Beoordelingen Vakgarage Bijker

9,3
398 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 398 beoordelingen

Dhr./mevr.

14-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag een occasion gekocht, gelijk mee kunnen nemen. Snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Darp

20-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gisteren mijn Citroen C1 verkocht aan deze vakgarage


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Dedemsvaart

18-12-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

R uit Numansdorp

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig (familie) autobedrijf. Vorige week bij Jacob onze nieuwe Up! gekocht. Het is altijd maar afwachten hoe je geholpen wordt, echter overtrof dit al onze verwachtingen. Eerlijkheid en vertrouwen in een huiselijke sfeer voerde de boventoon. Het is dat we heel ver uit de buurt wonen anders hadden we het onderhoud blijven uitvoeren bij de familie Bijker.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige manier van handelen zowel bij inruil als koop. Ik heb vertrouwen in de deskundigheid en service van dit bedrijf in de toekomst. Echt een familiebedrijf, aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Borne

28-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede kwaliteit en service- vriendelijke en deskundig personeel- goed bereikbaar- goed verzorgde garage-
Zeker aan bevelen bij vrienden familie


Ja, ik beveel dit aan

Alper uit Barendrecht

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel en goede service , klantvriendelijke personeel , vandaag 2 mooie vw up’s gekocht , leuke familie bedrijf 👍🏼


Ja, ik beveel dit aan

Sybrenne uit Eefde

19-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Woensdag aan het eind van de middag telefonisch contact gehad over de verkoop van mijn auto. Begin van de avond overeenstemming bereikt en de volgende dag is mijn auto betaald, opgehaald en aan de deur gevrijwaard. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond

18-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen bij de aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Rotterdam

17-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele positieve ervaring!
Vakgarage Bijker heeft mijn auto overgenomen, eerlijk volgens de afspraak. Zeer vriendelijke en nette afhandeling. Leuke mensen!


Ja, ik beveel dit aan