Beoordelingen Vakgarage AutoOomen

8,9
45 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
31 t/m 40 van 45 beoordelingen

yvette

19-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: SUPER! Staan altijd voor je klaar. Servicegericht-behulpzaam-goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit bakel

10-05-2014
1,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: slecht


Maarten en Elza uit Westmaas

09-05-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee jaren geleden een geweldig mooie en technisch perfecte Saab cabrio 9.3 gekocht. We waren direct enthousiast over de benadering van de verkoper. De naar ons idee eerlijke en rustige manier van werken, gaf ons direct een vertrouwd gevoel. We zijn net terug van opnieuw een lange rit door een aantal Europese landen. Het was ook nu weer een genot om in te rijden. Jammer dat ik deze pagina nu pas vond (ligt aan mij hoor). We wonen een eind uit de buurt van de garage maar er is geen haar op ons hoofd dat er aan denkt om de auto ergens anders in onderhoud te geven. En voor ons staat vrijwel vast dat de volgende auto weer bij Auto Oomen zal worden aangeschaft. We vinden Auto Oomen een voorbeeld voor de garage/autoverkoop wereld.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Wilnis

12-03-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige garage waar afspraken gewoon nog afspraken zijn.
Erg prettig geholpen leuke en vooral technisch zeer goed onderhouden auto gekocht

Dank voor goede zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Velp

14-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 5 jaar een zeer tevreden klant, inmiddels 2 auto,s gekocht. Ook voor reparatie neem ik de moeite om naar Bavel te rijden


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Breda

31-01-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb vandaag mijn tweede auto bij AutoOomen gekocht. Het is heel plezierig zaken doen met dit bedrijf. Je wordt, mede door de kleinschaligheid, als klant nog echt 'als koning' gezien en je bent dus beslist geen nummer. Ik voel me erg thuis bij dit bedrijf.
De geboden service, ook bij onderhoud, is fantastisch. De onderhoudstarieven zijn uitermate concurrerend.


Ja, ik beveel dit aan

sierk uit leeuwarden

07-12-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oosterhout

12-11-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed kunnen onderhandelen, na drie maanden defecte airco. Deze werd gelijk gratis vervangen. Ik kan dit bdrijf bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Jeanine uit Elburg

05-07-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop dhr. van Lier de afhandeling heeft gedaan van de verkoop van onze auto's en de manier waarop hij meedacht met de aankoop van onze nieuwe auto.
Een zeer professionele, realistische en een prettige verkoper om zaken mee te doen!!


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Hoogwoud

18-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een mooie Mazda 6 gevonden bij auto Oomen.
Aangezien wij uit de kop van Noord-Holland komen en het dus een stukje rijden is gebeld met de vraag of ze de auto vast wilden houden tot de volgende dag zodat we konden komen kijken. Dit was geen enkel probleem.
Bij aankomst de volgende middag eerst even een heerlijk kopje koffie gedronken en daarna proef rijden met de auto.
Mijn ervaring in Noord-Holland is dat een verkoper je graag binnen een klein kwartier weer terug ziet, bij Auto Oomen wordt juist geadviseerd zo veel mogelijk te testen, van snleweg tot binnendoor wegen.
Ruim drie kwartier verder met een tevreden gevoel weer terug en de koop gesloten.
Geen ouderwetse koehandel maar gewoon snel een eerlijke nette prijs zodat de deal snel rond was.
Ik heb de service zo hoog beoordeeld door het hartelijke onthaal en het advies goed proef te rijden.
Over nazorg kan ik nog niks zeggen maar ik geloof dat dat ook vast dik in orde zal zijn


Ja, ik beveel dit aan