Beoordelingen Autorijschool UNA Rijvaardig

8,5
283 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 283 beoordelingen

mirjana uit hendrik ido ambacht

02-12-2017
8,0

Ervaring: gaan goed gericht te werk en werken probleemoplossend en geven goede tips en feedback en geeft je een fijne leeromgeving.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Hendrik Ido Ambacht

28-11-2017
9,7

Ervaring: Prettige lessen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed met jouw eigen tempo rekening gehouden. Ik ben in 1x geslaagd en was goed voorbereid op mijn examen. Over het algemeen echt om aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Dordrecht

16-11-2017
9,3

Ervaring: De service is uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Dordrecht

14-10-2017
9,0

Ervaring: Geduldig, geïnteresseerd, kundig en combineert de theorie direct in de praktijk dmv uitleg van diverse situaties.
Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Randy uit Zwijndrecht

20-09-2017
10

Ervaring: Een prettig rijschool om bij te beginnen met lessen. UNA heeft ervaren rijinstructeurs die je goed begeleiden en de mogelijkheid geven voor zelf reflecteren.


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Hendrik-Ido-Ambacht

04-09-2017
8,7

Ervaring: Ik heb echt ontzettend veel geleerd bij Una. De lessen waren gewoon relaxed en gezellig. Ik ben heel blij dat ik voor Una gekozen heb, ik zou dit iedereen aanraden! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Hendrik Ido Ambacht

31-08-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Zwijndrecht

17-08-2017
10

Ervaring: Ik heb eerst bij een ander gelest waar het niet zo goed liep en waar ik erg veel klachten over had. Daarna gebeld met usha en een proefles genomen. Zij bekijkt wat je individueel nodig hebt en speelt daarop in. Zal iedereen ook zeker aanraden om bij una te gaan lessen! Vooral als je wat moeite hebt met bepaalde dingen en erg nerveus bent. Het is het zeker waard!! En ben ook in een keer geslaagd :)


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

07-08-2017
8,7

Ervaring: Fijne lessen gehad, voelde me op mn gemak, durvde fouten te maken en heerlijk in 1x geslaagd!😉


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit Hendrik-Ido-Ambacht

21-07-2017
8,3

Ervaring: Goeie lessen, er wordt veel tijd besteedt aan onderdelen die je moeilijk vindt


Ja, ik beveel dit aan