Beoordelingen Vakgarage AutoOomen

8,9
45 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 45 beoordelingen

chaline uit nijmegen

26-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima service, kosteloos remblok en lamp vervangen. Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Etten-Leur

21-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen december een auto gekocht. Ford Fiesta van bijna 13 jaar oud. Netjes 3 maanden garantie gekregen.

Na 2 weken kwam er een gebrek naar boven. Zonder problemen gebruik kunnen maken van de garantie. Helaas was het probleem hiermee niet verholpen (buiten schuld garage Oomen). Auto is hierna nog 2x terug gemoeten naar de garage om tot de definitieve oplossing te komen. Dit alles zonder gedoe. De laatste keer is de auto zelfs opgehaald en teruggebracht. Uiteindelijk is de garantie zelfs verlengd.

Het is nooit leuk wanneer een probleem optreed bij een auto. Ook niet als het een wat ouder boodschappenwagentje is. De manier van oplossen en meedenken verdient echt een 10!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Breda

21-05-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Vessem Noord-Brabant

13-01-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben er al ca. 3 jaar klant na aankoop van een auto. Daarna elders een auto gekocht maar onderhoud bij autobedrijf gehouden vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vandaag auto voor onderzoek van een storing geweest . Zij hebben dit niet kunnen vinden en mij door verwezen naar een dealer. Ik stel dit zeer op prijs dat ze weten waar de grenzen van het mogelijke liggen. Hierbij dan ook nog de kanttekening dat ze niets in rekening hebben gebracht. In 1 woord super.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Breda

18-09-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende ervaring met auto Oomen. Er is een prima reparatie uitgevoerd conform afspraak en begroting. Op afgesproken dag gereed. Zeker aan te bevelen. Wij zullen in de toekomst zeker gebruik maken van de diensten voor onderhoud/reparatie.
Terecht een Vakgarage.


Ja, ik beveel dit aan

Aletta uit Nieuw Lekkerland

27-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na 60 km onderweg (van de 1200) , lekke band.... Na 20 minuten (met koffie :-) konden we onze weg vervolgen met een vakkundig gecontroleerde en gerepareerde band. Zo gingen we toch nog met een goed gevoel op vakantie!!!


Ja, ik beveel dit aan

koen uit Etten-leur

18-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels drie gebruikte personenauto's gekocht. Perfect geholpen. Inmiddels ook klant voor onderhoud van mijn auto. Klantvriendelijk en correcte behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Bartho uit Berkel-Enschot

19-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Minderhout

25-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service!!!
Tot 2x toe naar de parkeerplaats gekomen waar er een thuiskomer op m'n auto gelegd moest worden.
En dit allemaal kosteloos...
Ik ben veilig thuis gekomen!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Roosendaal

13-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 08-2014 een bmw gekocht en inmiddels weer bijna 20000 km naar volle tevredenheid gereden. Over ander half jaar zeker weer langs oomen voor een andere!


Ja, ik beveel dit aan