Beoordelingen TRC Motors

9,1
34 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

erwin uit rijswijk

25-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaring: uitlaat van mijn motorfiets moest gelast worden. Was totaal geen probleem. kosten: 10 euro (na aandringen).
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia

25-01-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Lampje motormanagement bleef branden. Vorige garage kreeg het niet opgelost. TRC gaat deskundig te werk heeft motorblok verwijderd uit de auto om overal makkelijk bij te kunnen en goede analyse te kunnen maken van het probleem. Jammer dat ik ze nu pas heb leren kennen. Had me veel geld bespaard gebleven.
Top gedaan mannen en tot ziens.


Ja, ik beveel dit aan

danny uit bergen op zoom

27-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Alexis uit Voorburg

21-07-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In onze auto brandde steeds een lichtje waarvan de oorzaak onduidelijk was.. Ik moest daarvoor heel vaak langs en werd elke keer weer hartelijk ontvangen! En elke keer gingen ze weer op zoek naar de oorzaak.. Uiteindelijk hebben ze het gevonden. Nu kan ik nog steeds voor alles even langs rijden, ze maken het dan vaak meteen even!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nootdorp

21-07-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud/reparatie altijd goed uitgevoerd.
Telefonisch altijd bereikbaar.
Flavio met zijn personeel altijd vriendelijk.
Normale prijs voor het geleverde werk.
Goede deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Rijswijk

27-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service. In mijn opinie de beste waar ik tot nu toe geweest ben. Probeert je niet onnodige kosten aan te smeren. Vanaf nu breng alleen maar bij hem mijn wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Rijswijk

10-10-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik wilde mijn wielen laten uitlijnen en laten balanceren om een brom in de wielen te verhelpen.
Alvorens het uitlijnen van de wielen aan mijn auto ontdekte men bij TRC motors dat de homokineten versleten en dus aan vervanging toe waren .
Na de reparatie en vervanging van de banden rijdt mijn auto weer als nieuw !


Ja, ik beveel dit aan

Kort uit Rijswijk

06-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ingrid uit wassenaar

02-10-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Rijswijk

02-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan