Beoordelingen Vakgarage Auto Nijlân

9,0
169 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 169 beoordelingen

Harry uit Tytsjaerk

22-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel de bedrijfsauto als privéauto in onderhoud. Prima service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Leeuwarden

11-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Leeuwarden

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heldere communicatie, goede service. Prima garage waar ik met een gerust hart mijn auto naar toebreng.


Ja, ik beveel dit aan

Reina uit Leeuwarden

06-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Leeuwarden

05-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Leeuwarden

02-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, erg klantvriendelijk en doen wat ze zeggen, vooraf goed overleg, open en eerlijk over de verwachte kosten👍


Ja, ik beveel dit aan

Wolter uit Leeuwarden

26-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Henk, Hilda en Erwin hebben gister alles gedaan om mij weer gerust op vakantie te laten gaan. Waar andere garages niet thuis gaven was mijn probleem op professionele wijze in een middag opgelost. Het is de reis waard. Die instelling laten ze al jaren lang zien!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Leeuwarden

14-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super garage, doen wat ze beloven, goede service en vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Aankoopkeuring laten doen. Ik ben zeer ontevreden!
Fantastische beoordeling van de auto. Echter, er blijkt nogal het een en ander niet goed te zijn aan de ophanging, draagarmen, fuseekogels etc. Nu blijkt dat zij hoogstwaarschijnlijk onder één hoedje hebben gespeeld met de verkoper. Hoezo onafhankelijk? In ieder geval ondeskundig! Bij de eerste beste beurt binnen 1 week na de aankoop kwamen er diverse gebreken aan het licht die natuurlijk geconstateerd hadden moeten worden tijdens de keuring. Tenslotte laat je daarom de auto keuren. Als de aankoopkeuring goed, onafhankelijk en deskundig was uitgevoerd had ik de auto niet gekocht. Nu zit ik met een extra kostenpost van enkele duizenden euro's.
Bij confrontatie hiermee zijn ze niet bereid enige compensatie te geven. Ik ga dus nu maar via de gerechtelijke weg mijn schade vergoed zien te krijgen.
Wees allen gewaarschuwd!


Good Luck Dennis uit Franeker

07-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Behulpzaam, kundig, klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan