Beoordelingen V.O.F. Autobedrijf Zaayer

9,8
14 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Hans

27-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een jaar geleden een gebruikte auto gekocht waar na een week een probleem mee was. Dit is ogenblikkelijk naar volle tevredenheid kosteloos verholpen waarbij een leenauto ter beschikking werd gesteld.
De auto is vorige week zonder mankementen door de APK gekomen. Ik zal voor een volgende auto eerst hier gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Culemborg

22-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top klantenservice, werd goed geholpen met al mijn vragen. Naar tevredenheid vertrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit lienden

10-12-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit autobedrijf levert een constant goede kwaliteit. Je wordt altijd op de hoogte gesteld van onverwachte reparaties/kosten.
De auto is meestal binnen een dag klaar.
We hebben ook onze tweedehands auto hier gekocht naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Ommeren

15-05-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf erg goed geholpen met de zoektocht naar een auto. We hadden veel wensen, maar Autobedrijf Zaaijer heeft aan alle wensen voldaan! Snelle service en absolute kennis!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard en Ida uit Lienden

05-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd veel vriendelijke aandacht voor de klant.
Service staat hoog in het vaandel.
Kortom: prettig bedrijf met ouderwetse service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit Rosmalen

06-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto gekocht, alle afspraken worden prima nagekomen. Prettige ontvangst en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard en Ida uit LINGEMEER

04-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 2007 een C5 automaat in onderhoud. Hier wordt SERVICE nog met grote letters geschreven. Zelfs een hardnekkige olielekkage wordt vakkundig opgespoord en verholpen. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Kesteren

09-02-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel fijn en prettig geholpen.
Ook was alles heel duidelijk.
Goede en betrouwbare garage voor de aankoop van een auto.


D.J.C. uit Lienden

04-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, goede kwaliteit!
Leveringen van diensten en producten worden binnen afzienbare tijd voor passende prijs naar tevredenheid geleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Arnoldus uit Driehoek 4

15-08-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan