Beoordelingen V.O.F. Autobedrijf Jos Buurman

8,9
78 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Henk uit Lent

15-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lemmens-Dering uit Sliedrecht

18-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voorruitwerkt niet motorklep gaat niet open en automatische versnellingsbak begeeft het. Auto van zwager geweest haha


Adé uit Bennekom

14-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: betrouwbaar, pen, hartelijk en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Zwolle

20-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele aardige mensen. Eerlijk, vakkundig en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Nijmegen

07-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klein bedrijf, zeer klantvriendelijk en meedenkend. Erg tevreden met de aanschaf van een occasion. Afhandeling uitstekend, de auto nu twee maanden in bezit en rijdt heerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nijmegen

05-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn bij Jos Buurman geweest om een gebruikte auto aan te schaffen. Dit was onze eerste auto en we wisten dan ook niet zo veel over auto's en de aanschaf ervan.
Bij Jos Buurman zijn we erg goed geholpen. We konden met al onze vragen terecht en deze zijn goed en uitgebreid beantwoord. Jos Buurman is erg professioneel en betrouwbaar, wij zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marlene uit Enschede

17-02-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en erg vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Lent

04-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer klantvriendelijk, goede servic


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Nijmegen

28-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bregje uit Bemmel

09-01-2016
9,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam bij toeval bij Jos Buurman terecht en ben zo prettig geholpen dat ik meteen vaste klant ben geworden. De benadering is zeer bijzonder klantvriendelijk. Over de verhouding prijs/kwaliteit kan ik niet zo veel zeggen behalve dat ik er alle vertrouwen in heb dat die goed is.


Ja, ik beveel dit aan