Beoordelingen TRIA fietsen

9,2
28 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Anoniem

16-04-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima bedrijf, alleen jammer als je na de winter komt voor de 1ste gratis servicebeurt dan moet je toch betalen met als argument : te laat


Ja, ik beveel dit aan

piet uit helmond

18-12-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: gekocht elders,Giant Aspiro Hybride,problemen bij dealer die niet goed werden opgelost,lijdensweg( dealer ), kom bij Tria fietsen die er serieus in duikt en het probleem naar tevredenheid oplost, "TOP": stap hier met volle tevredenheid weer graag naar binnen ! ( computer problemen )


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Deurne

08-10-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Niets anders dan goed! Bijzonder kundig en bovendien uiterst vriendelijk personeel. Mooi ruime moderne winkel met ouderwets goede service! Een aanrader (ook voor onderhoud).


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Mariahout

07-03-2013
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Lieshout

05-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

silvia uit GEMERT

31-01-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Persoonlijke service. Goed advies. Kennis van zaken. Goede kwaliteit. Zeker een aanbeveling waard.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lieshout

28-01-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

kris uit zottegem, belgie

28-01-2013
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Lieshout

27-01-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Erg servicegericht én verstand van zaken. Helaas geen goed assortiment mtb's boven de €2000 anders had ik zeker hier m'n nieuwe mtb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan