Beoordelingen v.d. Nieuwenhuijzen Auto's

8,5
29 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

A uit helmond

24-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: autobedrijf VD Nieuwenhuijzen heeft ons perfect geholpen met het vrijwaren van de auto die in 2016 gekocht hadden, alle problemen zijn opgelost door de mark scheepers,voor de volgende auto gaan we zeker nog een keer langs bij van de Nieuwenhuijzen auto's


Ja, ik beveel dit aan

Zara uit Rotterdam

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop en zal zeker andere vrienden/kennis deze auto dealer aanbevelen. Bedankt Majid Safari voor de top service!


Ja, ik beveel dit aan

frans uit oosterhout

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden in de afhandeling van de gekochte auto klant vriendelijk en alles wordt goed geregeld.transperant bedrijf laten zien wat ze belofen en doen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Helmond

16-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Helmond

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangst. Nemen alle tijd voor je, geen gehijg in je nek.... Toeval was dat er precies de auto stond waar we naar op zoek waren. Ondanks dat de auto op de 1ste verdieping stond was het absoluut geen probleem om deze meteen klaar te zetten voor een proefrit: een geslaagde proefrit!! En.. een prima prijs terug gekregen voor onze inruilauto. Na de koop nog een rondleiding en een uitgebreide uitleg gekregen. Chapeau, we hebben er een goed gevoel aan over gehouden en gaan vol vertrouwen van onze Kia genieten


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Helmond

02-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kregen een lease auto via het werk.
Een kia picanto.
Onze auto in ruilen was geen probleem er zou 1250e voor worden gegeven.
Een twee keer terug gekomen en toen werd er maar 450e voor gegeven, na onderhandelen zou het 750e worden.
Bij het ophalen van de lease auto met de heer frans nefkens gesproken over onze ontevredenheid over de verschillen.
Het antwoord was, oh dat was mijn collega en die is nu op vakantie, hij zou het bespreken en dan zouden wij van frans over een week horen.
Dit is nu 5 weken geleden.
Ons beeld van vdn is dat het een onbetrouwbaar bedrijf.
Als de deal rond is dan ben je niet meer interessant.

2e ervaring,
Mijn schoonouders zochten een opel meriva en bij vdn stond er een.
Ze vroegen de hoofdprijs, waren opdringerig.
Ze moesten meteen tekenen want dit gelde alleen voor die dag.
Mijn schoonvader is op leeftijd en liet zich niet gek praten.
Later vonden ze een betere en duizenden euros goedkoper.
Jammer dan men daar oude mensen onder druk zet om een auto duur te verkopen.


Lucas uit Leende

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering. Service gericht. Vriendelijke ontvangst bij werkplaats. Professionele afhandeling. Alles bij elkaar opgeteld wekken de medewerkers vertrouwen op.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Leende

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering. Service gericht. Vriendelijke ontvangst bij werkplaats. Professionele afhandeling. Alles bij elkaar opgeteld wekken de medewerkers vertrouwen op.


Ja, ik beveel dit aan

Franco uit Sevenum

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na uitgebreid zoeken en vergelijken van 1 merk/type auto uitgekomen bij v.d. Nieuwenhuizen. Op de online chat vraag over beschikbaarheid (zaterdag) werd pas maandagmiddag gereageerd. Uit nieuwsgierigheid betreffende zaterdag toch gebeld en het telefonisch contact ( met de heer Elbers) verliep zeer prettig. S’middags bezichtiging gedaan en maandag de proefrit. Zoals verwacht helemaal happy


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Asten

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn super vriendelijk ontvangen en geholpen!
Wij waren voor het eerst op de autoboulevard in Helmond en wilde een groot aantal garage bedrijven bezoeken om te kijken wat we terug kregen voor onze auto.
Maar we zijn niet verder gekomen dan v d Nieuwenhuijzen. Meteen de geschikte auto gevonden. Bij het ophalen van de auto kregen we een bos bloemen en een dinerbon.
Nog nooit meegemaakt!🌺💐


Ja, ik beveel dit aan