Beoordelingen Vakgarage Autoweerd

8,7
653 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
621 t/m 630 van 653 beoordelingen

Willem uit Utrecht

12-12-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Garage Autoweerd heeft men altijd oor voor de klant. Ook al spreekt de klant niet de taal van de (auto)techniek, hij/zij wordt serieus en geduldig te woord gestaan en vragen worden beantwoord.
Ik heb altijd het idee dat de garage deskundig het onderhoud op mijn auto uitvoert en dat de prijs van een beurt achteraf alleszins redelijk is. Wat opvalt is dat het altijd druk is, wat mij een goed teken lijkt voor een garage. Bij een slechte ervaring ga je toch al gauw verder kijken. Ik heb mijn Alfa 147 nu al 5 jaar in onderhoud bij Autoweerd!


Ja, ik beveel dit aan

Leendert uit Utrecht

12-12-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede uitleg en overleg als er onderhoud of reparatie moet worden uitgevoerd.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Kortom, wat ons betreft een fijne garage waar je van op aan kunt en betaalbaar (zeker vergeleken met de Volvo merkdealer).


Ja, ik beveel dit aan

C.P. uit Bilthoven

10-12-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je al meer dan 20 jaar bij Autoweerd klant bent, zegt dan toch wel genoeg.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Utrecht

09-12-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R uit Utrecht

27-11-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijne garage, altijd tijd en aandacht, ook al staat het er elke weer bomvol. Prima vakmensen, die net zo lang doorgaan tot het goed zit. Ouderwetse service is gewoon top. Aanrader voor wie kwaliteit wil.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 10 jaar heb ik er de drukte in en rond Utrecht voor over om mijn garage te bereiken, als dat nodig is. Ik heb vertrouwen in Werner Krispin en zijn mensen, en dat vertrouwen heb ik al die jaren behouden. De sfeer in de werkplaats is plezierig en als ik er kom voel ik mij welkom.


Ja, ik beveel dit aan

twlm uit Zeist

09-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klant vriendelijk altijd meedenkend en trouw aan hun klanten.Ik kom er gelukkig niet zo vaak maar dat komt door het goed onderhouden van mijn auto door Autoweert.


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit Bilthoven

09-11-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage! (En een verrassend groot bedrijf trouwens, als je eenmaal binnen bent).. Hoewel het er elke keer enorm druk is, het staat echt bomvol met auto's, maken ze toch elke keer weer tijd voor mij en mijn Volvo. Ze staan altijd voor de klant klaar, ook als er eens wat tussendoor is. Ik ben zeer tevreden over hun service, Autoweerd is mijn in ziens zeer vakkundig en dienstverlenend bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Utrecht

03-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Om een lang verhaal kort te houden. Op 1 september zou onze vakantie van 8 weken beginnen. We hadden een aantal jaren vakantiedagen gespaard om een langere tijd weg te kunnen zijn met auto en een caravan die we beiden speciaal voor deze reis hadden aangeschaft. Nu hadden we pech met de auto, motor lekte olie. Dit probleem werd zo erg dat een week voor onze vakantie begon er een nieuwe motor in de auto ingebouwd moest worden. Soms maak je het mee dat er erg veel tegenzit en dat was nu het geval. De nieuw ingebouwde motor werkte niet goed, olie spoot uit alle gaten en reparatie zou toch een aantal dagen duren, waarna testperiode om alles onder controle te hebben zou volgen. Ik schrok me een hoedje bij dit bericht. Onze vakantie, waar we zo lang naar toe geleefd hadden kwam in gevaar. Autoweerd stond direct op het standpunt dat onze vakantie doorgang moest vinden. En zo kwam het dat ik op vrijdag 30 augustus om 13.00 uur een andere auto ter beschikking kreeg, een grote auto met trekhaak. Twee uur later haalde ik de caravan uit de stalling en onze vakantie kon alsnog toch beginnen. Inmiddels is de vakantie achter de rug en zijn we weer volop aan het werk en kunnen wij terug zien op een zeer geslaagde en fijne reis door Spanje en Portugal. De eigen auto is weer helemaal tip top gemaakt en omgeruild met de tijdelijke auto. Ik heb me gesteund gevoeld door autoweerd in het meedenken over een passende oplossing. Zeer dankbaar ben ik hen dat wij heerlijke weken hebben kunnen hebben. Autoweerd is creatief in het bedenken van oplossingen en ging een stap verder dan ik had kunnen hopen. Alle lof aan dit team.


Ja, ik beveel dit aan

Anni uit Utrecht

21-10-2013
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor APK. Deze is op zich al prijzig (€40!). Worden in de ochtend gebeld met de melding dat er maar liefst 5 lampjes stuk zijn (dubieus..) en dat de ruitenwissers vervangen moeten worden; kosten €120. We worden vervolgens gebeld dat de reflector van de koplamp stuk is en dat de volledige koplamp moet worden vervangen. Toen we thuis wegreden, was er absoluut niets mis met de reflector van de koplamp en 5 kapotte lampjes hadden ons wel op moeten vallen. Autoweerd zegt dat dit allemaal echt stuk was en presenteert ons vervolgens een rekening van €305. Ronduit schandalig!