Beoordelingen Vakgarage Auto Douwes

8,9
82 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
71 t/m 80 van 82 beoordelingen

Frits uit Assen

13-01-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kwam met een lekke uitlaat, en mijn seat stuurde wat vreemd, ij kreeg direct een leenauto mee. En ze gingen naar mijn auto kijken.
Rond de middag werd ik gebelt dat hij alweer klaar was! Was iets met de kogels en de uitlaat hebben ze vakkundig gelast.
Auto rijdt beter dan ooit te voren en de prijs was absoluut schappelijk!!
Volgende keer weer heen voor de beurt


Ja, ik beveel dit aan

leo uit assen

28-10-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit Assen

21-08-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij dit bedrijf heb ik mijn eerste auto gekocht. Na een aantal maanden hoorde ik een raar geluid. Dit bleek iets met de uitlaad te zijn en hebben ze het gratis gerepareerd. Ook zijn ze heel behulpzaam en geven ze bruikbare adviezen.


Ja, ik beveel dit aan

Eilert uit Gronigen

09-08-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Groningen

06-08-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top garage met zeer vriendelijk personeel. Qua service zou ik ook geen verbeterpunten weten.


Ja, ik beveel dit aan

Veronica uit Groningen

05-08-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg gastvrij, ben erg goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-08-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-08-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Hengelo

05-08-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede garage welke mij een goede auto heeft afgeleverd. Onderhoud e.d. doe ik hier niet, want dat is te ver rijden. De bereikbaarheid is OK, maar wel erg ver 'weggestopt' in de stad. Faciliteiten wachtruimte is ook prima, want je krijgt voldoende koffie aangeboden en er liggen tijdschriften.
Praten over de prijs kan ook goed bij dit bedrijf. Ze gaan niet meteen op de strepen staan en denken goed met de klant mee, en dat vind ik een hele grote plus!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Groningen

05-08-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage, zowel voor de aanschaf van de auto als het onderhoud. Na een reparatie aan de motor, bleek het euvel na een jaar weer terug te komen. Alles is toen gratis gerepareerd, en de auto loopt ook nu nog als een zonnetje. Ook een groot voordeel: altijd gratis een goede leenauto, zelfs voor meer dan een week. Ben zeker van plan mijn volgende auto hier te kopen en te laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan