Beoordelingen Vakgarage Albert van der Linden

9,3
15 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Ellen uit Keldonk

08-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar, persoonlijk en denken mee.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Keldonk

08-10-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar en vooral meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Veghel

05-01-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alleen maar TOP.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Eindhoven

12-04-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en klant gericht Albert kwam eerst met de vermeldingen wat er aan de auto moest gebeuren
Voordat we verder gingen met de onderhandeling en zij ook denk er rustig over na en ook na dat we het eens werden over de prijs nog van zij hij als er toch nog extra kosten aankomen moet je het gewoon niet doen

Echt eerlijk nog nooit zo meegemaakt .. Gr. George


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Hulst

15-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden goed en leuk geholpen de mensen zijn heel spontaan en heel eerlijk naar mijn in zicht bedankt hier voor . En nemen de tijd voor je . Toppie .


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Maarheeze

21-12-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Albert een bmw x3 gekocht,
Heel goed behandeld, ook door Sander.
persoonlijk er na toegaan komt meestal niks,
daarom bij deze,
een geweldige auto,ik ben er heeeeel blij mee,
Bedank. Hans


Ja, ik beveel dit aan

jan

25-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al heel lang klant en nog steeds dik tevreden.Gewoon goed. Staan altijd voor je klaar als er iets is met de auto. Proberen je gelijk te helpen. Geven hele goede service. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Erp

12-09-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Ford Focus gekocht, prijsstelling bijzonder goed en de service is uitmuntend!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Uden

08-05-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren nooit problemen gehad altijd goed geholpen met advies en reparaties en service


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Veghel

02-04-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service en wat een vakkundig en gemotiveerd team.
Hier voel je je nog echt klant.


Ja, ik beveel dit aan