Beoordelingen Vakgarage Aukema

9,6
21 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Harry & Lola

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hebben beide al vele jaren onze auto's in onderhoud bij Erik en zijn mannen. Altijd wel koffie of een praatje. Eerlijk advies en goede kwaliteit vd reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Byanca uit Lemmer

09-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een jaar de auto in onderhoud/reparatie/APK bij Vakgarage Aukema. Hij heeft nog nooit zo goed gereden (en het is al een oudje). Eerlijke prijzen, eerlijke service en zeer vriendelijke, hardwerkende mensen, die ook op ongelukkige tijden altijd weer een gaatje voor je zien te vinden...


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Lemmer

09-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf met veel kennis en kunde! 2 auto's bij Aukema in onderhoud, en allebei naar tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Lemmer

25-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede garage, Erik en zijn team staan voor elk probleem voor je klaar en doen geen onnodige dure reparaties.
Altijd een vriendelijk woord en hele goede vakbekwame monteurs.
In een woord geweldig !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK/kleine beurt
Top. Goede service, oprecht en er wordt goed meegedacht


Ja, ik beveel dit aan

Focko uit Langelille

20-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Allround vakmensen die klantgericht meedenken.
Uitstekende service en niet elk uurtje factuurtje.
Staan altijd klaar een kleinigheidje zo even op te lossen.
Snel en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Wolvega

22-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Lemmer

17-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en nette service voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding


Ja, ik beveel dit aan

Friso uit Lemmer

04-02-2016
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helemaal prima. Eerlijke, vriendelijke mensen die met je mee denken.


Ja, ik beveel dit aan

Eric H. uit Lemmer

10-12-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eric en z'n team zijn erg klantgericht, werken professioneel en denken mee om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Geweldig!


Ja, ik beveel dit aan