Beoordelingen Turnhout Auto's

8,9
88 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Peter uit Sappemeer

14-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar bedrijf met een uitstekende service.
Zeer tevreden met de Volvo V60.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Voorschoten

10-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangst, ongedwongen sfeer en correcte afhandeling. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Elma uit Noordwijkerhout

06-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een ontzettend goede ervaring met Turnhout auto's. Na enkele eerdere autobedrijven te hebben bezocht, was dit voor ons een opluchting. We voelden ons direct op ons gemak bij de eerlijke en nuchtere Patrick. Gladde praatjes en marketingtrucs vind je hier niet. Wat een prettige, betrouwbare plek om je auto te kopen! Ook voor mijn oude auto kreeg ik direct een redelijk bod. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Alphen aan den Rijn

02-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de Volvo V40, een paar probleempjes werden vlot en vakkundig gerepareerd.
Voor mij een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hoofddorp

02-07-2019
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige ontvangst en goede behandeling


Ja, ik beveel dit aan

RJ

01-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een leuke zoektocht voor de ideale XC70 binnen budget bij Turnhout Auto's uitgekomen. Persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam van het eerste moment dat je er binnenkomt. Het inwisselen van onze Skoda was geen probleem, ook hier eerlijkheid en transparantie om tot een fair-deal te komen. Auto netjes afgeleverd en ook kleine probleempjes werden goed en vakkundig opgelost nog net voor de vakantie. Er stond zelfs zonder moeite even een vervangende auto klaar. Zo dus een prettige ervaring aan deze aankoop over gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Katwijk aan zee

25-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik Wilde graag een mooie nette betaalbare volvo en daar stond die. We zijn de eigenaar van een dikke v70 geworden, dankzij Turnhout..alles werd vlot geregeld en een hele goeie positieve sfeer. Jullie hebben een top tent ga zo door👍🏻👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Velsen-Noord

20-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jaren met plezier in een Volvo V70 te hebben gereden wilde wij een 7 persoons auto aanschaffen. Dus gingen we op zoek naar een mooie XC90. Bij Turnhout was een ruim aanbod aanwezig waaronder deze R-design uitvoering. We zijn vriendelijk geholpen in een ongedwongen sfeer. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Rotterdam

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Maaike. Heel blij met de nieuwe Volvo


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Den Haag

14-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We werden erg plezierig geholpen door Maaike van Turnhout Auto's. We hebben in verschillende auto's proefritten gemaakt. Zij nam alle tijd om ons te helpen en de uiteindelijke verkoop te regelen. En het belangrijkste: de auto die we kochten rijdt super.


Ja, ik beveel dit aan