Beoordelingen Vakgarage Autoservice Tiel B.V.

9,4
20 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

wilbert uit tiel

03-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede Vakgarage , een probleempje aan mij auto konden ze bij de merk dealer niet oplossen , toen naar deze vakgarage en het probleem is direct door Jochem dassen opgelost , dus weer een tevreden vaste klant erbij !


Ja, ik beveel dit aan

Lou uit Tiel

22-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Probleem met koppeling / schakelen snel gevonden en verholpen, binnen de tevoren gegeven prijsopgave. Restprobleempje ook snel gefikst, gratis, als service.
Prima vaklui vaklui in deze vakgarage ! Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde en ik zou niet weten wat er aan de service beter kan. Kortom: een tevreden klant, al jaren; aanbevolen !


Ja, ik beveel dit aan

André en Trix

19-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Amsterdam

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig ervaren. In juni 2017 een Volvo v50 gekocht bij Auto service Tiel. Zeer scherpe prijs en super service. Auto werd zo goed als nieuw afgeleverd en dat voor bouwjaar 2010! Rijdt nu meer dan een half jaar en geniet er nog elke rit van. Volgende auto ga ik eerst kijken in Tiel!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Tiel

03-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede service en je wordt snel geholpen. Persoonlijke benadering en eerlijkheid staat voorop. Zeker een aanrader voor iemand die een betrouwbaar adres zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Dennie uit Beneden-Leeuwen

02-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het vertrouwen is hier zo sterk en we worden altijd echt heel goed geholpen, eerlijk en goed advies .

Dit bedrijf is echt een aanrader voor uw auto, die is hier in goede handen .

Wij zijn erg blij hier klant te zijn .


Ja, ik beveel dit aan

F.M. uit Tiel

12-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na 2 maanden geleden een grote beurt gehad te hebben bij de dealer van mijn auto, kwam er in eens een tikkend geluid uit de motor. Aangezien de dealers tegenwoordig een beleid hanteren van er kan nog meer bij, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief in de buurt.

Na veel recensies te hebben gelezen kwam ik uit bij Vakgarage AST.

Ben de volgende morgen even er naar toe gegaan. en werd hartelijk ontvangen. Door de eigenaar. Het probleem voorgelegd en gelijk kwam zijn monteur een kijkje nemen. nam daarvoor ook alle tijd. Gelijk besloten om een afspraak te maken. Het probleem bleek reuze mee te vallen. (multiriem) tevens bleek de waterpomp iets te lekken. Gelijk maar besloten om de distributie en de waterpomp te vervangen. Kreeg een vervangende auto mee. en de dag later was alles perfect hersteld. Voor een zeer redelijke prijs voor de werkzaamheden.

Ik ben ten zeerste te spreken over de service en alle aandacht die men aan je besteed. Eigenlijk zoals het overal zou moeten zijn.

Berry en Jochem nogmaals dank jullie wel !!

Jullie zijn een klant rijker


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tiel

19-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb bij deze garage mijn 15 jaar oude ford focus wagon laten repareren en APK laten keuren na een afkeuring door de Ford Garage en een belachelijk dure reparatie offerte (4.000 !!); Ik ben bij deze garage fantastisch geholpen tegen een zeer reële prijs; men komt beloftes 100% na. Deze garage is een absolute aanrader!! Mij zullen ze in ieder geval als trouwe klant gaan terugzien.


Ja, ik beveel dit aan

Cheryl

21-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn Renault twingo hier gekocht. Toen we aankwamen werd ik meteen vriendelijk geholpen en kon ik een proefritje maken. Lang op zoek geweest naar een betrouwbare auto garage! Geen opdringerig gedoe, goede service en een fijne sfeer. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Tiel

12-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar dit moet je meemaken: Ik dacht namelijk dat het niet meer bestond in de autobranche. Een bedrijf dat snapt wat je wilt en waar ik in korte tijd enorm vertrouwen in heb gekregen! Dat is echt even een maatje beter dan die (dure) merkdealers waar ik voorheen binnenliep. Van Vakgarage Tiel heb ik inmiddels twee auto's gekocht. Met volledige (merk) garantie uitstekende auto's!! Of ik nu binnenloop om een opgelopen schade te laten repareren of advies over andere zaken nodig heb: moeiteloos en vriendelijk word ik geholpen, door de filiaalhouder zelf of een monteur. Ik deed altijd wat schamper over Vakgarage maar nu heb ik echt een volwassen autobedrijf gevonden waarvan ik weet dat zij mijn auto's uitstekend onderhouden. Een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan