Beoordelingen Vakgarage Auto Douwes

8,9
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 81 beoordelingen

henk uit assen

21-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vroeger in het oude pand al vaste klant en nu weer


Ja, ik beveel dit aan

Dirk Jan uit Borger

23-02-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op dinsdag 21 februari jl. was ik beroepshalve bij Vakgarage Auto Douwes te Assen. De ontvangst was prettig. Ik werd direct te woord gestaan door een hele aardige receptioniste. Daarna sprak ik met deverkoper die vooral niet opdringerig en ook aardig was. Het was geen enkel probleem de auto waar onze interesse naar uit ging te onderwerpen aan een technische onafhankelijke keuring. Ook een proefrit bleek geen enkel probleem. Alle medewerking werd verleend om ons naar de zin te maken als klant. Na de proefrit werd de auto door de werkplaatschef op de hefbrug gereden. En ook in de werkplaats is iedereeen behulpzaam en aardig. Er heerst een goede sfeer in het bedrijf hebben we gemerkt.
Na de technische inspectie door een onafhankelijke keurmeester werd de inruil auto getaxeerd en kregen we ook nog een goede inruil voor ons oude auto.
De tweedehands auto die we aangekocht hebben, krijgt nog een onderhoudsbeurt, de auto wordt helemaal nagekeken, en zelfs de airconditioning wordt niet vergeten en wordt opnieuw afgevuld.
We zijn erg tevreden over de service en benadering van Vakgarage Auto Douwes in Assen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Assen

06-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een aantal jaren een tevreden klant. Recent een complete set winterbanden op velg gekocht, tegen internetprijzen en de volgende dag al geleverd en gemonteerd!


Ja, ik beveel dit aan

Haaije

22-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vlot en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Almere

27-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige auto gekocht, super service!
Boven verwachting goed bevallen.
Zeker een aanrader deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Assen

21-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen vrijdag voor veel geld aan mijn auto laten doen. Ik dacht ik kan er weer een tijd tegenaan. Niks bleek minder waar, want maandag zat ik te schudden in mijn auto als hij stationair draaide en het klonk alsof ik een diesel had. Gelijk dinsdagochtend weer naar de garage. Ik was behoorlijk chagrijnig, want ik dacht dat er vrijdag iets niet goed gegaan was. Koos bleef rustig en professioneel en zei meteen dat ik een bougiekabel stuk had. Helaas hadden ze geen leenauto automaat beschikbaar, dus het moest gelijk gemaakt worden. Ik stond op tijd vanwege werk, maar ze gingen gelijk aan de slag. Binnen 5 minuten had de jonge monteur het probleem gevonden terwijl Koos mij rustig uitlegde wat het probleem was. En nog mooier, binnen 10 minuten was de kabel vervangen en kon ik weer op pad. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje en ik ben helemaal weer blij. Wat een top service! Bedankt mannen


Ja, ik beveel dit aan

Rodney uit Alkmaar

09-06-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een Volvo V70 gekocht van 12 jaar oud met 348000km op de teller .
Ik kreeg een heel leuk bod met inruil van mijn oude auto , ik denk dat ze misschien wel erg graag van de Volvo af wilden
Want na twee maanden had ik lekkage aan de versnellingsbak (kosten 1075 euro) en nu na 4 maanden is de rembekrachtiger
Stuk (kosten 750 euro) .
Laten we er maar vanuit gaan dat ze het niet geweten hebben .


Sijanne uit Groningen

13-05-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ervaring met dit bedrijf. De eerste keer een proefrit gemaakt in een fiat. Ik had interesse in de auto maar hoorde wel wat geluiden die je niet wil horen en nog wat andere kleine punten. De auto moest nog voor APK dus dat kon allemaal prima verholpen worden, dat was geen enkel probleem aldus een verkoper. De punten zijn op papier gezet, en vervolgens een handtekening gezet dat ik de auto zou kopen na de volgende proefrit, tenzij er dan nog iets op aan te merken zou zijn.

Na de tweede proefrit bleek dat aan veel punten niks gedaan was, teminste, zo leek het. Ik wilde ernaar vragen na de proefrit maar ik kwam niet ver want er werd mij meteen verteld (door een andere medewerker) dat ik dan maar een goedkopere auto moest gaan kopen ergens anders, en dat hij er wel genoeg aan had gedaan. Ik kon er bijna geen woord tussen krijgen. Binnen 5 seconden stond deze man op zijn achterste poten en was er geen gesprek meer te voeren.

Dat een garage tijdens de APK of keuring tot de conclusie komt dat de waarde van auto de reparaties niet waard zijn kan ik nog wel inkomen, maar dan mag je daarin toch zeker wel een stukje communicatie verwachten richting de klant, helemaal nadat er bepaalde afspraken op papier zijn gezet en ik speciaal voor die auto terug kom naar Assen, omdat mij verteld is dat het verholpen kan worden.

Echt te bizar voor woorden, hier kom ik nooit meer terug!


de Jong uit Assen

30-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie mensen, prima service


Ja, ik beveel dit aan

L. uit assen

24-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als je voor betrouwbaarheid en eerlijkheid wilt gaan, kies dan voor Vakgarage Douwes. Om een storing te vinden heeft de vakgarage veel geduld en tijd ingestoken. Na er alles aan gedaan te hebben, helaas de storing niet kunnen vinden, maar inruil daarvoor een goeie deal kunnen afsluiten! Uitstekende service dus! Kwaliteit van het personeel is top! Geef Vakgarage Douwes een super 10!


Met vriendelijke groet,

Super blije nieuwe eigenaar van een mooie volvo s80!


Ja, ik beveel dit aan