Beoordelingen Vakgarage Autoweerd

8,7
640 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
631 t/m 640 van 640 beoordelingen

ton uit utrecht

18-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anton en Monique uit Leidscherijn / Utrecht

04-04-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Utrecht

07-03-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren is mijn auto in onderhoud bij deze garage. Altijd naar tevredenheid. Maar een voorval tijdens deze winter spande toch wel de kroon. De ANWB had tijdens de vorstperiode in febr. '12 mijn accu opgeladen en de motorkap gesloten. Die kap zat niet goed vast zodat op de snelweg mijn motorkap plotsklap open klapte en mijn hele voorruit bedekte. Het lukte mij de auto veilig aan de kant te zetten. Mijn auto is keurig gerepareerd. M'n auto ziet er weer schitterend uit. En dat niet alleen maar de afhandeling van de verzekering namen ze me ook helemaal uit handen. Het hele voorval heeft me geen cent gekost.
Dank daarvoor,
Herman, Utrecht.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Utrecht / Leidscherijn

06-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen vrijdagmiddag ging er een lampje branden op het dashboard van mijn Citroën C3. Ik ging naar Autoweerd, zij hebben de auto nieuw aan mij verkocht. Het was de eerste keer dat ik iets 'bijzonders' had. In de werkplaats waren de monteurs al aan het schoonmaken, de werkplaats was eigenlijk al dicht, maar de receptionist stond mij prima te woord en riep er toch een techneut bij. Die deed allemaal testjes met een apparaat, er leek een bobine (?) niet goed. Ze wilden het gelijk repareren, omdat ik anders in het weekend misschien meer problemen zou krijgen. En dat is hem gelukt, na ruim een half uur reed ik weer weg, en de rekening zouden ze opsturen. Ik vind dat fantastische service. Voelt echt goed zo!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Utrecht

14-12-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik belde Autoweerd voor winterbanden en kreeg heel netjes en uitgebreid advies. Ze vroegen naar mijn auto, naar mijn wensen en belden netjes terug met de beste aanbevelingen. Het is uitindelijk een complete set geworden, dus met velgen en ik laat ze volgende week monteren, gelijk met een grote onderhoudsbeurt. Tot zover een zeer positieve indruk!


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Utrecht

08-11-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service! Elke keer weer prima geholpen, ondanks de drukte af en toe. Ook nu weer gezien dat ze echt voor je klaar staan en hun best doen voor "de klant". Ik ben zeer tevreden over Autoweerd, al rij ik zelf geen japanner.


Ja, ik beveel dit aan

hanny uit utrecht

25-02-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

leonard uit utrecht

14-12-2010
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan iedereen Autoweerd als garage aanbevelen! Al jaren heb ik en mijn vrouw onze auto's in onderhoud bij Autoweerd, En altijd weer opnieuw naar volle tevredenheid, de klantvriendelijkheid is enorm groot, je bent nooit een nummer bij Autoweerd en heel belangrijk: het advies (ook bij aanschaf van een nieuwe auto)en de reparaties geven je helemaal het gevoel dat je als autorijder helemaal zorgeloos de weg op kunt, en dat is voor mij - die vele kilometers maakt - erg belangrijk en voor wie niet? Dus als je een garage zoekt die je compleet kunt vetrouwen zeg ik: Garage Autoweerd! Voor mij de beste in Utrecht! en voor de duidelijkheid: ik ben een gewone tevreden klant van Autoweerd, that's all.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Utrecht

26-07-2010
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer fijne garage. Ik kon -als niet vaste klant- tussendoor komen met een trillend stuur van mijn Peugeot 307. De voorwielen werden gebalanceerd (of zoiets) nadat ik ze bij het bekende goedkope geelblauwe adres had laten vervangen.. stom, stom, stom: niet goed gedaan daar dus, vervolgens bij Autoweerd opgelost. Bleek achteraf de banden ook nog 3 euro per stuk duurder te zijn !! Voortaan gelijk naar Autoweerd met mijn karretje.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Utrecht

05-07-2010
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al zeker 10 jaar klant bij Autoweerd met mijn Peugeots en heb er altijd een prima gevoel bij hoe zij mij helpen. De auto's zijn elke keer keurig in orde gemaakt en ze helpen mij altijd zeer persoonlijk. Alle tijd voor service. Ook mijn vrouw (Suzuki) wil ook geen andere garage meer.


Ja, ik beveel dit aan