Beoordelingen Vakgarage Anne Knol

9,0
714 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 714 beoordelingen

Eric uit De Lemmen

21-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joy uit Sneek

19-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Andres uit Sneek

08-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijke benadering, men kent de klanten bij voornaam. Gemoedelijke sfeer.
Ruime voorraad aan auto's in diverse prijsklassen.


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Sneek

01-12-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd goed geholpen. Zelfs zonder afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Rineke uit Sneek

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact, professionele en vlotte hulp.
Uitstekende ervaringen, kortom; prima garage!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Capelle aan den IJssel

24-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen september bij vakgarage Anne Knol een Mercedes SLK 230 uit 2001 gezien en in het prettige gesprek wat wij met Jan Knol hadden, die absoluut geen typische snelle verkoper is, besloten tot aanschaf over te gaan.
Na ongeveer 3 weken begon de vering rechtsachter te kraken, aangezien ik toch nog wat dingen, die buiten de garantie vielen, bij mijn eigen garage in het westen van het land wilde laten doen, heb ik mijn monteur gevraagd ook hiernaar te kijken en wel aangegeven, als het een grote reparatie zou worden, ik garantie op de auto had bij Anne Knol.
Door omstandigheden, kon ik pas na 5 weken terecht bij mijn garage, dus ik de auto gebracht en later vertelde mijn monteur mij, dat de hele vering uit elkaar lag en er nogal wat vervangen moest worden, toen ik hem vertelde dat ik nog garantie had, schrok hij en gaf toe dat hij dat vergeten was !
Ik Jan Knol gebeld en mijn probleem uitgelegd, hij vroeg mij of mijn monteur hem wilde bellen om te overleggen.
Later Belde Jan mij terug en vertelde mij, dat hij het natuurlijk liever zelf had verholpen, maar dat hij begrip had voor de situatie en mij aanbood om 75% van de gemaakte kosten te vergoeden, dit noem ik nog eens een TOP GARAGE !


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Hiversum

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Jan Knol , is een man van zijn woord !!

Perfecte service !

Altijd staan ze klaar , nette en
vooral eerlijke mensen .
Ik heb nu mijn tweede auto gekocht bij de Vakgarage van Jan Knol , de service is top en de afspraken komen ze netjes na

Top !!!vakgarage Jan Knol ..

Ik kan dadelijk weer de weg op met een top auto door deze garage in tip top staat afgeleverd !!

Groetjes Marco


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Scharnegoutum

13-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed .Al hhel wat jaren.Nooit andere garage willen hebbe.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Egbert uit Zuidbroek

03-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Age uit Ijlst

30-09-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan