Beoordelingen Vakgarage Auto Douwes

8,9
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Anoniem

23-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dries uit Assen

12-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed geholpen door dit bedrijf, vorig jaar een aygo gekocht waar paar garantie puntjes netjes zijn verholpen. dit jaar bij deze garage de APK laten doen en ook dit is uitstekend bevallen. heb mijn garage eindelijk gevonden in Assen


Ja, ik beveel dit aan

Ilse

07-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beide heren van Vakgarage Douwes zijn ontzettend onbetrouwbaar, geloof deze mannen niet. Ze hebben mij een auto verkocht 'met APK' en 'met onderhoudsbeurt'. De APK bleek er niet op te zitten, en toen ik die liet uitvoeren waren de banden niet meer goed, de uitlaat zat los en de remmen moesten vervangen worden. De onderhoudsbeurt is ook nooit uitgevoerd. Vakgarage Douwes zou dit vergoeden, maar ze reageren ineens niet meer. Als ik bel beloven ze van alles, maar verder dan dat komt het helaas niet. Wil je meer geld kwijt zijn dan je dacht, dan zeker een auto bij ze kopen!


Bert uit Rolde

20-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed. Flexibel. Niet duur. Nette afhandeling van eventuele reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Assen

13-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zochten een nieuwere auto maar wilde niet bij Vakgarage Douwes weg. Daarom heeft Douwes de auto die wij op het oog hadden voor ons aangekocht. En zoals altijd: Alles uitstekend geregeld!!!


Ja, ik beveel dit aan

Addie uit WOLTERSUM

07-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel tevreden over de service en de snelle onderhandelingen over onze nieuwe auto. Betrouwbaar, vriendelijk en geen poespas maar een eerlijk bod op onze inruil auto. Een tevreden klant dus.


Ja, ik beveel dit aan

Wichard uit Assen

27-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vak-garage Douwes
Met recht, vak-garage. Ik bracht mijn Audi 80 van bj 1975 naar Douwes met het verzoek de versnellingsbak te repareren. Na een kort onderzoek door Koos bleek het niet de versnellingsbak te zijn maar de stangen en koppelingen naar - en van de versnellingsbak. Vooral de koppelingen bleken aan vervanging toe te zijn. Allemaal verstaft of versleten. Dat heb je met kunststof. Dat gaat net 40 jaar mee maar dan is het op. De nieuwe onderdelen, 5 in totaal, waren nodig om de bak weer optimaal te krijgen.
Maar ja……,waar haal je die onderdelen. Niet bij de Audidealer ! “Nee meneer, die onderdelen hebben wij niet op voorraad. Er is te weinig vraag naar. Bovendien hebben wij vrijwel niets meer op voorraad. Alles wordt vandaag besteld en morgen geleverd. Soms zelfs dezelfde dag nog. Wij hebben ook geen idee waar deze onderdelen te bestellen zijn. Sorry.”
Ik dacht dat Audi in de jaren 70 er van uit zou gaan dat hun product zeker 100 jaar mee zou gaan. Dat blijkt in praktijk anders. Er worden geen onderdelen meer voor deze auto’s gemaakt en de voorraad is zo goed als op.
Koos gaf aan dat hij zou proberen de onderdelen via andere kanalen te bemachtigen. Hij gaf mij een lijst met onderdelennummers en een soort bouwtekening van de diverse te bestellen onderdelen. Met z’n allen aan de slag, Audi historische vereniging, diverse dealers in Nederland en Duitsland, vrienden en bekenden, alles werd ingeschakeld of benaderd om de onderdelen te krijgen. Op een paar na lukte dit.
Maar zonder die paar onderdelen gaat de reparatie nog niet. Van één onderdeel zei Koos dat hij die wel kon maken. Maar de overige..? Het was inmiddels eind juli en ik bracht de Audi naar Douwes Vak-garage met de mededeling dat ik op vakantie zou gaan en geen haast had met de reparatie. Koos vroeg nog of ik wellicht naar Ingolstadt zou gaan om bij Audi verhaal te halen.
Een week later belt Koos mij op. “Zit jij niet ergens in Duitsland ? Dat klopt hè. Mooi zo, ik heb een adres gevonden waar ze de te vervangen onderdelen op voorraad hebben. In de buurt van Kell”.
Koos, ik zit in Duitsland maar hier wonen 80.000.000 mensen en het land is immens groot en ik heb geen idee waar Kell ligt. Ik zit in de buurt van Offenburg, Zuid-West Duitsland. Hoe schrijf je Kell ? Als antwoord kreeg ik de plaatsnaam Kehl. Kehl am Rhein. Zuid-West Duitsland dus. Sterker nog, ik was in Kehl am Rhein. Ik zei tegen Koos dat ik dan al op de plaats van bestemming ben, geef maar een adres en ik rijd er even naar toe.
Volgens Koos was dit te toevallig. Dat was het natuurlijk ook maar wel de realiteit. Jij kunt mij veel wijs maken, bijvoorbeeld dat Pasen en Pinksteren ooit op één dag vallen wil ik van jou nog wel geloven. Maar dat jij nu, op dit moment, in Kehl bent, dat kan ik (bijna) niet geloven”. Ik kreeg een naam en een adres en ben direct naar het magazijn gereden van dhr. Jürgen Sütterlin. Een aantal schuren vol met Audi onderdelen, allemaal netjes genummerd en opgeslagen. Binnen 5 minuten had ik de onderdelen.
Fantastisch Vak-garage Douwes !
In het bijzonder dank aan Koos.
Onze Audi rijdt weer als nieuw en is ruim 42 jaren oud.
Assen, Wichard Doetjes


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Assen

11-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend geholpen, professioneel en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Timon uit GRONINGEN

23-06-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Recent hier een 2e hands Peugeot cabrio gekocht.
Altijd netjes contact met ze gehad en de aflevering is zeer correct uitgevoerd.

Zoals bij een tweedehands auto kan gebeuren bleek er helaas een storing in te zitten. Zonder gezeur en problemen is dit netjes opgelost door Auto Douwes.

Waar veel bedrijven enkel beloven ook service te verrichten nadat je de auto hebt aangeschaft, levert Auto Douwes ook daadwerkelijk service achteraf.
Een aanrader dus om vertrouwt je auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Henrieke uit Drachten

30-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige ervaring met dit bedrijf, een Toyota gekocht en deze bevalt uitstekend.
Na paar week rijden de auto laten checken bij mijn garage in Drachten, perfect staat kreeg ik te horen.
Door Auto Douwes een nieuwe uitlaat en twee banden gemonteerd terwijl we daar niet over gesproken hebben.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan