Beoordelingen Vakgarage Alberts

9,2
60 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Hurdegaryp

23-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor aflevering van de auto wordt hij grondig geïnspecteerd. Daarbij kwamen enkele dingen naar voren welke direct werden verholpen.
De auto werd net voor aflevering nog even gewassen.
Inruilprijs was mijn inziens heel redelijk.
Een nuchter bedrijf welke zijn afspraken uitstekend na komt.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zeewolde

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat we een auto kochten voor een laag budget kregen we bij aflevering een presentje en werd later ook een gebrek kosteloos verholpen


Ja, ik beveel dit aan

R uit Gieten

31-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig, bereidwillend, meedenkend. Echt familiebedrijf, staat binnen de grenzen van het haalbare altijd paraat.


Ja, ik beveel dit aan

Karianne uit Drouwen

29-06-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Staan altijd voor me klaar. Als de nood aan de man is, kan je als vaste klant altijd terecht.
Ook doen ze hun best reparaties betaalbaar te houden, bijvoorbeeld door desgewenst op zoek te gaan naar refurbished onderdelen in plaats van nieuwe. Topgarage. Blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Stadskanaal

20-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en eerlijk personeel.
Service is top!


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Gasselte

29-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, deskundige service. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Brigitta uit Bronneger

28-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Onstwedde

21-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service altijd top. Komen hier al jaren voor onderhoud/apk. Zeer vriendelijk personeel die altijd willen helpen­čĹŹ


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit IJsselstein

02-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topservice van dit bedrijf! Een weekend weg met kids en helaas pech met de auto op een zaterdag na 17 uur bij hen langsgegaan en werden direct geholpen zelfs naar ons hotel gebracht en de volgende morgen na reparatie vd auto weer opgehaald van het hotel op een zondagmorgen ! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Appingendam

01-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk, duidelijk en vooral eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan