Beoordelingen V.O.F. Garagebedrijf D. Boer

9,6
39 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Gerrit uit Hoofddorp

13-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kan mij geen bedrijf bedenken waar je zulke kwaliteit en service krijgt als bij Dirk Boer. De uitstraling geeft aan hoe de mensen zijn, schoon, netjes en eerlijk met heel veel begrip voor klanten! Maak een afspraak en ervaar het zelf.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Abbenes

02-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben plm. 20 jaar geleden Fiat gaan rijden alleen maar omdat dit garagebedrijf mij werd aangeraden.....! Aanvankelijk nog bij "papa Boer" en later bij Ruud & Miranda. Nu, 5 fiats later, vaar ik nog steeds blind op hun advies en vakmanschap. Mijn vertrouwen is nog nooit beschaamd. Prettige mensen, uitstekende en flexibele service en bovenal recht door zee en betrouwbaar. Een parel onder de garagebedrijven!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuw Vennep

03-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Garage heeft al vele jaren hoge waarderingen. Dat is niet zo gek want al meer dan 20 jaar worden we hier als" echte" klant behandeld. Of het nu gaat om onderhoud of in ons geval de aanschaf van een nieuwe auto, bij Ruud en Miranda zit je goed.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Hoofddorp

20-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. De mensen zijn uiterst vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk. Mijn eerste panda was daar in onderhoud, toen die het begaf heb ik bij hun een nieuw tweede handsje gekocht, ook jaren met plezier in gereden. 7 jaar geleden voor het eerst een nieuwe panda gekocht, uiteraard bij mijn eigen garage!! Nog steeds naar volke tevredenheid!!
Als je je auto brengt voor een beurt kijken ze eerst hoe lang het geleden is dat je bent geweest en hoeveel km je hebt gereden voordat ze een grote doen. Het is nu al een paar keer voorgekomen dat ik voor een grote beurt kwam en dat ze aangaven dat dat echt nog niet nodig was en dat ze een kleine beurt aanraadden. Waar hoor je dat nog!


Ja, ik beveel dit aan

Arian uit Hoofddorp

28-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne en schone garage, met vertrouwen breng ik mijn wagen bij hun langs.
Er wordt meegedacht en naar een oplossing gezocht om je mobiel te houden.
Fam. de Koning - Hoofddorp


Ja, ik beveel dit aan

Aldo uit Nieuw-Vennep

08-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds jaar en dag kom ik al bij autobedrijf Dirk Boer eerst nog met de brommer want ook dat hebben zij gedaan. En daarna met de auto en altijd wordt je hier prima geholpen en neemt men de tijd voor je. Voor het normale onderhoud, voor de APK of voor technisch moeilijke problemen ben je hier aan het juiste adres. Echt een bedrijf om trots op te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Nieuwe Wetering

19-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De persoonlijke aandacht is fijn, als ik bel weten ze wie ik ben en welke auto ik rij. Ze zijn flexibel, altijd bereid met je mee te denken. Toen ik op zoek was naar een nieuwe auto en er eentje in Amstelveen zag, zijn zij er naartoe gereden om deze te beoordelen op de technische staat. Klasse dus!
Altijd een leenauto beschikbaar.

En hoe leuk, een vrouw aan het sleutelen in de garage. Mocht je als vrouw niet alle vragen durven stellen in jouw mannengarage, hier dus wel ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Nieuwe Wetering

19-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

P.A. uit Rijswijk

27-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd word ik goed geholpen, reparaties worden meer dan goed uitgevoerd en ze werken met uitstekende prijsstellingen. Even tussendoor om naar een vraag te luisteren of een probleem op te lossen is totaal geen probleem voor hen. Zelfs als hun hele dag vol gepland is, dan nog helpen ze nog met een vriendelijk en klantgerichte houding. Oplossingen en adviezen zijn altijd zeer goed en redelijk. Het is altijd vertrouwd. Elke keer als mijn auto bij hen is geweest rijdt deze als nieuw. Ik ben bijzonder tevreden en zelfs nog meer. Daarom rijd ik altijd graag naar Nieuw-Vennep, ondanks dat ik zelf in Rijswijk Zuid-Holland woon. Ik weet gewoon dat het goed zit. Vandaar schrijf ik deze recensie dan ook met het allergrootste plezier voo jullie, Miranda en Ruud. Vriendelijke groet,

Peter.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Noordwijkerhout

21-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan