Beoordelingen Vakgarage Bijker

9,3
391 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 391 beoordelingen

Sybrenne uit Eefde

19-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Woensdag aan het eind van de middag telefonisch contact gehad over de verkoop van mijn auto. Begin van de avond overeenstemming bereikt en de volgende dag is mijn auto betaald, opgehaald en aan de deur gevrijwaard. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond

18-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen bij de aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Rotterdam

17-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele positieve ervaring!
Vakgarage Bijker heeft mijn auto overgenomen, eerlijk volgens de afspraak. Zeer vriendelijke en nette afhandeling. Leuke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

barack uit breda

24-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitlaat was steuntje stuk, gelast en gelijk geholpen, beetje geld betaald met pin. Vriendelijke monteur en baas, goede mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jon uit Meppel

21-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren ben ik even snel langs de garage geweest voor een snelle reparatie aan de uitlaat van mijn auto.
Hierbij waren de werknemers erg vriendelijk en zij konden mij snel helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ndr uit Breda

31-07-2018
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Apeldoorn

14-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de zoektocht op internet kom je veel garagebedrijven tegen die pretenderen dat ze klantgericht, vakkundig en de beste garage zijn. Garage Bijker geeft dat niet specifiek aan, loopt daar niet mee te koop, maar verdient deze beschrijving voor 100%. Zelden heb ik op deze manier zaken mogen doen warin de fam. Bijker je meteen het gevoel geeft dat je welkom bent als klant. Het is laagdrempelig, men is eerlijk, open en servicegericht. SERVICE schrijf ik hier met hoofdletters !! Het is zelfs een rit van twee a drie uur meer dan waard om het zelf te beleven en ervaren hoe je als klant hier behandeld wordt, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Alle lof dus voor deze vakgarage die bij dezen een dikke pluim verdiend heeft. Een toekomstige aankoop zal hier zeker weer gaan plaatsvinden.

Steekwoorden voor vakgarage Bijker zijn:
Betrouwbaar, eerlijk, open, laagdrempelig, vakkundig, correct, beleefd, klantvriendelijk, kundig.

ZEER AAN TE BEVELEN !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jenne uit Sleen

11-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je word hier als een mens behandeld, eerlijk en oprecht en er word met je meegedacht en afspraak is ook afspraak.
zeer betrouwbare garage


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Emmeloord

26-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 'S ochtends klapband en 's middags een nieuwe band erom! Als klap op de vuurpijl wordt de auto ook nog naar mijn werk gebracht, hierdoor was het niet meer nodig om een lift te regelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Emmen

26-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de Ford ka gehaald. Bij de eerste keer dat wij er kwamen werden wij al vriendelijk begroet door mensen die weten waar ze over praten!
De auto is vandaag keurig afgeleverd met nieuwe apk en is in zijn geheel nagekeken een stukje extra service die erg op prijs wordt gesteld.
Bij dit bedrijf geen gladde verkoop praatjes maar meteen recht boor zn raap waar het op staat maar wel respectvol


Ja, ik beveel dit aan