Beoordelingen Autorijschool UNA Rijvaardig

8,5
276 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 276 beoordelingen

Danielle uit Zwijndrecht

17-08-2017
10

Ervaring: Ik heb eerst bij een ander gelest waar het niet zo goed liep en waar ik erg veel klachten over had. Daarna gebeld met usha en een proefles genomen. Zij bekijkt wat je individueel nodig hebt en speelt daarop in. Zal iedereen ook zeker aanraden om bij una te gaan lessen! Vooral als je wat moeite hebt met bepaalde dingen en erg nerveus bent. Het is het zeker waard!! En ben ook in een keer geslaagd :)


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit HENDRIK-IDO-AMBACHT

07-08-2017
8,7

Ervaring: Fijne lessen gehad, voelde me op mn gemak, durvde fouten te maken en heerlijk in 1x geslaagd!😉


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit Hendrik-Ido-Ambacht

21-07-2017
8,3

Ervaring: Goeie lessen, er wordt veel tijd besteedt aan onderdelen die je moeilijk vindt


Ja, ik beveel dit aan

Adriënne uit Hendrik Ido Ambacht

30-06-2017
9,7

Ervaring: Super leuke en leerzame lessen gehad! In april begonnen en in juni afgereden. Elke les werd er een nieuw onderdeel behandeld in de praktijk (en theorie), wat ik als heel leerzaam heb ervaren! Super voorbereiding op het echte praktijk examen. UNA is een echte aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Adriënne uit Hendrik Ido Ambacht

01-06-2017
9,7

Ervaring: Ik ben sinds begin april begonnen met lessen, en hoop 30 juni mijn rijbewijs te behalen!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Papendrecht

30-05-2017
9,0

Ervaring: Mijn ervaring met Una Rijvaardig is erg goed. Veel geduld en persoonlijke aandacht voor de leerlingen in tegenstelling tot andere rijscholen. Goede communicatie en houden zich aan afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Hendrik Ido Ambacht

25-05-2017
8,7

Ervaring: Una is een rijschool waar je in je eigen tempo het rijden onder de knie kan krijgen. Je wordt altijd deskundig en goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Hendrik Ido ambacht

15-05-2017
7,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Zwijndrecht

07-05-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Jurrian uit Hendrik-Ido-Ambacht

01-05-2017
10

Ervaring: Een fijne rijschool, met goede instructeurs waarbij je je op je gemak voelt. Ze regelen alles voor je, maakt niet uit wat.
Echt top!


Ja, ik beveel dit aan