Beoordelingen Vakgarage Autoweerd

8,9
266 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 266 beoordelingen

Kees uit Utrecht

18-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Utrecht

18-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na goede reviews gelezen te hebben voor mijn eerste APK en kleine beurt naar Autoweerd geweest. Service is goed en duidelijk, vond het fijn dat ik telefonisch op de hoogte werd gehouden van de verwachtte kosten, en waar dit precies in zat. Zal hier zeker blijven komen.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Utrecht

15-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage met vriendelijke medewerkers en waar je ten alle tijden terecht kunt door de jaren heen


Ja, ik beveel dit aan

H uit Utrecht

14-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Utrecht

11-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Utrecht

06-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan tien jaar een prima garage waar het onderhoud aan de auto vakkundig wordt uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Utrecht

31-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-07-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kortgeleden heb ik mij auto langs gebracht voor een grote onderhoudsbeurt inclusief een APK. De ontvangst was vriendelijk en klantgericht. Een leenfiets meekrijgen was geen probleem. Deze had ik van tevoren ook gereserveerd.

Helaas was er defecten aan mijn auto, die een reparaties nodig hadden wat de kosten een flink stuk op liep lopen. Hierover werd ik netjes gebeld. De adviezen klonken oprecht en de reparaties hebben ik laten uitvoeren. Door onvoorziene reparaties aan andere voertuigen kwam men in tijdnood voor mijn auto die dag, dus uiteindelijk heb ik mijn auto een dag later pas kunnen afhalen.
In de tussentijd was ik nog een keer langs geweest te kijken. Ik werd vriendelijk, deskundig en geduldig te woord gestaan door de werkplaatschef.

Uiteindelijk ben ik goed tevreden met het uitgevoerde onderhoud en klantvriendelijkheid. Een aanmerking van mijn kant: ik vond het jammer op mijn factuur te zien, dat men ondanks de prijzige reparaties pietluttige bedragen voor zoiets als ruitenwisservloeistof alsnog in rekening hadden gebracht. Meer coulance had ik wel terecht gevonden voor het feit, dat ik aan hen de reparaties had gegund. Toch jammer.


Ja, ik beveel dit aan