Beoordelingen Vakgarage AutoOomen

8,8
43 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Harold uit Weert

30-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaringen met Auto Oomen. Jaar geleden voertuig gekocht. Tussentijds defect in radio/navigatie. Werd direct verholpen. Fijne verkoop, zeer betrouwbaar. Hopelijk kunnen we hier ook slagen bij een volgende aankoop. Op dit moment super blij met onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Naw uit Oss

27-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto oomen via internet gevonden.
Met Gezin richting Bavel .
Daar aangekomen hartelijk onvangen ondanks drukte mochten meteen proef rijden met de auto.
Terug gekomen van proefrijden auto gekocht week later opgehaald .
Heel netjes afgeleverd. Echt top.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Stampersgat

19-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij Garage Oomen. Had via autotrack een mooie ford fiesta gezien, bij garage Oomen. Ben daar gaan kijken en werd supervriendelijk te woord gestaan. Men neemt alle tijd voor je. Proefrit met auto gemaakt, en de Ford gekocht. Alle lof voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Bavel

09-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 2007 met mijn auto naar valkgarage Oomen in Bavel.
mijn auto altijd tip top onderhouden en sturen je niet met een kluitje in het riet.
dit jaar 2017 had mijn oude auto 340.000 km erop zitten.
toen ik aangaf dat ik een andere auto wilde heeft de verkoper mij gewaarschuwd dat de dagwaarde niet geweldig zou zijn.
Toch een andere auto gekocht Ford focus prachtige auto loopt als een trein, niet van nieuw te onderscheiden.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Tilburg

29-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week heb ik hier een mooie Ford Focus occasion gekocht. Ik zag een advertentie op internet en nam telefonisch contact op. Na het maken van een afspraak ben ik ter plaatse netjes en deskundig te woord gestaan. Er zat totaal geen druk op en de verkoper hield ook geen mooi-weer praatjes. Een uitgebreide proefrit was geen enkel probleem. Toen ik de auto reed, was ik gelijk verkocht. Bij het sluiten van de deal werd er gewoon eerlijk verteld wat er wel en niet mogelijk was qua onderhandelingsruimte. Hier werd ook serieus en netjes geluisterd naar mijn voorstel. Uiteindelijk voor een mooie prijs de deal gesloten. Ik rij met veel plezier in de Focus, wat een fantastische auto is het. Voor mijn volgende aankoop ga ik zeker eerst hier kijken. Bedankt voor de nette afhandeling en mij zien jullie zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

theo uit werkendam

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gevonden via internet! Auto Oomen voor mij geheel onbekend! Maar indruk is correct en eerlijk. Wat ik super wardeerde is dat ze niet van die opdringerende auto verkopers zijn!! Proef ronde rijden en je kom terug en geven de tijd om de auto van binnen en van buiten te bekijken zonder dat ze zich er mee bemoeien.... super!! Ik heb de auto vandaag opgehaald, is netjes afgeleverd!!! Ik zou hier zeker bij een volgende aanschaf eerst kijken wat ze hebben staan!!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Roermond

05-11-2016
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met garantie is het handig als je op niet te grote afstand woont!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Rotterdam

21-10-2016
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg panische man, bij bezichtigen van de auto nam dhr telkens de sleutels mee. Ook was het niet mogelijk om over het bedrag voor de auto over te boeken maar moest er perse gepint worden. In mijn geval ging het om bijna 15.000 euro. Kortom iritant dat dan eerst het pin limiet verhoogd moest worden etc. Verder had het bedrijf mij niet op de hoogte gesteld van een terugroepactie van de dealer. Er is dan een mankement aan de auto. Dit kan gratis verholpen worden door de dealer. Jammer dat ze klant hiermee opzadelen en dit niet op voorhand hebben laten verhelpen. Verder erg stug in de onderhandeling. Niet het klant is koning concept wat je verwacht bij de aanschaf van een auto in deze prijscategorie. Echter heb ik de auto nu ca. 8 maanden en rijdt deze nog probleemloos. bij de proefrit had ik wel een monteur meegenomen die de auto even heeft gechecked. Wellicht een aanrader bij dit bedrijf.


chaline uit nijmegen

26-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima service, kosteloos remblok en lamp vervangen. Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Etten-Leur

21-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen december een auto gekocht. Ford Fiesta van bijna 13 jaar oud. Netjes 3 maanden garantie gekregen.

Na 2 weken kwam er een gebrek naar boven. Zonder problemen gebruik kunnen maken van de garantie. Helaas was het probleem hiermee niet verholpen (buiten schuld garage Oomen). Auto is hierna nog 2x terug gemoeten naar de garage om tot de definitieve oplossing te komen. Dit alles zonder gedoe. De laatste keer is de auto zelfs opgehaald en teruggebracht. Uiteindelijk is de garantie zelfs verlengd.

Het is nooit leuk wanneer een probleem optreed bij een auto. Ook niet als het een wat ouder boodschappenwagentje is. De manier van oplossen en meedenken verdient echt een 10!


Ja, ik beveel dit aan