Beoordelingen V.O.F. Automobielbedrijf Wim Arendsen

8,8
51 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Willem uit Ede

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een kia kwamen wij uiteindelijk terecht bij deze garage. Na een afspraak voor een proefrit kwamen we vrij snel een prijs overeen en ook onze oude auto met vier ton op de teller werd voor een goede prijs ingeruild. De aflevering was perfect, de gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen. Prima garage.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Amersfoort

22-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed contact over de telefoon gehad over een tweedehands Mini Cooper. Bij de proefrit zag de auto er goed uit, bij de aflevering was de auto helemaal naar wens. Mooi bedrijf met hartelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Doetinchem

07-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week een auto {occasion} gekocht bij Wim Arendsen. Auto wordt keurig afgeleverd. Op de auto zit geen garantie wat we bij aanschaf wisten.
Na 100 km gereden te gaat een wwarschuwingslampje branden. Gebeld en er werd ditekt tijd vrij gemaakt om de storing uit te lezen. Een defecte nokkenas sensor blijkt de pech te zijn. Geen garantie maar wel snel domme pech met onze 'nieuwe auto'
Bert en het team van autobedrijf Wim Arendsen hebben de defecte nokkenas sensor vervangen voo een nieuwe. We hoeven niets te betalen valt noch onder 'piekfijn afleveren' aldus Bert.
Inderdaad een heel fijn gebaar van naar voor ons nu al een erg fijne en betrouwbare garage / autobedrijf Wim Arendsen in 's Heerenbergh!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Sheerenberg

23-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net en behulpzaam. Zeer tevreden over afgeleverde auto. Dit bedrijf begrijpt nog wat "service" is. Dus een dikke aanrader!.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Lonneker

19-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correcte en vriendelijke verkoop en service. Wij hebben een audi A3 gekocht en zijn er heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Bosch en Duin

09-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, eerlijk en helder bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Wehl

30-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst een occasion gekocht bij Wim Arendsen; kwam er bijna wekelijks voorbij rijden en toen zag ik onze aanstaande auto staan. Het persoonlijk contact, advies en aanbeveling en de perfecte aflevering van onze auto verdient een zeer positieve aanbeveling van dit bedrijf en zijn medewerkers. Vol trots rijden we onze "nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Veldhoven

25-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op fijne wijze ontvangen en goed en vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan