Beoordelingen V.O.F. Vakgarage Klaassen

9,5
32 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Ingrid uit Zwolle

06-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaringen met deze garage.....echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwolle

04-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We hadden hier een auto gekocht, na een week was er een mankement. Zonder kosten is dit gemaakt! Vlot en aardig geholpen, ze verdienen een warme douche 👍 Echt super!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwolle

11-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt altijd goed geholpen. Service is prima.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Putten

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht maar na 1 week bleek er een storing te zitten in het elektrische raam. Gebeld met de garage, konden direct terecht en is kosteloos gemaakt. Super goede ervaring met Vakgarage Klaassen Zwolle!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zwolle

11-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Opel Meriva weggebracht voor een grootte beurt en hij rijd weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Hasselt

06-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vlotte hulp van deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

W uit Zwolle

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf en zeer vriendelijke,accurate en bedreven mensen.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Helmond

14-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service en prijs kwaliteit verhouding. Afgelopen week mijn eerste auto gekocht bij Vakgarage Klaassen (Kia Pro_cee'd uit 2011) ik mocht alles bekijken en de auto mocht zelfs op de brug om er onder te kijken.
Omdat ik niet in de buurt woon van vakgarage Klaassen was alles binnen 1 dag geregeld. De verkoper contact trotseerden nog de vloeistoffen en de banden voor niks zodat ik veilig de weg op kon. Dat is pas service! Daar kunnen veel autogarages wel wat van leren.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Utrecht

30-07-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Twee maanden geleden een Peugeot uit 1995 gekocht bij vakgarage Klaassen. Vorige week bleek mijn uitlaat kapot te zijn. Één belletje naar de garage om een afspraak te maken voor vandaag (30-07-2015). Het euvel is zeer correct opgelost. Uitmuntende service!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zwolle

22-01-2015
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn auto moest nieuwe banden hebben ivm een aankomende apk.
Gebeld om 08:30 en kon direct terecht.
Deskundig advies van de eigenaar. Niet het gevoel dat ik werd afgezet.
Sterker nog, mij werd geadviseerd voor een goedkopere band te gaan,
die qua kwaliteit gelijk was aan de A merken.
Om 11:00 uur, kon ik mijn auto weer ophalen!
Echt een goed gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan