Beoordelingen Vakgarage Aukema

9,6
23 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Rixt uit Lemmer

15-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aukema is een oprechte en betrouwbare garage. Je kunt er altijd terecht met vragen over je auto en er wordt altijd met je meegedacht zodat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt van bijvoorbeeld reparaties. Kortom, zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Sietze uit Lemmer

12-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige mensen. Staan altijd voor je klaar en maken zeer duidelijke afspraken. Vriendelijke en prettige behandeling door alle medewerkers en de baas zelf.


Ja, ik beveel dit aan

Harry & Lola

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hebben beide al vele jaren onze auto's in onderhoud bij Erik en zijn mannen. Altijd wel koffie of een praatje. Eerlijk advies en goede kwaliteit vd reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Byanca uit Lemmer

09-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een jaar de auto in onderhoud/reparatie/APK bij Vakgarage Aukema. Hij heeft nog nooit zo goed gereden (en het is al een oudje). Eerlijke prijzen, eerlijke service en zeer vriendelijke, hardwerkende mensen, die ook op ongelukkige tijden altijd weer een gaatje voor je zien te vinden...


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Lemmer

09-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf met veel kennis en kunde! 2 auto's bij Aukema in onderhoud, en allebei naar tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Lemmer

25-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede garage, Erik en zijn team staan voor elk probleem voor je klaar en doen geen onnodige dure reparaties.
Altijd een vriendelijk woord en hele goede vakbekwame monteurs.
In een woord geweldig !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK/kleine beurt
Top. Goede service, oprecht en er wordt goed meegedacht


Ja, ik beveel dit aan

Focko uit Langelille

20-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Allround vakmensen die klantgericht meedenken.
Uitstekende service en niet elk uurtje factuurtje.
Staan altijd klaar een kleinigheidje zo even op te lossen.
Snel en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Wolvega

22-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Lemmer

17-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en nette service voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding


Ja, ik beveel dit aan