Beoordelingen Autorijschool UNA Rijvaardig

8,6
324 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 324 beoordelingen

Barbara uit Hendrik Ido Ambacht

12-04-2019
9,3

Ervaring: Fijne en gezellige rijlessen gehad, rustige en duidelijke uitleg en begeleiding...steekt er veel energie in om het je te leren en ben ik ondanks mijn leeftijd (65) in 1 keer geslaagd voor het theorie en praktijkexamen......beveel deze rijschool van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Hendrik Ido Ambacht

04-04-2019
9,0

Ervaring: Heel goed, lessen zijn goed gestructureerd, alles op eigen tempo. En er is ook extra aandacht voor persoonlijke dingen zoals perfectionisme ;) Fijn dat daar de ruimte voor wordt gegeven. Ook altijd goed bereikbaar


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Dordrecht

30-03-2019
9,3

Ervaring: Ik vond het een hele goede rijschool. Ik heb veel goede vaardigenheden geleerd die van toepassing zijn tijdens het autorijden.

Heel erg bedankt, voor de leuke, leerzame tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Hendrik-Ido-Ambacht

25-03-2019
8,0

Ervaring: Fijn ervaring! Goeie lessen op eigen tempo, erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Hendrik - Ido - Ambacht

01-03-2019
8,7

Ervaring: Professioneel bedrijf. Uitstekende kwaliteit en ook in verhouding met de prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Alblasserdam

27-02-2019
8,0

Ervaring: Goede instructies, ondersteuning waar je die nodig hebt, er wordt geluisterd naar de leerling, er wordt regelmatig geëvalueerd.


Ja, ik beveel dit aan

Yanick uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

19-02-2019
8,7

Ervaring: Zeer vriendelijk. Zien snel wat iemand fout doet en oefenen veel op de zwakke punten, zodat deze verbetert worden.
Als je aan het rijden bent met veel zenuwen, stellen ze je goed op je gemak.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Alblasserdam

19-02-2019
8,3

Ervaring: Super netjes, erg vriendelijk en rijdt echt op je eigen niveau


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Hendrik-Ido-Ambacht

19-02-2019
8,3

Ervaring: Zeer prettig


Ja, ik beveel dit aan

Yotara uit Dordrecht

30-01-2019
10

Ervaring: Ik ben zeer tevrede met Una rijschool. Goed instructeur met gevoel voor humeur. Fijne communicatie en bejegenen.


Ja, ik beveel dit aan