Beoordelingen Autorijschool UNA Rijvaardig

8,5
287 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 287 beoordelingen

Wesley uit Hendrik ido ambacht

11-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hendrik Ido Ambacht

21-01-2018
9,3

Ervaring: Zeer rustig en geduldige rijinstructrice. Duidelijk uitleg. Prijs kwaliteit verhouden erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

Tabitha uit Alblasserdam

05-01-2018
8,0

Ervaring: Ik heb veel geleerd tijdens de lessen, de instructeurs hebben veel geduld en helpen je zo goed mogelijk. Ook word je goed voorbereid op het examen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ik ben heel erg tevreden over deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Mayke uit Hendrik Ido Ambacht

29-12-2017
8,3

Ervaring: Heel vriendelijk, geven duidelijke aanwijzingen en informatie. Is gezellig in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

mirjana uit hendrik ido ambacht

02-12-2017
8,0

Ervaring: gaan goed gericht te werk en werken probleemoplossend en geven goede tips en feedback en geeft je een fijne leeromgeving.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Hendrik Ido Ambacht

28-11-2017
9,7

Ervaring: Prettige lessen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed met jouw eigen tempo rekening gehouden. Ik ben in 1x geslaagd en was goed voorbereid op mijn examen. Over het algemeen echt om aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Dordrecht

16-11-2017
9,3

Ervaring: De service is uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Dordrecht

14-10-2017
9,0

Ervaring: Geduldig, geïnteresseerd, kundig en combineert de theorie direct in de praktijk dmv uitleg van diverse situaties.
Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Randy uit Zwijndrecht

20-09-2017
10

Ervaring: Een prettig rijschool om bij te beginnen met lessen. UNA heeft ervaren rijinstructeurs die je goed begeleiden en de mogelijkheid geven voor zelf reflecteren.


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Hendrik-Ido-Ambacht

04-09-2017
8,7

Ervaring: Ik heb echt ontzettend veel geleerd bij Una. De lessen waren gewoon relaxed en gezellig. Ik ben heel blij dat ik voor Una gekozen heb, ik zou dit iedereen aanraden! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan