Beoordelingen Vakgarage Alberts

9,2
57 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Karianne uit Drouwen

29-06-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Staan altijd voor me klaar. Als de nood aan de man is, kan je als vaste klant altijd terecht.
Ook doen ze hun best reparaties betaalbaar te houden, bijvoorbeeld door desgewenst op zoek te gaan naar refurbished onderdelen in plaats van nieuwe. Topgarage. Blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Stadskanaal

20-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en eerlijk personeel.
Service is top!


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Gasselte

29-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, deskundige service. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Brigitta uit Bronneger

28-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Onstwedde

21-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service altijd top. Komen hier al jaren voor onderhoud/apk. Zeer vriendelijk personeel die altijd willen helpen👍


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit IJsselstein

02-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topservice van dit bedrijf! Een weekend weg met kids en helaas pech met de auto op een zaterdag na 17 uur bij hen langsgegaan en werden direct geholpen zelfs naar ons hotel gebracht en de volgende morgen na reparatie vd auto weer opgehaald van het hotel op een zondagmorgen ! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Appingendam

01-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk, duidelijk en vooral eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-08-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Pluim voor garage Alberts! Na een week vakantie wilde mijn Kia niet meer starten! Pas verhuisd uit Drouwen naar Stadskanaal! Gebeld met Marco en nog die zelfde dag waren zij bij ons met een oplossing van het probleem. Echt helemaal Top- bedankt Wim en Carla


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit gasselte

24-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Stadskanaal

30-03-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan