Beoordelingen Vakgarage Auto Douwes

9,0
78 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 78 beoordelingen

Haaije

22-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vlot en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Almere

27-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige auto gekocht, super service!
Boven verwachting goed bevallen.
Zeker een aanrader deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Assen

21-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen vrijdag voor veel geld aan mijn auto laten doen. Ik dacht ik kan er weer een tijd tegenaan. Niks bleek minder waar, want maandag zat ik te schudden in mijn auto als hij stationair draaide en het klonk alsof ik een diesel had. Gelijk dinsdagochtend weer naar de garage. Ik was behoorlijk chagrijnig, want ik dacht dat er vrijdag iets niet goed gegaan was. Koos bleef rustig en professioneel en zei meteen dat ik een bougiekabel stuk had. Helaas hadden ze geen leenauto automaat beschikbaar, dus het moest gelijk gemaakt worden. Ik stond op tijd vanwege werk, maar ze gingen gelijk aan de slag. Binnen 5 minuten had de jonge monteur het probleem gevonden terwijl Koos mij rustig uitlegde wat het probleem was. En nog mooier, binnen 10 minuten was de kabel vervangen en kon ik weer op pad. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje en ik ben helemaal weer blij. Wat een top service! Bedankt mannen


Ja, ik beveel dit aan

Rodney uit Alkmaar

09-06-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een Volvo V70 gekocht van 12 jaar oud met 348000km op de teller .
Ik kreeg een heel leuk bod met inruil van mijn oude auto , ik denk dat ze misschien wel erg graag van de Volvo af wilden
Want na twee maanden had ik lekkage aan de versnellingsbak (kosten 1075 euro) en nu na 4 maanden is de rembekrachtiger
Stuk (kosten 750 euro) .
Laten we er maar vanuit gaan dat ze het niet geweten hebben .


Sijanne uit Groningen

13-05-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ervaring met dit bedrijf. De eerste keer een proefrit gemaakt in een fiat. Ik had interesse in de auto maar hoorde wel wat geluiden die je niet wil horen en nog wat andere kleine punten. De auto moest nog voor APK dus dat kon allemaal prima verholpen worden, dat was geen enkel probleem aldus een verkoper. De punten zijn op papier gezet, en vervolgens een handtekening gezet dat ik de auto zou kopen na de volgende proefrit, tenzij er dan nog iets op aan te merken zou zijn.

Na de tweede proefrit bleek dat aan veel punten niks gedaan was, teminste, zo leek het. Ik wilde ernaar vragen na de proefrit maar ik kwam niet ver want er werd mij meteen verteld (door een andere medewerker) dat ik dan maar een goedkopere auto moest gaan kopen ergens anders, en dat hij er wel genoeg aan had gedaan. Ik kon er bijna geen woord tussen krijgen. Binnen 5 seconden stond deze man op zijn achterste poten en was er geen gesprek meer te voeren.

Dat een garage tijdens de APK of keuring tot de conclusie komt dat de waarde van auto de reparaties niet waard zijn kan ik nog wel inkomen, maar dan mag je daarin toch zeker wel een stukje communicatie verwachten richting de klant, helemaal nadat er bepaalde afspraken op papier zijn gezet en ik speciaal voor die auto terug kom naar Assen, omdat mij verteld is dat het verholpen kan worden.

Echt te bizar voor woorden, hier kom ik nooit meer terug!


de Jong uit Assen

30-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie mensen, prima service


Ja, ik beveel dit aan

L. uit assen

24-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als je voor betrouwbaarheid en eerlijkheid wilt gaan, kies dan voor Vakgarage Douwes. Om een storing te vinden heeft de vakgarage veel geduld en tijd ingestoken. Na er alles aan gedaan te hebben, helaas de storing niet kunnen vinden, maar inruil daarvoor een goeie deal kunnen afsluiten! Uitstekende service dus! Kwaliteit van het personeel is top! Geef Vakgarage Douwes een super 10!


Met vriendelijke groet,

Super blije nieuwe eigenaar van een mooie volvo s80!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rolde

02-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service al jaren lang.
Verkoop, onderhoud of garantie ze staan altijd klaar.
Klasse boys!


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Assen

15-07-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben heel blij ben met Auto Douwes als garage. ik kom hier al sinds 1988. Geen moeite is hen te veel! Gisteren even aangewipt voor een laatste check voor de vakantie en ik werd direct geholpen. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Gemert

14-07-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo,

Ik heb 2 weken geleden mijn zwarte BMW 316 ti 1.8 bij jullie gekocht. Ik wilde even zeggen dat ik er ontzettend blij mee ben. Ik ben vanuit Brabant gekomen en dat was zeker de moeite waard. Afgelopen week heeft hij een beurt gehad, wat niet nodig bleek te zijn want alles was in goede staat zei de automonteur. (Op stabilisator stangetje na). Ik wil jullie dus nogmaals bedanken, en ik houd jullie website in de gaten voor als ik over een paar jaar iets nieuws wil. Super service en super occasions !!


Ja, ik beveel dit aan