Beoordelingen Vakgarage

8,8
64255 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 64255 beoordelingen

Rianne uit Middelburg

26-05-2019
8,0

Ervaring: Prettig vertrouwd en altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Horn

25-05-2019
8,0

Ervaring: Betrouwbaar, vriendelijk en correct als altijd


Ja, ik beveel dit aan

M.C. uit Haarlem

25-05-2019
8,3

Ervaring: Sinds het moment dat ik bij uw bedrijf in Lisse binnen stapte voelde ik mij op mijn gemak, alsof ik al jaren bij u kom.
Dat is vooral te danken aan de heer Henkjan Klop, die een zeer aanstekelijke vrolijke en vertrouwde indruk maakt. Mede daardoor hebben wij een auto bij jullie aangeschaft per 17 mei 2019.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlaardingen

25-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Franeker

25-05-2019
10

Ervaring: Geweldig geholpen bij aanschaf van opel corsa bouwjaar 2006.volgensafspraak oude auto afgevoerd naar sloopbedrijf. Erg vriendelijk personeel. Zeer tevreden over auto.
Pieter dr Vries


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Montfort

25-05-2019
10

Ervaring: Correct, netjes, eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Winkel

25-05-2019
9,3

Ervaring: Zeer goed geholpen! Wat een fijn bedrijf en wat een goede service. Bij aflevering een heerlijk taartje met foto van de aangeschafte tweedehands auto!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Winterswijk

25-05-2019
9,0

Ervaring: Goede en deskundige service. Auto was snel hersteld en gekeurd na goed overleg over kosten. 1 heeeeeeel klein min puntje was, dat zonder overleg de kentekenplaat houder was vervangen. Nu zit er 1 op van vakgarage. Was netjes geweest om eerst te vragen of dit goed was. En de oude evt. in de kofferbak te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Etten-Leur

25-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan