Beoordelingen Vakgarage Autoplus

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 95 beoordelingen

G.J. (Bert) uit Nijkerk

14-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op 3 maart .j.l had ik een acuut accuprobleem met mijn
recente Nissan Q. We hadden bindende afspraken elders
en belden Vak Autoplus en niet tevergeefs. Ook de nazorg werd ''subliem'' en tot in de puntjes aangepakt en afgewerkt Hulde aan het team!! Hier voel je je nog klant en dat is geen loze kreet en dat geldt ook voor mijn echtgenote !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan

12-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij autoplus staat zowel de eigenaar als de monteur altijd klaar voor hun klanten


Ja, ik beveel dit aan

Shimon uit Amersfoort

12-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder prettig, persoonlijk en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Baarn

11-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met aanschaf youngtimer Volvo. Vriendelijke en professionele behAndeling.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Amersfoort

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werkelijk een prachtige V50 gekocht. Geen gedoe met nog nakomende kosten. Goede inruilprijs ook. Service is anders dan je gewend bent namelijk gewoon super. Geen handelaar praatjes en trucs. Bloemetje bij aflevering en vol vertrouwen op de weg. Service beurten blijf ik hier doen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Nijkerk

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een online advertentie werd ik verliefd. Normaal is online niet zo mijn ding maar hier kon ik niet omheen; hij was immers prachtig! Onze nieuwe V70. Bij Vakgarage Autoplus. Nu is mijn eerste instinct om wat sceptisch te staan tegenover garages, ook mede door vervelende ervaringen in het verleden. Maar Vakgarage Autoplus is dus echt een verademing. Reinder is deskundig, oplossingsgericht, authentiek en recht door zee. Zijn personeel is niet anders. We ervaren het als een warm bad en we hebben de auto gekocht bij hem en een andere auto geleast. De service is top! Hier kun je met een gerust hart terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

j uit emmeloord

19-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een absolute aanrader.

Fijn bedrijf, waar je als klant zeer vriendelijk en professioneel geholpen wordt. Er wordt met je meegedacht en alles volgens afspraak geregeld. Dit is helaas bij menig ander bedrijf niet vanzelfsprekend, maar hier wel. Ivm onderhoud/garantie afspraken nog terug geweest. Als wij dichter in de buurt zouden wonen, zouden wij ook zeker voor onderhoud hierheen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit OOSTERBEEK

26-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig bedrijf vriendelijke mensen. Reparaties worden snel uitgevoerd. Problemen kennen ze niet, alles wordt opgelost naar de wens van de klant. Garantie is hier ook echt garantie, Top service.

Ik koop hier zeker weer zo'n top volvo.

Bedankt, ze bestaan nog betrouwbare auto bedrijven.

Groet,

Christiaan


Ja, ik beveel dit aan