Beoordelingen v.d. Nieuwenhuijzen Auto's

8,6
23 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Lucas uit Leende

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering. Service gericht. Vriendelijke ontvangst bij werkplaats. Professionele afhandeling. Alles bij elkaar opgeteld wekken de medewerkers vertrouwen op.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Leende

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering. Service gericht. Vriendelijke ontvangst bij werkplaats. Professionele afhandeling. Alles bij elkaar opgeteld wekken de medewerkers vertrouwen op.


Ja, ik beveel dit aan

Franco uit Sevenum

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na uitgebreid zoeken en vergelijken van 1 merk/type auto uitgekomen bij v.d. Nieuwenhuizen. Op de online chat vraag over beschikbaarheid (zaterdag) werd pas maandagmiddag gereageerd. Uit nieuwsgierigheid betreffende zaterdag toch gebeld en het telefonisch contact ( met de heer Elbers) verliep zeer prettig. S’middags bezichtiging gedaan en maandag de proefrit. Zoals verwacht helemaal happy


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Asten

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn super vriendelijk ontvangen en geholpen!
Wij waren voor het eerst op de autoboulevard in Helmond en wilde een groot aantal garage bedrijven bezoeken om te kijken wat we terug kregen voor onze auto.
Maar we zijn niet verder gekomen dan v d Nieuwenhuijzen. Meteen de geschikte auto gevonden. Bij het ophalen van de auto kregen we een bos bloemen en een dinerbon.
Nog nooit meegemaakt!🌺💐


Ja, ik beveel dit aan

john uit Helmond

02-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service , tweedehands auto gekocht , na een week gezien dat er een paar kleine deukjes inzaten , was geen probleem auto gebracht en netjes opgeknapt weer als nieuw , complimenten aan Esli Elbers


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Eindhoven

13-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super goede service, buiten de garantie periode keurig coulance ontvangen ondanks dat ik het bedrijf eigenlijk niet eens kans had gegeven om een (te laat) bekend olieprobleem van 1.8TFSI motoren (Audi VW, Skoda) op te laten lossen, dit bedrijf verdiend een dikke plus vanwege deze zeer nette afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Asten

10-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top , probleem super opgelost.
Zeer geweldige service.dank je wel.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit tegelen

13-04-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Reden van bezoek is nieuwe Mini gekocht en auto ingeruild. Bij binnenkomst om de auto op te halen niet eens begroeten of een hand geven. Vervolgens komen wij er via de site achter wat een ongeloofelijk verschil onze auto te koop aan word geboden.

SCHANDALIG!




Petra uit Eindhoven

04-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK heb in december 2017 een auto gekocht bij SDL muzenlaan. Na onderhandelingen konden we de auto meenemen om te kijken of het de auto wordt en nu rijd ik met veel plezier in mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede mix van auto’s staan, goede service en lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan