Beoordelingen TSC De Betuwe B.V.

9,7
9 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Teun uit Lisse

10-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze uiit Duitsland geimporteerde T5 California 2.0 TDI biturbo 180pk (CFCA) hebben we 5 jr oud met 144D km op de teller gekocht; en op onze eerste vakantie in SChotland ging ineens na 2000 km het olielampje aan, dus bijvullen. Het werd steeds erger en dit jaar ronde Duitsland/Italie moeten we 4 x een liter olie bijvullen op 3000 km. Op internet gezocht en bij TSC terecht gekomen en in het telefoongesprek werd al zoveel twijfel weggenomen over wat er precies aan de hand was, dat een afspraak is gemaakt en reparaties zijn uitgevoerd. Een bekende kwaal voor deze motor bleek wel! Door het hoge olieverbruik was ook revisie nodig van de twee turbo's en omdat de koppeling over een jaar ofzo ook verwacht werd, is dat nu ook gelijk maar gerepareerd. Voor alle extra werk werd keurig tevoren gebeld en overlegd - dus al met al zijn alle reparaties precies volgens de diverse overeengekomen afspraken en prijsopgaven uitgevoerd. Petje af voor Peter Sap, het bedrijf, de medewerkers en de uitvoering van het werk. Intussen na een camperreisje door zuid Zweden en bijna 4000 km verder, staat het oliepeil nog steeds op max!!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Spijkenisse

14-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn 8 jaar oude C4 Picasso met THP motor ( ja die van BMW en Mini, verbruikte bijna meer olie dan benzine. (Ruim 138000km) 2 ltr op 1000km. Inhouden bij constante snelheid en heel traag schakelen. Dus opzoek naar een bedrijf dat hier iets mee kon. Ik kwam dus terecht bij TSC de Betuwe. Mail gestuurd en kort erna een telefoontje van Peter. Goede werk en prijsafspraak gemaakt. Rondleiding gehad in bedrijf. Na een werk de auto weer opgehaald. Wat een verschil in rijden/schakelen. Als het beloofde verbruik van olie 1 op 6000 is ben ik weer blij.


Ja, ik beveel dit aan

John

20-07-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een hoog olieverbruik van m'n Audi bracht me bij TSC De Betuwe. In heldere taal werd me verteld wat er fout was, wat er aan te doen was en wat het ging kosten. Super service! Kreeg een leenauto mee en m'n auto was binnen drie dagen klaar. Olieverbruik weer normaal, scheelt me honderden euro's aan olie per jaar! Was ik maar eerder bij TSC terecht gekomen.....


Ja, ik beveel dit aan

A uit Delft

14-10-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Garage bedrijf , zeer kundig, klantvriendelijk en prijs vriendelijk.
Zeer goed gespecialiseerd in BMW, ze weten waar ze mee bezig zijn.
Kan het iedereen aanbevelen, grote klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit UITHOORN

06-01-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De distributieketting van mijn BMW 320d was opgerekt en maakte lawaai. Na een duidelijke uitleg via E-mail en een goed gesprek per telefoon een afspraak gemaakt bij Peter Sap. De reparatie is keurig volgens afspraak en binnen budget uitgevoerd waarbij ik tijdens de reparatie op de hoogte gehouden werd met foto's en uitleg per E-mail. Klantvriendelijk en vakbekwaam! Ik ben erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Egon uit Kerkdriel

26-09-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier in voorjaar 2013 een Citroen C4 gekocht die een totale revisie had ondergaan bij dit bedrijf van motor tot turbo. De aanschafprijs van de auto was zeer scherp en kreeg ook nog eens 6 mnd BOVAG garantie erbij. Tijdens deze periode ben ik 2x teruggegaan ter reparatie en ben telkens netjes en deskundig geholpen door de eigenaar van bedrijf. Ook is er laat in de garantieperiode een nieuwe airco-condensor geplaatst op kosten van bedrijf. Al met al een fijne bedrijf met deskundigheid en een goede prijs voor de auto's die ze aanbieden. Je weet zeker bij aankoop dat ze een eerlijk verhaal vertellen en dat je er een goed voertuig koopt.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Klazienaveen

08-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb mijn BMW 318 bj 2008 laten repareren, de distributie ketting was opgerekt.
Ik ben zeer tevreden over de vakkundige reparatie
De hele motor is uit en in gebouwd zonder schade en hij loopt zoals hij nog nooit gedaan heeft.
Dit bedrijf is eerlijk en vakkundig voor een goede prijs.
Ik kom graag terug (liever niet natuurlijk), alleen als nodig is.
Groetjes,
Daniel Telkamp


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Breda

17-08-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede eerlijke communicatie, komen afspraken goed na.
Prijsafspraken kloppen met eindafrekening.


Ja, ik beveel dit aan

vidjai

16-08-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goed, snelle service met goede kwaliteiten


Ja, ik beveel dit aan