Beoordelingen Vagtechniek

9,4
270 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 270 beoordelingen

Bart uit Best

09-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goed geholpen. Zeer vakbekwame mensen. Hebben een goede diagnose gesteld. Distributieketting moest vervangen worden. Dit hebben ze ook heel vakkundig gedaan. Netjes contact gehouden over deze reparatie. Prijs was ook heel scherp voor deze werkzaamheden. Echt top. Auto loopt weer perfect! Dank je heren!


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit Almelo

06-11-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met mijn 1.6 tdi Seat Leon uit 2010 hier geweest en de egr uitlaten schrijven, verder ook de roetfilter laten uitschrijven en een tuning software beurt. Hier 70.000 km probleemloos mee gereden echter na deze km was de motor helemaal aan zijn einde.

Hoog olie verbruik (eerder niet)
Turbo aan zijn einde
Dubbelmassa vliegwiel kapot
lekke koppakking

Bij nader onderzoek zijn er teveel pk's uit een 1.6 tdi gehaald waardoor deze motor wellicht met een aantal pk's en nm minder getuned dient te worden

Ja ik beveel het bedrijf aan, nee ik zou deze motor niet weer laten tunen!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Lochem

01-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Specialisten met uitstekende kennis van zaken. Top service en hele snelle actie! Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Okan uit Gorinchem

22-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag mijn audi a4 b8 1.8 tfsi getuned. Auto rijd zuiniger en heeft heel wat vermogen erbij. Voordat de auto werd getuned, keken ze eerst of de auto "gezond" is. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Eindhoven

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wat een TOP service, klant is echt KONING.
Afgelopen 3 jaar een paar keer dit bedrijf geraadpleegd naar volle tevredenheid, echte vaklui.


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Zwijndrecht

22-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig wij stonden om de hoek bij VAG techniek en hadden hulp nodig met de laptop.
Binnen 5 minuten kwam er een collega met laptop onder de arm ons op weg helpen Super bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Nuenen

14-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag geholpen door Lucas, veel kennis en vriendelijke man.
Probleen van inhouden was zo gevonden en opgelost.
Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Waalre

01-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben in het bezit van een Passat Station uit 2004 (kmstand 246000). Bij een snelheid van plusminus 140km per uur begon ie onaangenaam te trillen. Bij verschillende garages twee maal de originele velgen/banden laten balanceren. Ook de set winterbanden op andere velg laten balanceren. Niets lijkt te helpen, aan het balanceren of uitlijnen kon het niet meer liggen.

Werd al geadviseerd het te accepteren omdat het van alles kan zijn, aandrijfas, homokineet, ophanging, differentieel, 2massavliegwiel etc etc. Moedeloos van. Ruim 1 jaar rondgereden met een trillende Passat omdat de oorzaak maar niet gevonden kon worden. Toen uiteindelijk maar contact opgenomen met Vagtechniek om een diagnose te laten verrichten. Beestje is 14 jaar oud, rijdt fantastisch, maar moet reƫel blijven, kalf moet niet groter worden dan de koe, een keer houdt het op. Laatste strohalm dus.

Geholpen door de eigenaar Martin die zelf ook nog "gewoon" sleutelt. Dacht op dat moment, hier zit ik goed. Conclusie na een proefrit,....onbalans velgen/banden,...met stomheid geslagen hoor ik het aan...kan toch haast niet! Alle velgen eraf, balanceren, alle lood eraf, nieuw lood erop, exact naar 0 gebracht met de juiste precisie, proefrit en weg ellende. Top! Helemaal blij mee. Buiten het feit dat het euvel eindelijk verholpen is, mijn Passaatje weer top rijdt, ook nog eens een goed en verhelderend gesprek gehad met eigenaar Martin. Top Martin, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Stavanger, Noorwegen

19-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag langs geweest voor een airco-onderhoudsbeurt, helemaal top. Binnen 20 minuutjes klaar, prima koffie en weer lekker koud in de Passat.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Flevoland

29-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen dinsdag met mijn "nieuwe" Passat bij VAG techniek geweest voor een long life beurt en stage 1 tuning. Zoals altijd prima service (dank voor het wegprogrammeren van het start-stop gebeuren!), kritische beoordeleing van de auto (ik had de auto pas een week) en de tuning zorgde voor een glimlach van oor tot oor op de terugweg (130 km). Topteam!


Ja, ik beveel dit aan