aankoop laten ze je niet in de steek alles na tevredenheid verholpen bedankt tom


Ja, ik beveel dit aan

Abdullah uit Amsterdam

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij Ard. Goede auto, eerlijk over de auto...Topbedrijf...ik ga zeker nog een keer terug voor een auto!!! Dankjewel Tom.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit HEERHUGOWAARD

01-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Hardenberg

17-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zandvoort

23-12-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na uitnodiging door een van de directieleden en waarbij een goed en constructief gesprek is gevoerd, zijn de meningsverschillen in
positieve zin en naar alle tevredenheid opgelost !


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Katwijk Zh

06-11-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: "Eerlijk duurt het langst" en we "houden niet van praatjes" is het motto van Trade Ard. Nu zie ik wel vaker van dit soort kreten en ik was er dan ook op het eerste gezicht niet van onder de indruk. Dit mede door mijn eerdere ervaringen met diverse autodealers die soortgelijke kreten hanteren en vervolgens hun beloften in het geheel niet nakomen.
Maar goed, begin dit jaar een auto gekocht bij Trade Ard, ik werd keurig geholpen en alle beloften werden nagekomen. Helaas moest ik echter in de zomer op vakantie constateren dat de banden van mijn auto poreus waren en behoorlijk versleten. Balen als een stekker natuurlijk en nieuwe banden moeten kopen om de terugreis te maken. Na de vakantie contact gezocht met Ard & Tom en deze hebben kwestie naar volle tevredenheid afgehandeld. Dit terwijl mijn auto officieel niet onder de Bovag garantie viel.
Conclusie als je een van de weinige dealers zoekt die echt eerlijk en oprecht te werk gaan dan is dat Trade Ard! Bij Trade Ard is "eerlijk duurt het langst" geen loze kroot. Ze gaan voor de lange termijn-relatie.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Hoorn

18-05-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en ben erg vriendelijk behandeld. Ben ook erg tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Den Bosch

06-03-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

JP uit Zandvoort

28-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn allereerste auto vorig jaar bij Trade Ard gekocht. Voordat ik mijn rijbewijs gehaald had langs Ard en Tom gereden om te vragen of ze opzoek konden gaan naar een goedkope, sportieve auto. Die hebben ze voor mij binnen zeer korte tijd gevonden. De auto was snel rijklaar en de service is super! Ik blijf zeker klant!


Ja, ik beveel dit aan

p uit Megen

27-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Ard en Tom 2 auto's gekocht voor onze onderneming! de binnenkomst is al prettig en je wordt keurig geholpen en begint met een kopje koffie.
Beide auto's bevallen goed.
Ik heb een zeer goed gevoel bij Trade Ard, de service en prijs kwaliteit zijn prima in orde.
Bedankt Ard en Tom


Ja, ik beveel dit aan