Beoordelingen Vakgarage Autoservice Tiel B.V.

9,5
24 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Peter uit Tiel

12-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een lekke koelmodule (radiateur-airco condensor). Die was al 2,5 jaar geleden vervangen. Men vond dat toch te snel en sprak de leverancier aan. Die leverde een nieuwe voor garantie. € 75,- afgerekend (koelvloeistof airco) i.p.v. € 400 - € 500. Wat een service! En wat een advocaten!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tiel

14-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 's Morgens bevroren ruiten ontdooid met spray. Wilde de verwarming en airco aanzetten, maar helaas de aanjager doet niets, dus ook de airco niet met als gevolg ruiten die blijven beslaan. Direct naar de Vakgarage gereden. Er werd direct gekeken èn gevonden wat het euvel was. Het motortje was kapot. Ze hebben een nieuwe besteld, die werd dezelfde dag geleverd en eind van de dag kon ik mijn auto weer ophalen. Wat een service! Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Echteld

01-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, kom er al jaren.
Vriendelijk personeel, goed advies, betrouwbaar en kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Josien uit Tiel

01-12-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al jaren klant voor onderhoud, jaarlijkse keuring en reparatie. Loopt allemaal perfect. éen keer was mijn accu leeg en ik moest een half uur later persé bij de school in Tricht zijn. Op de ANWB moest ik een uur wachten. Dan zou ik het dus niet redden. De garage gebeld en die kwamen meteen! Ik was dus nog op tijd bij school. Geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

wilbert uit tiel

03-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede Vakgarage , een probleempje aan mij auto konden ze bij de merk dealer niet oplossen , toen naar deze vakgarage en het probleem is direct door Jochem dassen opgelost , dus weer een tevreden vaste klant erbij !


Ja, ik beveel dit aan

Lou uit Tiel

22-03-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Probleem met koppeling / schakelen snel gevonden en verholpen, binnen de tevoren gegeven prijsopgave. Restprobleempje ook snel gefikst, gratis, als service.
Prima vaklui vaklui in deze vakgarage ! Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde en ik zou niet weten wat er aan de service beter kan. Kortom: een tevreden klant, al jaren; aanbevolen !


Ja, ik beveel dit aan

André en Trix

19-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Amsterdam

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig ervaren. In juni 2017 een Volvo v50 gekocht bij Auto service Tiel. Zeer scherpe prijs en super service. Auto werd zo goed als nieuw afgeleverd en dat voor bouwjaar 2010! Rijdt nu meer dan een half jaar en geniet er nog elke rit van. Volgende auto ga ik eerst kijken in Tiel!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Tiel

03-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede service en je wordt snel geholpen. Persoonlijke benadering en eerlijkheid staat voorop. Zeker een aanrader voor iemand die een betrouwbaar adres zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Dennie uit Beneden-Leeuwen

02-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het vertrouwen is hier zo sterk en we worden altijd echt heel goed geholpen, eerlijk en goed advies .

Dit bedrijf is echt een aanrader voor uw auto, die is hier in goede handen .

Wij zijn erg blij hier klant te zijn .


Ja, ik beveel dit aan