Beoordelingen Vagtechniek

9,5
321 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 321 beoordelingen

S. Peter uit De Meern

24-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Weer bij VAG Techniek voor de 2de keer om een Passat te Chiptuningen 1ste keer een 2.0 tdi 9 jaar geleden.
Deze keer mijn 1.6 tdi en naar de behandeling moet ik zeggen ...Wow! What ben ik tevreden heren.
Rijd echt veel beter. Voelt nu als de 2.0 tdi met 140 pk.
Dank je Martin & Lucas.


Ja, ik beveel dit aan

Hikmat uit Amsterdam

23-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb mijn Leon 1.6 TDI bij VAGTechniek laten chippen, gekozen voor stage 1. Ben van 105 naar 140pk gegaan en 310 nM.

Auto is veel sneller geworden, geen luie motor meer!
Na 3000 toeren trekt de auto nog makkelijk door.

Werd er vriendelijk onthaald en werd goed uitgelegd wat ze gingen doen.

Volgende auto zal ik zeker weer hier laten chippen!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Valkenswaard

22-03-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vorige week vrijdag toch mijn Golf 5 GTI ed 240 Stage 1 laten tunen. De prijs was nu erg aantrekkelijk met de korting. Ik had niet zo'n hele hoge verwachtingen omdat hij van 240 naar 265 pk. zou gaan en hoopte dat hij net wat soepeler zou rijden. Maar wat een verschil, het koppel is van 320 naar 400 nm. gegaan. Ik heb er afgelopen week flink wat afstanden mee gereden en hij is echt wel een stuk sneller geworden. Het koppel komt er meteen in bij het optrekken en hij blijft maar door accelereren. Nu wordt je echt in je stoel gedrukt. Ik ben er dus heel erg tevreden mee. Bedankt mannen en misschien tot een volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Randy uit Landsmeer

20-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen week mijn Seat Ibiza laten chippen, wat een wereld van verschil zeg!
Hele andere auto geworden, ben erg tevreden!
Het was de rit vanuit regio Amsterdam zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Sittard

16-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Begin deze maand mijn Polo GT door VAGtechniek laten chiptunen. Hierbij gekozen voor stage 1 van de motor en stage 1+ van de DSG automaat.
De service is uitstekend evenals de uitleg wat er met de auto wordt gedaan. Tevens kun je bij de proefrit voor en achteraf aanwezig zijn om te zien wat er gebeurt en vragen te stellen. Tevens de keus gekregen om mijn wensen aan te geven zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Tot slot de mogelijkheid gekregen om een paar weken proef te rijden en indien ik nog zaken wil laten aanpassen aan de software ik dit eenmalig kosteloos mag laten wijzigen. De service is uitstekend en het straalt kwaliteit uit. Ik ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Echt

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom al jaren bij VAGtechniek en liet er vandaag mijn tweede chiptuning doen. En net als bij mijn vorige auto, reed ik weer weg met een grote glimlach. Niet alleen vanwege het mooi vrijkomende extra vermogen. Maar ook vanwege de goede en deskundige service. VAGtechniek zegt je waar het op staat. En maken waar wat ze beloven.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Willebroek

15-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik woon in Willebroek waar de 2 populairste chiptuners zich bevinden.
Maar heb toch gekozen voor de echte kenners van Audi VW group,
Wat betreft de chiptuning ben ik ontzettend content had al ervaringen met chiptuners waarvan ze bijna geen voor enkel test deden en maar blindelings chippen ik noem geen namen maar dit zijn een van de bekentste chiptuners in België. Kwa klantvriendelijkheid was het top beter kon niet je word er letterlijk in de watten gelegegd.
Mijn auto verbruikt minder draait rustiger rijdt zacht en vlamt wanneer je het zelf wilt!
Heb ook kunnen genieten van de promotie korting dus ik ben Vagtechniek zéér dankbaar! Grtj


Ja, ik beveel dit aan

Furkan uit haarlem

15-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na veel goede verhalen over Vagtechniek, heb ik afgelopen maand mijn auto laten chippen. Heb voor mijn bezoek aan VAG techniek veel onderzoek gedaan om bij een juiste bedrijf terecht gekomen. Vanaf het 1e moment dat ik in contact ben gekomen met VAG techniek, wist ik dat ik bij de juiste zat. Accuraat werd er gehandeld op mijn vragen die ik had voor mijn bezoek. Een deskundige die kwam mij vertellen wat er allemaal ging en zou gebeuren. Alles werd proffesioneel aangepakt, een testrit voor het chippen en een testrit na het chippen. Dit was mijn 1e keer dus had mijn twijfels, maar dankzij VAG techniek heb ik deze niet meer.

Bedankt VAG Techniek!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Hoofddorp

14-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Accuraat, deskundig en professioneel. Sterk in communicatie en ervaring is er in overvloed.


Ja, ik beveel dit aan

M

13-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Allereerst, ik heb nog nooit eerder een review geschreven over een bedrijf en dat terwijl ik echt wel wekelijks verzoekjes krijg om een review te schrijven i.v.m. diverse aankopen of services.
VAGtechniek is het dit keer echt moeite waard om het te doen.
Ik zal er geen uitgebreid verhaal van maken maar het volgende:
- in verhouding met een dealer/garage zeker 70% goedkoper.
- verstand van zaken die ook nog eens haarfijn wordt uitgelegd. Dus niet alleen "het is gemaakt en hier uw factuur"
- klantvriendelijk en eerlijk
- supersnelle responstijd bij vragen of afspraak maken
- al met al een top bedrijf die je niet zo vaak tegenkomt
Ik bevel ze zeker aan en kan met gerust hart zeggen dat ze nog een trouwe klant extra bij hebben.
Nogmaals bedankt


Ja, ik beveel dit aan