Beoordelingen Vakgarage Autoplus

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Ria uit Nijkerk

09-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een aantal jaar bij deze garage voor onderhoud en APK- keuringen van mijn Opel Corsa.
Word altijd prima geholpen, tegen een goede en eerlijke prijs.
Ze zijn altijd erg vriendelijk en staan altijd klaar om je te helpen of eventuele vragen te beantwoorden.
Dus, wat mij betreft, top garage.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit HOOFDDORP

05-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe occasion, een schitterende Volvo xc70 opgehaald bij Vakgarage Autoplus. We zijn overweldigend tevreden over de service en de aflevering. En ook al wonen wij op een uurtje rijden van Nijkerk, onze volgende occasion zal hier zeker weer vandaan komen


Ja, ik beveel dit aan

Ruben

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Ze hebben hun uiterste best gedaan om de auto bij aflevering zo mooi mogelijk neer te zetten.
Daarnaast is de verkoper een klantvriendelijke en meedenkende man. Hij heeft dingen aan de auto gedaan die ik niet gevraagd had, puur uit zichzelf!
In de week voor de aanschaf werd ik op de hoogte gehouden via app over de auto. Foto’s en berichten.
Kort: topbedrijf en mooie auto’s!


Ja, ik beveel dit aan

Ewout uit Emmeloord

14-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte xc70 gekocht. Er bleken enkele (en een paar kostbare) mankementen te zijn die allemaal netjes verholpen zijn. Top service. Zowel tijdens als na de aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Nijkerk

12-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage. Ik word hier altijd goed, vriendelijk en kundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Dronten

18-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service en even zo goede service na de gesloten verkoop( geld voor het hele team)
Reinder bedankt voor je begrip en eerlijkheid voor de wijze waarop je ons heb geholpen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Nijkerk

31-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste autobedrijf in Nijkerk


Ja, ik beveel dit aan

Age uit Nijkerk

03-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Zwolle

31-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit LEIDEN

29-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zocht een Volvo XC70, en zag er 1 op de site van autoplus in Nijkerk, aardig stukje vanuit Leiden, maar de auto leek mij de moeite waard, dus toch maar naar Nijkerk gereden, proefrit gemaakt, en de auto gekocht, maar omdat ik zo van ver kwam, heeft Reinder ( is de eigenaar van autoplus) de auto direct een aflever beurt laten geven, en kon ik na een uurtje met de auto naar Leiden rijden, hij doet er echt alles aan om de klant een tevreden gevoel te geven, nou dat is hem goed gelukt, ik ben een zeer tevreden klant, en zal daar zeker weer een auto kopen, Reinder bedankt voor jullie excellente service , het is echt een top Volvo XC70, Met vriendelijke groet, Hans Heijmans uit Leiden.


Ja, ik beveel dit aan