Beoordelingen Vagtechniek

9,6
475 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 475 beoordelingen

Peter uit Uden

14-07-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn Audi A5 bj 2014 1.8 TFSI laten chippen door VAG! Top resulaat, vakkundig advies en Audi gaat nu als de brandweer! Super blij met het resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Castrop-Rauxel

12-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Audi A6 3.0 TDI BiTurbo 313 PS
Komme aus Deutschland. VAGTECHNIEK wurde mir über ein Forum empfohlen.
Durch die 30% Sommeraktion habe ich meine Chance genutzt.
Habe mich für Stage 1 ohne Prüfstand entschieden.
Da ich das Auto vorher schon mit einer QStarz Box gemessen hatte wusste ich ja ob es nachher besser ist oder nicht.
Versprochen wurden mir 380 PS und 800 NM.
Das Ergebnis passt. Habe das Auto heute nochmal gemessen und der Unterschied ist sehr geil!
0-100 von 5,3 Sekunden auf 4,6 Sekunden und 100-200 von 16,0 Sekunden auf 12,6 Sekunden.
Super Arbeit! Vielen Dank nochmal! Bereue meine Entscheidung nicht bis nach Holland gefahren zu sein.


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Best

12-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Golf 7 1.4TSI stage 1 & DSG stage 2

Al Jaren kom ik met volle tevredenheid bij Vagtechniek voor onderhoud en reparaties. Na enkele maanden geleden een Golf 7 r-line geïmporteerd te hebben ben ik informatie gaan inwinnen over de mogelijkheden voor tuning en DSG aanpassingen. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en hun passende advies. Ik rij nu twee weken rond met de stage 1 motorsoftware & DSG stage 2 tuning. Wat me direct opvalt in het rijgedrag is de manier waarop de software geschreven is. Het vermogen komt heel geleidelijk in t.o.v. de stand van het gaspedaal en heeft absoluut geen nerveuze reactie op het gaspedaal (lineair gevoel) zoals ik bij andere tuners heb ervaren. De auto voelt qua rijgedrag aan als de OEM software maar het extra vermogen is goed merkbaar bij elk toerental. De stage 2 DSG aanpassing zorgt ervoor dat de 1ste versnelling weer gebruikt wordt met wegrijden en de schakelmomenten zijn iets hoger in toerental zodat deze mooi aansluit bij de koppelkromme van de motor. Hierdoor voelt de auto veel levendiger en alerter aan zonder ongewenst meerdere versnellingen terug te schakelen bij versnellen. Uiterst tevreden met de geleverde software!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoogvliet Rotterdam

12-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima bedrijf,prima service. Ik was wat later door de file maar kon alsnog geholpen worden alles wordt goed uitgelegd. ik was die dag jarig dus voor mij was het dubbel feest !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit HOORN

11-07-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: VW Golf 2009 2.0 TDI 110>170PK koppel 250>350NM
Na veel gezocht te hebben op internet naar bedrijven die chiptuning doen heb ik uiteindelijk gekozen om het bij Vagtechniek te laten doen en dat om de volgende redenen:
- Gespecialiseerd in Volkswagen
- Aanbevolen via mond tot mond 'reclame'
- Goede recensies
- Prijs/Kwaliteit verhouding
Na al wat kilometers met de auto gereden te hebben ben ik zeer positief te spreken over het resultaat, een enorm verschil met wat hij voorheen presteerde (Ik hou een GTD nu redelijk goed bij). Het overal vermogen is bij elk toerental toegenomen en hij heeft dan ook nergens meer last van een 'dip' of dergelijke. Rijdt veel zuiverder en zelfs mijn gebruik is lichtelijk afgenomen, al met al ben ik zeer tevreden :)


Ja, ik beveel dit aan

Dejan uit Wilrijk

11-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na veel zoekwerk op het internet voor tuning op mijn wagen ben ik bij VAG Techniek in Neunen terecht gekomen.
Na mij geïnformeerd te hebben via mail en telefoon heb ik besloten om mijn VW Passat (110pk) daar te laten voorzien van een op maat gemaakt tuning met vermogen test.
Ze waren zeker niet de goedkoopste maar ik had er echt een goed gevoel bij.
Ze hebben mijn VW Passat dan ook naar het maximale vermogen gezet wat mogelijk is en dat is 170 pk en dit met 140000 km op de teller.
Echt een duidelijk verschil voor en na de tuning. De auto rijdt veel soepeler en het verbruik is ook lichtjes gedaald maar daar ging het voor mij niet echt om.
Nu inmiddels 2 jaar geleden en na 120000 km te hebben gereden zonder enige problemen wil ik zeggen dat ik er nog steeds zeer tevreden over ben.
Ondertussen is mij wagen verkocht met 265000 km op de teller en zonder problemen. Rijde nog altijd goed als twee jaar geleden.
Sinds twee weken geleden heb ik een nieuwe tweede hands wagen gekocht, een Opel Insignia. Na dat ik die heb ontvangen heb ik meteen terug contact opgenomen met VAG Techniek met de vraag of ze mijn Insignia zouden willen tunen. Antwoord was ja, en ik mocht deze week voor langskomen.
Wagen rijd nu veel vlotter, veel sneller optrekken en ook zeer leuk. En als je rijd zoals ervoor verbruikt hij ook minder. Super communicatie via email en zeer snel geholpen. Top service!!!
Voor diegene die twijfelen zeker doen.

Dit is al mijn tweede wagen die ik laat tunen bij hun en zal zeker niet de laatste zijn die ik laat doen bij VAG Techniek.
Nog eens bedankt voor alle info, uitleg en super service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zaandam

10-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vagtechniek kende ik al omdat een vriend van mij zijn Skoda Octavia 2.0 TDI naar alle tevredenheid had laten chippen inclusief zijn DSG-bak. Ik was mee en had al een goede indruk van het bedrijf. Nu heb ik zelf een Seat Ibiza 1.2 TDI gekocht. Zoals bekend zijn deze motoren niet echt sterk en hebben weinig koppel. Laten chippen (Stage 1) bij Vagtechniek naar 100 pk en 220 Nm koppel. Auto loopt nu super en heeft veel meer kracht en koppel dan standaard. Aarzelt niet meer bij gasgeven maar geeft gelijk vermogen af. Wel boven de 2.000 tpm blijven maar het blijft natuurlijk een klein drie-cilindertje. Wederom zeer vriendelijk, vlot en vakkundig geholpen. Twee uitgebreide testritten met uitgebreide uitleg erbij. Het gaat mij, buiten het vermogen en koppel, ook om de zekerheid dat de motor nu loopt zoals het hoort zonder geknepen te zijn of zonder de invloed van een fabrieksupdate om de sjoemelsoftware te camoufleren. Topbedrijf! Kan geen minpunten ontdekken dus ook maar een 10!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Boxtel

09-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zestal weken geleden een VW Golf gekocht met een 1.2 liter motor 110pk en een dsg versnelling. Een pracht van een auto maar miste zoals ook bij mijn vorige auto, een Polo met dezelfde motor, wat vermogen. Deze keer op aanraden van mijn baas die pas bij VAG zijn auto had laten chippen dit adres in Nuenen gekregen.
Gisteren geweest. Wat een geweldige en vriendelijke vakmensen heb je daar werken! Ze namen alle tijd voor je om alles uit te leggen hoe de status is van de auto. Aan de cijfers en de uitleg kon ik goed volgen wat ze precies gingen doen. Ze maakte twee testritten.
De eerste voor de tuning en nadien de tweede. Ondanks dat er maar 20pk bij is gekomen was, ook mede door het 45nm meer koppel, het verschil overduidelijk. De auto rijd nu perfect. Een Dsg tuning is naar mijn inzien echt niet nodig. Waarom zou je dat ook doen? Als ik langer door wil rijden in een versnelling dan schakel ik wel over naar de sport stand. Echter nu hij in de normale 'D' stand al genoeg power heeft zal ik die bijna niet gebruiken. Maar goed; mijn rijstijl is over het algemeen rustig te noemen. Het koppel van ruim 220nm valt nog ruim binnen de marge van 290nm die een dsg mag hebben. Dus daar geen zorgen over.
Is chiptuning eigenlijk wel aan te raden?
Dat is natuurlijk ieder voor zich. Echter is dit al mijn 4e auto waar ik dat bij heb laten doen. Mijn nieuwe VW up ging destijds van 60 naar 83pk maar je kon dat dus goed merken en horen. Het bekende 3 cilinder geluid was verdwenen. Maw; een motor krijgt op de fabriek een standaard afstelling mee. Echter met tuning wordt individueel gekeken naar een motor. Deze afstellingen en verbetering die hij dan krijgt zijn echt geweldig te noemen. Er is wel een voorwaarde aan gebonden. En dat is: dat mensen deze uit moeten voeren die weten waar ze over praten en liefde voor het vak hebben. Die mensen hebben ze bij VAG werken. Na de tweede testrit liet de monteur even de nieuwe locatie zien waar ze rond September in zullen trekken.
Als klant zijnde kun je straks precies vanuit de kantine je tuning volgen. Echt super.
Oh ja; van mij krijgt VAG een dikke 10 en straks succes op de nieuwe locatie. Als er een open dag komt ga ik zeker kijken!
Paul


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Zuilichem

08-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een kennis, uiteraard een erg tevreden klant! ben ik terecht gekomen bij vagtechniek. Wat ben ik blij dat hij me daar naar verwezen heeft, ik ben erg te spreken over hoe je auto behandelt word, maar ook over hoe jezelf behandelt word. Alles gaat met grote precisie en ze vertellen je alles wat ze gaan doen. Hierdoor beveel ik iedereen vagtechniek aan echt een top bedrijf hier kunnen vele bedrijven wat van leren.


Ja, ik beveel dit aan

R uit 's-Gravendeel

08-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eind maart bij VAGtechniek mijn 84pk sterke T5GP laten voorzien van een "stage1" tuning. Hiermee levert de bus nu 170pk en 350nm. Inhalen en invoegen gaat nu zonder enige moeite! Ook in de bergen in Oosterijk is de extra power erg prettig.

VAGtechniek is een mooi, verzorgd bedrijf met transparant en vriendelijk personeel. Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan