Beoordelingen Vakgarage Autoweerd

8,8
632 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
611 t/m 620 van 632 beoordelingen

Rob uit Utrecht

08-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super prettig bedrijf. Ze komen afspraken altijd na en ze leveren een uitstekende service. Betrouwbaar, eerlijk, vriendelijk en uiterst bekwame monteurs. We hebben een reeds lange ervaring met hen en we bevelen ze dan ook bij een ieder aan


Ja, ik beveel dit aan

Rietje uit Utrecht

29-09-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit DE MEERN

23-08-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deurningen, 23 augustus 2013

Afgelopen vrijdag hadden we pech met onze 14-jarige Cuore (olielekkage).
Twee uren later was de auto naar Autoweerd gesleept, geïnspecteerd, gerepareerd en tot slot met een factuur van onder de 100,- euro was mijn gezin reisvaardig voor onze vakantie! Topservice en vakmanschap, we zijn klant sinds 2002, welke al die jaren continu is geboden.


Ja, ik beveel dit aan

Leo van Lagen uit Apeldoorn

14-08-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanmiddag hadden we pech met de beschermkap bij de onderkant van de motor. Op de snelweg sleet de helft van de kap eraf.... En wat doe je dan.... De eerste beste garage opgezocht. Bleek ook een beste te zijn....
Na korte reparatie op de brug, werd de kap vastgezet. En met dichte portemonnee mochten we vertrekken...
Da' s service!
Heel hartelijk bedankt. Het ga jullie goed!
Leo


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Utrecht

13-08-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R uit Utrecht

11-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Maarssenbroek

25-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn Renault Twingo ingeruild voor mijn nieuwe Peugeot 207. Bedankt voor de goede service zo ver! Ik kom in november voor de winterbanden! Veel succes verder allemaal, jullie zijn een leuk team.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Utrecht

18-09-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima garage! Vriendelijke jongens aan de balie, probleem werd gelijk aangepakt. Auto op de brug, uitlaat probleem in 5 minuten opgelost. Afrekenen: nul euro... Wow! Ik zeg:service, en dus een nieuwe klant erbij! Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Bilthoven

30-07-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autoweerd heeft mijn Peugeot 207 de afgelopen 5 jaar perfect onderhouden, reden genoeg om mijn bijna-nieuwe 208 (anderhalf jaar oud/22.000km) ook hier te kopen, mét fabrieksgarantie. Heel fijne service, ook in de showroom dus ;-) Bij de dealer zelf keken ze niet eens naar mijn oude auto, ik kreeg met moeite een inruilwaarde te horen. Een heel verschil met de persoonlijke benadering van Autoweerd! Blij met de deal!


Ja, ik beveel dit aan

Onno

18-07-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nu aantal keer met volvo v50 voor verschillende zaken geweest: iedere keer weer verrast door vriendelijkheid, bereidheid en het vertrouwen. Daarnaast altijd een rekening die overeenkomt met verwachting:, top garage!


Ja, ik beveel dit aan