Beoordelingen Turnhout Auto's

8,9
80 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Tom uit Rotterdam

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Maaike. Heel blij met de nieuwe Volvo


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Den Haag

14-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We werden erg plezierig geholpen door Maaike van Turnhout Auto's. We hebben in verschillende auto's proefritten gemaakt. Zij nam alle tijd om ons te helpen en de uiteindelijke verkoop te regelen. En het belangrijkste: de auto die we kochten rijdt super.


Ja, ik beveel dit aan

Sander

28-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi net bedrijf, werden netjes ontvangen met koffie, ondanks dat Maaike aan de telefoon was. De auto werd meteen neergezet zodat we die goed konden bekijken. De auto zag er heel netjes uit. Van binnen was de auto ook mooi, alleen was daar het schoonmaken net iets minder gedaan. Maar het was zeker niet vies. Na de proefrit, die ons overigens meteen werd aangeboden en zonder kopie van het rijbewijs of een proefrit formulier, werden we ook vriendelijk te woord gestaan en hadden we een goed gesprek. Maaike en Patrick geven je echt het gevoel dat je altijd welkom bent, zorgen dat de auto’s er netjes uit zien en zijn duidelijk.

Kortom, hier kun je met een gerust hart op een vriendelijke manier een goede auto kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Hazerswoude-Rijndijk

19-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden
Vriendelijke
zijn altijd bereid een oplossing te vinden .
Gaf een goed gevoel bij de aankoop van onze auto.
Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Steenwijk

13-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een mooie Volvo V60 gezien bij Turnhout Auto's. Jammer genoeg woon ik 150 km uit de buurt. Even snel langsgaan is dan geen optie. Per mail had ik een paar vragen gesteld. Deze werden snel en vriendelijk beantwoord. Uiteindelijk gebeld en een voorstel gevraagd met inruil voor mijn auto. Heb een mooi en eerlijk voorstel gekregen. Turnhout heeft de Volvo V60 gereserveerd. 4 dagen later heb ik naar Roelofarendsveen gegaan en de V60 bekeken. Auto komt helemaal overeen met de opgegeven beschrijving. En dus de V60 meegenomen. Later een probleempje met de spiegel gehad. Dit kon ik laten verhelpen bij mijn eigen garage. Kosten werden vergoed door Turnhout Auto's. Kort samengevat nette auto's tegen scherpe prijzen. Met een vriendelijke en eerlijke service, gewoon Top!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Oude-Wetering

07-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week m'n 'nieuwe' youngtimer opgehaald bij Turnhout Auto's. Gaan kijken bij Turnhout na goede ervaringen van vrienden over Patrick en Maaike. De XC90 is keurig afgeleverd voor een auto van deze leeftijd. Ben er erg blij mee. Helder en duidelijk over het gedane onderhoud, helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Amsterdam

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken terug ons eerste contact gehad met Maaike en Patrick. Wij vonden de witte Volvo XC60 die op de site werd aangeboden namelijk een prachtige auto. Zelf zijn wij al ruim 20 jaar enthousiaste Volvorijders en dan is het ook eigenlijk vanzelfsprekend dat je dit merk trouw blijft. Werden zeer vriendelijk ontvangen met heerlijke koffie en er werd ons een prima inruilvoostel gedaan.Wij hebben Turnhout Auto’s als een heel open en transparant bedrijf ervaren. Al met al zijn wij erg enthousiast over Maaike en Patrick en kunnen wij niet anders dan Turnhout Auto’s van harte aan bevelen. Bij de aanschaf van een volgende auto zien zij ons zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zaandam

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo V40 ingeruild ivm rugproblemen en vandaag een XC70 aangeschaft. Wat opvalt bij Turnhout auto’s is het goede gevoel dat je overhoudt na gesprekken en onderhandelen over auto’s in een ongedwongen sfeer.
Voelt erg betrouwbaar, ik verwacht geen problemen met de XC70 te ondervinden.
Dank aan Maaike en Patrick en ik hoop dat de gebakjes jullie zullen smaken!


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Leeuwarden

24-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige XC70 gekocht voor de "beste" prijs in een sterk concurrerende markt. Prettige en vlotte afhandeling!


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Almere

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats hebben we een prachtige auto gevonden. In het begin was ik wat huiverig, maar na een proefrit van mijn partner zelf ook maar eens een proefrit gemaakt, vooraf aangegeven dat ik de auto ook een aankoopkeuring zou laten geven, dit was geen probleem. Na de aankoopkeuring welke prima was de deal gesloten. Pas bij ophalen hoefden we het bedrag over te schrijven, want ze hebben geen pin automaat. Dit is dan ook het enige verbeterpunt in mijn ogen.


Ja, ik beveel dit aan