Beoordelingen TZ Auto's

9,0
38 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Joris uit Balk

16-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf ik heb er een Audi A4 gekocht waar ik binnen de garantie veel problemen mee ondervond alles is netjes opgelost via de garantie en zelfs een gratis leen auto!! Ik zou hier zo weer een auto kopen!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Bolsward

02-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij, no nonsense!


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit IJmuiden

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hierbij wil ik een eerder commentaar terugtrekken. Vandaag ben ik uitstekend geholpen. Mijn Landrover is teruggehaald door TZautos en omgeruild voor een vrij jonge Peugeot. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Doetinchem

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week een Polo GTI'tje gekocht bij TZ Auto's. Na meerdere malen prettig telefonisch contact te hebben gehad, het vertrouwen gekregen om 400 kilometer te rijden voor de auto. Eenmaal aangekomen prettig ontvangen, goede kop koffie gehad en de auto stond netjes klaar. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd, na een stukje rijden met de auto verkocht en de deal rondgemaakt. Hartstikke bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Gytsjerk

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met TZ auto's is erg positief.

Het is geen grote garage met een enorme handelsvoorraad en daarom kan eigenaar Tjeerd echt aandacht besteden aan zijn klanten en zijn auto's. Wat er aan voorraad staat is dan ook netjes.

Ook de service achteraf is goed. Een klein probleempje met vocht in de koplamp wordt netjes door Tjeerd verholpen.

Kortom een fijne garage om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: All perfect. Friedly and professional.


Ja, ik beveel dit aan

DSP uit ROMANIA

15-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

monaim uit Eindhoven

14-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: TZ auto's heb ik zeer goede ervaringen mee. Zelf woon ik in Eindhoven en er waren nog een aantal puntjes die opgelost moeten worden. dit heeft Tjeerd netjes opgepakt en opgelost. top service. bedankt voor je constructieve houding Tjeerd


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hardegarijp

14-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen! Tjeerd bedankt voor de fijne ontvangst tijdens aankoop auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Rhenen

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring. Kwamen voor een Grand Vitara en konden direct terecht; proefrit maken en ook mbv de brug even onder de auto kijken. Er miste een sleutel maar daar zijn we ook goed uitgekomen. Tjeerd heeft daarbij direct contact opgenomen met de Suzuki dealer.


Ja, ik beveel dit aan