Beoordelingen Turnhout Auto's

8,9
71 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Eva uit Almere

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats hebben we een prachtige auto gevonden. In het begin was ik wat huiverig, maar na een proefrit van mijn partner zelf ook maar eens een proefrit gemaakt, vooraf aangegeven dat ik de auto ook een aankoopkeuring zou laten geven, dit was geen probleem. Na de aankoopkeuring welke prima was de deal gesloten. Pas bij ophalen hoefden we het bedrag over te schrijven, want ze hebben geen pin automaat. Dit is dan ook het enige verbeterpunt in mijn ogen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Ridderkerk

11-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee jaar geleden al een Volvo S 80 aangeschaft bij Turnhout. Nu opnieuw geslaagd met een Volvo V70 diesel. Ook nu weer heel vriendelijke geholpen door Maaike. Geen verkoopverhalen maar gewoon eerlijke info ook wat betreft aankomende onderhoudskosten. Ik zou iedereen dit adres aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Ursem

04-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Meteen vriendelijk geholpen. Paar uur van te voren gebeld dat we kwamen kijken.
Auto stond meteen klaar voor een proefrit.
Een week later gekocht. Onze oude auto konden we ingeruilen. Prettig geholpen, meteen duidelijk alles en eerlijk. Heel fijn geen verkoop praatjes!
De Volvo XC90 rijd heel fijn, super auto voor ons gezin en betrouwbaar. Meteen getest naar Oostenrijk ⛷🏂 en reed de besneeuwde weg zonder problemen zo naar boven, met winterbanden.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Almere

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 1e kerstdag zie ik een mooie advertentie op Autoscout en 10 minuten later heb ik al een afspraak met Maaike om te komen kijken op 3e kerstdag. Lekker helder, gezellig, meteen een goed gevoel en ook geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk. Proefrit gemaakt, gekocht en met een big smile vandaag naar huis gereden! Heerlijke auto, alles goed geregeld en afgehandeld......hier moet je zijn voor je nieuwe 2e hand!


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Zoetermeer

29-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf. Vriendelijke mensen. Eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Moerkapelle

16-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij kochten een Hyundai i30 station bouwjaar 2013. Wij zijn goed geholpen en hebben prima koop gedaan bij Turnhout.
Heerlijke auto om mee te rijden.
Goede service er was wat met de voorbanden en een ruitenwisser was versleten binnen 1 maand en wij hebben hiervoor nieuwe gekregen. We hebben de auto nu 4 maanden en nogsteeds geen problemen technisch mee gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke & Ton uit Leiden

09-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed geholpen door Patrick en Maaike.
Zeer vakkundig zijn we te woord gestaan.
Laat op vrijdagmiddag zonder afspraak nog een proefrit gemaakt met een Volvo XC 70.
Bij terugkomst van de proefrit zagen we nog een andere Volvo ditmaal een XC 60 die een paar jaar jonger was en het was ook weer geen probleem om daarmee op de volgende dag een uitgebreide proefrit te maken.
Na de proefrit hebben we besloten om deze XC 60 aan te schaffen.
Na wat aanpassingen (APK, banden en trekhaakmontage) is onze Volvo afgelopen mandag tot onze volle tevredenheid afgeleverd.
We hebben Patrick en Maaike leren kennen als zeer gezellige, vakkundige en vriendelijke mensen die enthousiast met het vak bezig zijn zonder te forceren.
Vakkundig en enthousiast kwam nog eens tot uiting dat bij thuiskomst achterin de auto nog een nieuw extra nummerbord voor de aanhanger lag.
Misschien een kleinigheid, maar deze service maakte voor ons het verhaal wel helemaal compleet.

Patrick en Maaike, wij wensen jullie een heel goede en gezonde voortzetting van jullie autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Nuenen

05-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Servicegericht. Mooie kwaliteit. Heel tevreden met de aankoop van een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Christien uit Den Bosch

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: TURNHOUT AUTO'S

Inderdaad, uitsluitend in hoofdletters.

Het beste sleutelwoord waar wij aan denken, is “ONGEKEND”

ONGEKEND in:
deskundigheid, kwaliteit, scherpe prijzen, klantvriendelijkheid, het bieden van een fantastische service, begeleiding en nazorg, persoonlijke sfeer en betrokkenheid enz. enz. enz.

Onze bij hen gekochte Volvo v70 had een klein probleem. Dit hebben wij in Den Bosch mogen oplossen.
Snel, adequaat en soepel afgehandeld. Dat is TURNHOUT AUTO'S, een fantastisch familiebedrijf,
dat de afspraken ook echt nakomt.

Maaike en Patrick, bedankt voor de hele fijne persoonlijke benadering, onder het genot van
een heerlijk kopje koffie, “bakkie leut” zeggen wij in Brabant.

TURNHOUT AUTO'S is niet alleen maar een aanrader, maar naar onze mening een MUST.

Hans en Christien Kemp
Den Bosch


Ja, ik beveel dit aan

Allan uit Haarlem

05-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goede service


Ja, ik beveel dit aan