Beoordelingen TZ Auto's

8,9
29 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Martijn uit Rhenen

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring. Kwamen voor een Grand Vitara en konden direct terecht; proefrit maken en ook mbv de brug even onder de auto kijken. Er miste een sleutel maar daar zijn we ook goed uitgekomen. Tjeerd heeft daarbij direct contact opgenomen met de Suzuki dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Nvt

26-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een ontzettend warm welkom, wegens prive omstandigheden heeft Tjeerd Zijlstra mij thuis opgezocht..Waarvoor groot respect...Goede deal gemaakt en Tjeerd is al zijn afspraken meer dan nagekomen...Dikke pluim voor TZ auto's Leeuwarden....


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Alphen aan den Rijn

03-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een nette Sprinter gekocht bij Tjeerd.
Alle afspraken die gemaakt zijn heeft Tjeerd netjes nagekomen en meer.
Dit is niet een snelle jongen die snel wil vedienen, neen de klant moet tevreden zijn en eerlijk is eerlijk is het credo hier.
Bij dit bedrijf kan je gerust een auto kopen.
Ik ben zeer tevreden, en zal zeker niet nalaten om.TZ aan te bevelen.
Ouderwetse eerlijke service zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Breda

21-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Tjeerd een 2e hands Defender gekocht. Hele prettige informele manier van klantencontact ervaren Duidelijke afspraken kunnen maken die ook prima nagekomen zijn. Beetje uitdagend om een auto te kopen in Leeuwarden wanneer je in Breda woont maar met een bedrijf als TZ is dat geen bezwaar gebleken. Nog een keertje teruggeweest om wat puntjes op de i te laten zetten maar dat is door een goede planning helemaal rond gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Froukje

25-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto’s voor een goede prijs. Staan open voor onafhankelijke aankoopkeuring. Geeft betrouwbaar gevoel. Voor mij eindje weg maar de moeite waard.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Gorssel

08-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi adres voor autoliefhebbers! Een paar bijzondere Volvo's in de showroom: T5R, R, dat soort auto's.
Ik ging voor een Saab 9-5 youngtimer en kocht een pareltje. Niet duur, goed geadviseerd en perfect afgeleverd. Volgende keer ga ik eerst bij Tjeerd Zeilstra kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Almere

06-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ontvangst met goede koffie! Financiering snel geregeld. Garantie met buitenland dekking tegen geringe meerprijs. Mooie showroom en prettige ongedwongen sfeer. Super blij met auto. Super bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Burdaard

02-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede en betrouwbare service. Terwijl wij een paar weken moesten wachtte op onze auto kregen wij een leenauto mee. Geweldig!!! Ik raad TZauto's zeker aan in mijn netwerk!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Gouda

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lange rit er naar toen, maar zeker de moeite waard. Erg vriendelijk bedrijf, waar je alles kans krijgt om de autos te bekijken. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Haarlem

31-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij TZ auto's een 2e hands Range Rover aangeschaft. Goede service en communicatie, auto netjes verzorgd afgeleverd. Over de optionele garantie was initieel wat onduidelijkheid mbt garantievoorwaarden (is met andere voorwaarden en bij een ander bedrijf ondergebracht dan momenteel op de website vermeld staat) maar dat is uitgezocht en opgelost. Al met al erg tevreden met de aankoop en service.


Ja, ik beveel dit aan