Beoordelingen Vagtechniek

9,4
277 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 277 beoordelingen

Rudi uit IJsselstein

16-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag een nieuwe koppeling en een stage 1 tuning op mijn Seat Leon ST 1.6 TDI laten monteren. Het was voor het eerst dat ik bij vagtechniek kwam maar wat een nette garage en medewerkers. Duidelijke uitleg, even mogen kijken in de garage toen de koppeling gedemonteerd was en wat een resultaat hebben ze bereikt! De gehele terugweg naar utrecht met een smile van oor tot oor gereden. Het lijkt wel een nieuwe auto! Dank voor deze vakkundig uitgevoerde reperatie en tuning!!


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Almere

11-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gisteren langs geweest met mijn Skoda Fabia, deze bleek al gechipt te zijn. Hierbij is mijn auto alsnog uitgelezen door Lucas om eventuele fouten te verbeteren. Deze service kom je naar mijn beleving zelden tegen, omdat mijn auto al gechipt was hoefde ik hier niets voor te betalen. Ik zal hier zeker nog langskomen in de toekomst!


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Veldhoven

07-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag de Leon weer (groot) onderhoud gehad zoals een nieuwe koppeling / longlife beurt / APK/ en nieuwe winterbanden met velgenwissel.
Alles weer top geregeld. Dank je wel en tot over 30.000 km maar weer.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit fijnaart

27-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben bij de mannen van vagtechniek geweest dit jaar om mijn golf gtd te laten chiptunen en gelijk mijn distributieriem, waterpomp en alle spanners te vervangen ook nog de draagarmen aan de voorkant laten vervangen.
was een flinke factuur maar ze hebben topwerk geleverd en ook nog tegen een zeer goede prijs.
ga zo door en ik blijf hier zeker komen, zijn vaklui top


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Woerden

15-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag mijn golf 7 1.4 tsi 122 pk laten chippen zeer vriendelijk en duidelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

André uit Otterlo

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag in Nuenen geweest om mijn Golf 6 Variant 1.2 TSI te laten chiptunen. Ontvangen met koffie, en daarna met monteur Bart een proefrit gemaakt om te zien of mijn auto in orde was om te tunen. Bart heeft heel duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Toen een klein uurtje gewacht terwijl Bart mijn auto chipte, en daarna als extra service mijn achteraf ingebouwde instapverlicht heeft ingeleerd. Ik heb de hele weg naar huis geglimlacht, wat een verschil met de orginele software. Vooral tussen de 2000 en 4500 toeren een enorm verschil in trekkracht!! Bedankt Bart en hele team van VAGtechniek , topbedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Rewien uit Rotterdam

18-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Best

09-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goed geholpen. Zeer vakbekwame mensen. Hebben een goede diagnose gesteld. Distributieketting moest vervangen worden. Dit hebben ze ook heel vakkundig gedaan. Netjes contact gehouden over deze reparatie. Prijs was ook heel scherp voor deze werkzaamheden. Echt top. Auto loopt weer perfect! Dank je heren!


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit Almelo

06-11-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met mijn 1.6 tdi Seat Leon uit 2010 hier geweest en de egr uitlaten schrijven, verder ook de roetfilter laten uitschrijven en een tuning software beurt. Hier 70.000 km probleemloos mee gereden echter na deze km was de motor helemaal aan zijn einde.

Hoog olie verbruik (eerder niet)
Turbo aan zijn einde
Dubbelmassa vliegwiel kapot
lekke koppakking

Bij nader onderzoek zijn er teveel pk's uit een 1.6 tdi gehaald waardoor deze motor wellicht met een aantal pk's en nm minder getuned dient te worden

Ja ik beveel het bedrijf aan, nee ik zou deze motor niet weer laten tunen!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Lochem

01-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Specialisten met uitstekende kennis van zaken. Top service en hele snelle actie! Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan