Beoordelingen Vakgarage Autoplus

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 90 van 95 beoordelingen

Ronald uit Zeewolde

20-05-2014
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We waren er voor het eerst, ongeveer een maand geleden voor de APK van onze Vito bus. Dat ging prima. Leuke mensen, gezellige sfeer.
Een paar weken geleden een defecte interkoeling en injectoren. Dure reparatie, maar weer prima geholpen. Ze weten wat ze doen...!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijkerkerveen

16-03-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met deze garage is erg goed. Zowel voor het kopen vaneen gebruikte auto als voor service. Ik heb ze daarom ook gevraagd uit te kijken naar een andere Suzuki want de mijne was, met de kilometers die ik rij, aan vervanging toe. Al na een week hadden ze een mooie Alto staan. Super ding. Begin maart 2014 heb ik de Suzuki Alto gekocht, en mijn oude Alto ingeruild. Inmiddels mijn 4e auto bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Nijkerk

06-03-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na 40 jaren alleen merk dealers te hebben bezocht en nu een Renault Scenic vanuit Lease privé ben gaan rijden, wilde ik een alternatief voor het onderhoud die qua service en kennis gelijkwaardig zou zijn aan een merkdealer.
Het verschil in prijs (kosten) onderhoud zou gunstiger moeten zijn als de dealer..Bij de Vakgarage Autoplus ben ik na een eerste bezoek met een goed gevoel vertrokken, mede door de technische kennis en vakmanschap van Henry van de Geest die voorheen lang bij Renault heeft gewerkt.
Na een grote onderhouds beurt en vervanging remschijven de auto keurig schoon opgehaald..


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Zeewolde

12-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben de trotse bestuurder van en audi a3, welke een krakend geluid gaf bij het sturen.
Ik heb direct gebeld met Vakgarage Autoplus, en kon de volgende dag direct terecht, omdat ze dit ook belangrijk vonden in verband met de veiligheid.
Veiligheid voor alles.

Kreeg echt en warm gevoel van de vriendelijkheid en de service die in dit bedrijf gegeven word.

Auto op de brug en werd netjes erbij geroepen door Henry om te laten zien wat er aan de hand was.
Hij nam goed de tijd om uit te leggen wat er aan de hand was.
En overlegde met mij om te kijken welke oplossing de beste was.
En gaf hierbij ook direct aan wat de kosten zouden zijn.

Dit is pas deskundigheid en service, zeer vriendelijk en deskundig personeel!

En dikke 10 voor jullie.

Ik zal met en gerust hart eenieder doorverwijzen naar jullie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Wageningen

07-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

arnold uit vianen

29-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit ZEEWOLDE

26-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben zojuist een tweedehands auto bij AutoPlus in Nijkerk aangeschaft. We zijn hier terecht gekomen omdat een auto waarin we geïnteresseerd waren voor een schappelijke prijs werd aangeboden. Ook hebben we nog een nette prijs voor onze oude auto teruggekregen. Voor de aflevering werd een complete beurt aan de auto uitgevoerd en uiteraard de APK. Hierbij bleek een van de achterbanden wat weinig profiel te hebben en zijn er ook nog kosteloos 2 nieuwe banden op gekomen. Bij aflevering van de auto ook nog een uitgebreide uitleg van de voor ons nieuwe mogelijkheden op deze auto gekregen door een van de monteurs.

Kortom een ouderwets goede service!! Wij zullen hier zeker terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Almere

28-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds 22 december zijn we trotse bezitters van een toyota Prius.
We waren op zoek naar een andere auto die betrouwbaar, veilig en
gezien de huidige benzine prijzen ook een die zuinig is wardoor onze
keus gevallen op een toyota.

We hadden een aantal adressen op ons lijstje staan waaronder de
Vakgarage autoplus in Nijkerk.

Bij aankomst werden we vriendelijk, open en gastvrij ontvangen waardoor
ik niet het gevoel kreeg de zoveelste klant te zijn.

Er waren meerder modellen waarvan er een de voorkeur had en als snel konden
we een proefrit maken wat erg prettig was. Na de proefrit konden we al snel
tot een beslissing komen en was het mogelijk om nog in dezelfde week de auto
rijklaar te maken.

Bij aflevering kregen we een persoonlijke uitleg over de auto door een geïnteresseerde, enthousiaste en vriendelijke ervaren medewerker(echt iemand die geïnteresseerd is in techniek).

In het algemeen heb ik het geheel ervaren als een zeer prettige, klant vriendelijk, open en een goede service door een enthousiast, meedenkend en ervaren team.

Met vriendelijke groeten,

Remco


Ja, ik beveel dit aan

Rijk uit Amersfoort

04-09-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al enige dagen kloppend geluid linksvoor bij rechterbocht... Bij Renault-dealer geweest voor hulpvraag. Monteur rijdt met de auto hoort niks, ik rij mee en inderdaad geluid weg. Na 3 minuten rijden geluid weer terug.... dan maar naar Autoplus Nijkerk. Jeroen rijdt met de auto en inderdaad constateert het geluid ook. Auto op de brug en controle linker voorwiel, ratelend geluid en speling. Afspraak voor maandag. Het resultaat is een nieuw wiellager en een nieuwe binnenste stuurkogel, de laatste onder garantie want die was twee maanden geleden net vervangen! Dit is pas deskundigheid en service!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nijkerk

01-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst overgestapt van de merkdealer naar een Vakgarage omdat mijn auto nu 4 jaar oud is. Hier kan de dealer nog wat van leren. Prettig geholpen, aangenaam uurloon, alles volgens afspraak gedaan, auto op tijd klaar, en een leenauto gehad voor 12,- per dag! Je voelt je hier geen nummer, maar je wordt serieus, vakkundig en persoonlijk geholpen. De volgende keer ga ik weer naar dit bedrijf toe.


Ja, ik beveel dit aan