Beoordelingen Autorijschool UNA Rijvaardig

8,5
280 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 280 beoordelingen

Merel uit Dordrecht

14-10-2017
9,0

Ervaring: Geduldig, geïnteresseerd, kundig en combineert de theorie direct in de praktijk dmv uitleg van diverse situaties.
Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Randy uit Zwijndrecht

20-09-2017
10

Ervaring: Een prettig rijschool om bij te beginnen met lessen. UNA heeft ervaren rijinstructeurs die je goed begeleiden en de mogelijkheid geven voor zelf reflecteren.


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Hendrik-Ido-Ambacht

04-09-2017
8,7

Ervaring: Ik heb echt ontzettend veel geleerd bij Una. De lessen waren gewoon relaxed en gezellig. Ik ben heel blij dat ik voor Una gekozen heb, ik zou dit iedereen aanraden! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Hendrik Ido Ambacht

31-08-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Zwijndrecht

17-08-2017
10

Ervaring: Ik heb eerst bij een ander gelest waar het niet zo goed liep en waar ik erg veel klachten over had. Daarna gebeld met usha en een proefles genomen. Zij bekijkt wat je individueel nodig hebt en speelt daarop in. Zal iedereen ook zeker aanraden om bij una te gaan lessen! Vooral als je wat moeite hebt met bepaalde dingen en erg nerveus bent. Het is het zeker waard!! En ben ook in een keer geslaagd :)


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

07-08-2017
8,7

Ervaring: Fijne lessen gehad, voelde me op mn gemak, durvde fouten te maken en heerlijk in 1x geslaagd!😉


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit Hendrik-Ido-Ambacht

21-07-2017
8,3

Ervaring: Goeie lessen, er wordt veel tijd besteedt aan onderdelen die je moeilijk vindt


Ja, ik beveel dit aan

Adriënne uit Hendrik Ido Ambacht

30-06-2017
9,7

Ervaring: Super leuke en leerzame lessen gehad! In april begonnen en in juni afgereden. Elke les werd er een nieuw onderdeel behandeld in de praktijk (en theorie), wat ik als heel leerzaam heb ervaren! Super voorbereiding op het echte praktijk examen. UNA is een echte aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Adriënne uit Hendrik Ido Ambacht

01-06-2017
9,7

Ervaring: Ik ben sinds begin april begonnen met lessen, en hoop 30 juni mijn rijbewijs te behalen!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Papendrecht

30-05-2017
9,0

Ervaring: Mijn ervaring met Una Rijvaardig is erg goed. Veel geduld en persoonlijke aandacht voor de leerlingen in tegenstelling tot andere rijscholen. Goede communicatie en houden zich aan afspraken.


Ja, ik beveel dit aan