Beoordelingen V.O.F. Auto Weber

7,7
19 beoordelingen
  • Service 7,6
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Anoniem

24-04-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Was hier voor een pakketje op te halen maar kreeg deze niet mee. Service was bot en asociaal.


Lucy uit Valkenburg aan de Geul

13-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel geholpen, kundig en heel spontane monteurs!! Ik ging blij de deur uit!


Ja, ik beveel dit aan

T uit Maasbracht

25-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ford Fiësta gekocht en mijn oude autootje kunnen inruilen tegen een mooie prijs. Na 2 weken een stukke band gekregen en ben ik direct geholpen want het viel onder de garantie, vertelde ze met een knipoog :)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Winterswijk

27-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service, Nadat de auto na 1 dag na aankoop al bij de garage is geweest om hem uit te lijnen, hun zijn mij daarvoor €30,- tegemoet gekomen..
Nu 1,5 week na aankoop deed hij niks meer, start niet meer. Accu kapot (hoop dat dat het enige is) Was het risico van het kopen van een "goedkope" auto. €2000 is voor mij veel geld! En hij bleef niet aan de gang want hij was me al tegemoet gekomen met het uitlijnen. Zegt meer over hun als over mij als een auto in 1,5 week tijd al meerdere gebreken vertoond.
Wonen niet in de buurt en had een compromis verwacht, zeker binnen zo'n korte periode.. Ik kon daar een accu ophalen, (2u rijden) en misschien kwam die dan wel met een tegemoetkoming.... Hij wenste me er succes mee. Ronduit onbeschoft en niet klantvriendelijk.


piere uit Eindhoven

05-04-2017
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Anoniem

10-02-2017
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind Januari 2017 een Vw lupo 1.2 tdi L3 uit 2002 gekocht bij dit auto bedrijf. Volgens de verkoper, denk eigenaar zelf, was er niks op aan te merken en was de VW perfect onderhouden en zou nog een afleverings beurt krijgen.Dit is oo gebeurt, denk ik.Maar goed, na een testritje beviel de auto wel, en meerdere keren gevraagd of deze auto betrouwbaar was,,vekoper zegt uiteraard ja, en onder die vooorwaarden gekocht.
Daags later thuis in de ochtend zie ik een plas olie op de grond liggen, blijkt het hydraullisch schakelsysteem te lekken, voorraad vatje tot boven gevuld, en ook nog met de verkeerde hydraulische olie.
Toen begonnen de prolemen,, niet meer schakelen, niet meer starten, onder het rijden uitvallen enz.
Naar lokale vw dealer geweest en laten na kijken, blijkt de schakelbak gaar te zijn, revisie kosten rond de 700 euro, zat een kapotte en foutieve brandstofpomp op, draadjes aan elkaar gedraaid, enz.
De verkoper gebeld en gemaild, maar kon niks voor mij betekenen, kon er wel eens heen kijken zei die, maar moest de auto wel erhee afslepen, maar dat ging niet meer omdat de auto in de parkeerstand stond en er niet meer uit kwam.
Dus kon alleen door een bergingsbedrijf gebracht worden, kosten 250,00 euro wat ik dus niet heb gedaan.
Ik heb voor deze auto 1350,00 euro betaald, en ik heb mog maar 200,00 euro bij de sloper terug gekregen.Heb slechts 170 km kunnen rijden met deze auto.
Dus 170 km hebben mij 1150 euro gekost,maar mooie gespaarde geld.
Ik heb altijd particulier gekocht, en wilde deze keer eens voor safe gaan,...dus niet@@***
Zal. Autobedrijf Weber te Echt dan ook niet aanbevelen biij mijn familie en bekenden.
Wat ik ook raar vond dat er alleen maar contant betaald kon worden zonder rekening, toe had eigenlijk bij mij een lampje moeten gaan branden, maar je zag die auto, zag er nog redelijk uit, enz.enz.
Maar dit is wel een goede maar dure leerschool geweest.


Jan uit Someren

10-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Mercedes A gekocht. Na aanschaf wat problemen. Deze zijn zeer snel opgelost. Er werd niet naar kosten gekeken. Het moest gewoon goed zijn van de eigenaar. Grote klasse!! Een goed,
klantvriendelijk en vertrouwd adres.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Roermond

29-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Roermond

29-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Roermond

29-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan