Beoordelingen Vakgarage Autoweerd

8,7
652 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
611 t/m 620 van 652 beoordelingen

Ralph uit Utrecht

21-02-2014
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na goed ervaringen van bekenden, heb ik de keuze gemaakt om naar de garage te gaan. Ik heb hier enorm spijt van omdat deze garage 60% duurder is dan andere bedrijven als het gaat om het vervangen van twee autobanden. De prijs van twee banden plus leggen kost hier 625,- euro en bij een concurrent 400,- euro. Door een buurtactie, waar ik de garage zelf op moest wijzen, is er een korting gegeven van 25%. De garage was totaal niet klantvriendelijk en ik kreeg zelfs te horen dat ik blij mocht zijn dat ze op zaterdag open waren. Dit is natuurlijk een keuze van de garage zelf. Waren ze maar dicht geweest, dan was ik waarschijnlijk goedkoper uit geweest en had ik nu geen dubbelle kater aan het lek rijden van twee banden gehad. Tevens werd er gezegd dat ze eigenlijk mij helemaal niet de 25 % korting hoeven te geven en dat ik blij mocht zijn dat ik deze toch kreeg. Vervolgens hoor ik als klant netjes op de hoogte gebracht te worden van dergelijke acties. De prijs van het leggen werd bij de correctie op mijn eerste betalingen in een keer verhoogd van 40 euro naar 57 euro, vreemd, niet bijzonder klantvriendelijk en hierdoor heb ik helemaal het gevoel gekregen dat ik op alle mogelijke manieren ben afgezet.
Ik ga zeker niet meer terug komen en de bekende gaat de auto ook elders in onderhoud geven.
Service van de monteurs bij het leggen van de banden was goed, de afwikkeling mbt de correctie en betaling was heel slecht.


E. uit UTRECHT

13-02-2014
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Terug roep actie (gratis) voor een controle airbag voor mijn grand move 1999.
Door mijn werk heb ik niet zo veel vrije tijd, woensdag langs gegaan en kon donderdag al even langs komen en werd tussendoor snel geholpen. Personeel is niet alleen behulpzaam maar ook aardig en correct.
Als je een auto hebt ze doen alle merken dus ga langs een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

P.A uit Utrecht

31-01-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf.

Op alle punten zeer tevreden, service, kwaliteit,en prijs. Ik heb ergens anders helaas vaak anders meegemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Marjolijn uit Utrecht

27-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meerdere jaren prima service, in één dag APK en benodigde reparaties geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Utrecht

22-01-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een jaar of 5 doet Garage Autoweerd het onderhoud aan mijn auto. twee jaar geleden hebben ze me geholpen met de aanschaf van een 2e hands Daihatsu sirion. Zowel wat betreft het onderhoud (nooit te hoge kosten, altijd op tijd klaar)als de aankoop (goede voorlichting, samen op pad, prima auto) ben ik heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Utrecht

15-12-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij kennen de mensen Krispin ongeveer 40 jaar en Autoweerd meer dan 20 jaar.
Bij aankopem, inruilen en onderhoud is er altijd een zorgvuldige afweging
tussen het bedrijfsbelang en dat van ons.Ons vertrouwen in adviezen is
volstrekt, de ontvangst en behandeling steeds uitermate plezierig.


Ja, ik beveel dit aan

Patries uit Utrecht

15-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben inmiddels ongeveer 8 jaar klant en ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Maartensdijk

13-12-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant. Nog altijd heel goede service en vriendelijke bediening.


Ja, ik beveel dit aan

Clemens uit Utrecht

13-12-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag de overheerlijke banketstaaf opgehaald. Wat zijn die toch lekker. Dezelfde kwaliteit die jullie altijd leveren. Ook als garage.
Maar er is meer!
Jullie zijn niet bang voor innovatie. Want op de doos van de banketstaaf staat:RUDOLF THE RED-NOSED REINDEER. Rood licht aan de voorkant. Geweldig!!!
Er is nog meer!
Ik heb geen auto. In september 2012 heb ik (om gezondheidsredenen) de auto aan jullie verkocht.En dan toch nog een banketstaaf! Klasse!
Natuurlijk is er ieder jaar, tegen kerst, de geweldige spanning: KRIJGEN WE ER WEER ÉÉN , OF NIET. Ik zing dan de hele dag het liedje: "Rudolf the red-nosed reindeer" Misschien helpt dat. Misschien hoort de kerstman dat.
Hij is welkom. Zelfs met een rood voorlicht. Maar misschien bestaat de kerstman eigenlijk niet. Dan dus geen banketstaaf. Maar het blijft KLASSE!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Utrecht

12-12-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Garage Autoweerd heeft men altijd oor voor de klant. Ook al spreekt de klant niet de taal van de (auto)techniek, hij/zij wordt serieus en geduldig te woord gestaan en vragen worden beantwoord.
Ik heb altijd het idee dat de garage deskundig het onderhoud op mijn auto uitvoert en dat de prijs van een beurt achteraf alleszins redelijk is. Wat opvalt is dat het altijd druk is, wat mij een goed teken lijkt voor een garage. Bij een slechte ervaring ga je toch al gauw verder kijken. Ik heb mijn Alfa 147 nu al 5 jaar in onderhoud bij Autoweerd!


Ja, ik beveel dit aan