Beoordelingen Vakgarage Bijker

9,3
415 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 415 beoordelingen

Anoniem

24-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dik uit Bathmen

22-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig. Afspraak is afspraak, duidelijkheid, jarenlang prima ervaring met dit prachtige bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Vledder

20-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via marktplaats zijn wij terecht gekomen bij deze garage. We werden meteen vriendelijk ontvangen en goed geholpen door de heer Bijker. Wat ons heel erg opviel was de openheid en het vertrouwen die ze in je toonde. Na een goede proefrit in de auto (naar huis en weer terug) hebben wij de auto gekocht!
Wij waren nog op zoek naar een andere garage voor het onderhoud van onze auto en hebben deze dus meteen ook gevonden.
Wij hebben vertrouwen in deze garage en zullen hier zeker terug blijven komen.
Wat ons betreft een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Tubbergen

06-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangen door de heer J. Bijker en op een zeer prettige en deskundige manier geholpen bij de aankoop van de vw polo.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Grootebroek

02-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht bij deze vakgarage, zeer goed geholpen
Alles goed uitgelegd van de nieuwe auto.
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Bussum

30-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jort uit DRACHTEN

23-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een goede ervaring met vakgarage Bijker gehad. Professionele hulp, betrouwbaar, denkt mee en persoonlijk contact hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende voorkomende en vriendelijke benadering van de familie Bijker bij de koop van onze nieuwe auto en de inruil van onze auto. Ook een heldere en eerlijke prijs! alle afspraken werden super strak nagekomen en de communicatie was pro-actief en prima. Heel fijne ervaring voor ons!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Borne

19-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Nalkbrug

08-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan