Beoordelingen Vakgarage Albert van der Linden

9,4
19 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Evelien uit Veghel

09-04-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na het starten van mijn auto merkte ik een raar geluid op. Gelukkig kwam ik niet stil te staan. Na aankomst op mijn werk heb ik Sander een WhatsApp gestuurd met mijn bevindingen. Meteen kreeg ik een bericht terug met de vraag of ik nog durfde te rijden en of ik dan de auto naar hun kon brengen. Rijden durfde ik nog dus heb ik de auto zelf af gezet in Keldonk. Het geluid was overigens nog niet weg, het leek wel alsof ik blikken achter mijn auto had hangen. Een dag later kreeg ik bericht van Sander met een foto... mijn autosleutel met een steentje ernaast.... niks aan de hand dus! Wat een steen toch kan veroorzaken.... De auto heb ik 2 dagen later opgehaald en ik hoefde ook nog niet eens af te rekenen terwijl ze 45 min hebben gezocht naar het probleem!! Bedankt mannen! Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Frido uit Waalwijk

09-02-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen woensdag ging mijn zoon vanuit Waalwijk naar Helmond. Ter hoogte van Erp viel de motor uit. Via Google bij deze vakgarage uitgekomen. We hebben de auto naar deze garage gesleept en men was erg behulpzaam ondanks de oude leeftijd van deze studentenPolo. Goed en deskundig advies, geen poespas en ze kwamen erg betrouwbaar over. En dat is ook wel wat waard. De Polo is inmiddels wel afgeschreven, wel veilig thuisgekomen. Ik zou het wel weten als ik daar in de buurt woonde -:)


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Veghel

14-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik belde donderdagmiddag op omdat het glas van mijn autospiegel kapot was. Ik kon de volgende dag al terecht voor de reparatie. Door de snelle service en het vriendelijke personeel beveel ik dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

jan-willem uit veghel

06-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer betrouwbaar en correct , deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Keldonk

08-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar, persoonlijk en denken mee.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Keldonk

08-10-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar en vooral meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Veghel

05-01-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alleen maar TOP.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Eindhoven

12-04-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en klant gericht Albert kwam eerst met de vermeldingen wat er aan de auto moest gebeuren
Voordat we verder gingen met de onderhandeling en zij ook denk er rustig over na en ook na dat we het eens werden over de prijs nog van zij hij als er toch nog extra kosten aankomen moet je het gewoon niet doen

Echt eerlijk nog nooit zo meegemaakt .. Gr. George


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Hulst

15-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden goed en leuk geholpen de mensen zijn heel spontaan en heel eerlijk naar mijn in zicht bedankt hier voor . En nemen de tijd voor je . Toppie .


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Maarheeze

21-12-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Albert een bmw x3 gekocht,
Heel goed behandeld, ook door Sander.
persoonlijk er na toegaan komt meestal niks,
daarom bij deze,
een geweldige auto,ik ben er heeeeel blij mee,
Bedank. Hans


Ja, ik beveel dit aan