Beoordelingen Vakgarage Bakker

8,6
27 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

E uit Leidschendam

10-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De service is helemaal top! Onze complimenten hoe er met de klanten wordt omgegaan. Deze garage is zeker aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Sassenheim

05-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Trekhaak laten monteren. Prijs marktconform, goede service, montage binnen planning en keurige uitleg en geen extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik-Jan uit Noordwijkerhout

01-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De laatste jaren hebben we onze auto's in onderhoud.
Vakgarage Bakker is een klantvriendelijk en eerlijk bedrijf dat goed communiceert en meedenkt met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Sassenheim

23-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het vriendelijke personeel, de warme sfeer bij binnenkomst is heel prettig! Na de beurten voor mijn auto is steeds mijn auto weer schoongemaakt, helemaal gestofzuigd! Super service, een kleine handeling maar met een mooi effect!


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Sassenheim

20-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Voorhout

12-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam voor een garantiereparatie voor een andere Vakgarage. Het was voor Vakgarage Bakker geen enkele moeite om mij te helpen. De rekening werd naar de andere vakgarage gestuurd.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Teylingen

29-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zoals vele in mijn omgeving al aangaven, uitstekende zorg bij aankoop van mijn nieuwe auto. Verkoop- Service is die je verwacht en je al krijgt bij binnenkomst van de showroom. Je wordt goed ontvangen, geen lange wachttijden. Er wordt koffie aangeboden en de verkoop laat je eerst even met rust om eerst zelf kennis te maken met de auto, die ik op het oog had. Dit ondervond ik als zeer prettig. Eenmaal zelf het een en ander ontdekt te hebben en toe aan een tweede kop koffie kwam de verkoper zich eerst netjes voorstellen en het resultaat mag er wezen, voor mij een nieuwe Suzuki en klant bij Suzuki Auto Bakker! Van A tot Z prima geregeld, een aanrader voor ieder!


Ja, ik beveel dit aan

a.m. uit Noordwijk

08-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Proffesioneel bedrijf, goede technische kennis en goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

BEN uit HOOFDDORP

31-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer professioneel vak bedrijf, heel sociaal erg vriendelijk en kwalitatief op een hoog niveau. Geen praatjes van pakkenmannen maar gewone normale verkopers. Daar voel ik me thuis.


theo uit Amsterdam

27-05-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan