Beoordelingen Vakgarage Bedeaux

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Wilko uit Amsterdam

14-06-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mooie Mini gekocht eerder dit jaar en zojuist afspraak gemaakt om war zaken na te laten kijken onder de garantie. Keurig geholpen en vervangend vervoer gekregen, complimenten aan Arthur Bedeaux en zijn team


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit valburg

01-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: LEXUS LS430
Ben al jaren klant bij de fam Bedeaux met mijn Lexus. Bevalt mij prima! Onnodig dat de prijzen een fractie zijn van de prijzen van de officiele Lexus dealer - maar desondanks is de kwaliteit van het geleverde werk beter!
En qua betrouwbaarheid? Ik durf aan Arthur Bedeaux mijn portemonee uit te lenen!
Deze garage is een aanrader voor iedereen die betaalbaar autoplezier wil!
Geert van Dijk


Ja, ik beveel dit aan

Dennie en Vivi uit Utrecht

28-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen met de aanschaf van onze auto. Prettige zaak met een uitstekende service, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

harry uit duiven

20-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf goede en zeer deskundige service fijn en zeer vriendelijk personeel met veel humor wordt snel geholpen en mocht het langer duren een leenauto staat altijd klaar je wordt gebeld voor alle extra kosten of werkzaamheden prijs helemaal OK topbedrijf echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

harry uit duiven

20-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf goede en zeer deskundige service fijn en zeer vriendelijk personeel met veel humor wordt snel geholpen en mocht het langer duren een leenauto staat altijd klaar je wordt gebeld voor alle extra kosten of werkzaamheden prijs helemaal OK topbedrijf echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Tom en Annie uit Doorwerth

23-08-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende garage, prima service!!
Had begin 2015 een fout melding in mijn overdrive van mijn Daihatsu Materia ,zonder kosten verholpen en gratis leenauto gehad!
Zijn meteen voor het totale onderhoud overgestapt naar deze dealer.
Fam. Remmerde-Beirens.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Duiven

10-04-2015
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Door kennissen gewezen op dit bedrijf, vriendelijke en gedegen benadering, komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn

05-03-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan