Beoordelingen V.O.F. Garage De Vecht

9,3
46 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Caroline uit Deventer

12-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niets dan goeds over de medewerking en het meedenken van Garage De Vecht. In 1 woord: FANTASTISCH.
Als de mensheid bestond uit mensen zoals Mike, die mij in het bijzondere geval van mijn man's Volvo geholpen heeft, dan was het een mooie wereld.
Oprechte dank en alvast fijne feestdagen aan alle medewerkers!


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Deventer

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima garage voor het eerst mijn occasion hier gekocht niet eens een dure maar de service was prima .


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Vaassen

09-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn eerste auto kocht ik bij deze Garage, in 1982, "anno" 2018, Nog steeds en hoop er nog lang er heen te gaan, aan de service lig het niet!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Apeldoorn

02-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ontzettend prettig en professioneel bedrijf. Al jaren onze rots in de branding.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Teuge/De Vecht

15-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon heel simpel iedere keer een FIRST CLASS Service !
Zeker voor mensen op leeftijd


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit De vecht

15-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nooit geen klachten,word altijd snel geholpen en altijd op een vriendelijke manier!!!
Ik ben hier al sinds 1978 klant en zal dat ook altijd blijven!!!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Terwolde

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk, klantvriendelijk, waar voor je geld, altijd direct een oplossing. Ik Blijf hier altijd klant. Nog nooit teleurgesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Y uit Utrecht

20-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze staan altijd voor je klaar. En altijd goed persoonlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

michel uit Deventer

13-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: korte duidelijke communicatielijnen,helder en flexibel.

geen gedoe achteraf!

niet voor niets zo'n 40 jaar een tevreden klant!



Ja, ik beveel dit aan

jan uit apeldoorn

27-01-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan