Beoordelingen Vakgarage Blok

8,9
269 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 269 beoordelingen

Anoniem

18-09-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Ouderkerk aan den IJssel

18-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfect. Ze weten wie ik ben, welke auto ik rijd. Ze nemen bij de jaarlijkse APK ook andere dingen mee. Dat noem ik service. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Krimpen aan den IJssel

18-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.L. uit Kornhorn

18-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, goede uitleg, klant vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Willem

18-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alphons uit Almere

15-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Ouderkerk aan den IJssel

14-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Gouda

27-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar positieve ervaringen. Altijd attent, vriendelijk en hulpvaardig. Ik onderstreep de bovenstaande tekst en voeg daar nog bij dat ook eventuele wachttijd geen straf is met een heerlijke cappuccino in de sfeervolle kantine van het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rotterdam

25-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was er nog nooit geweest en was op zoek naar een gebruikte auto. Al heel snel ben ik heel goed geholpen, zonder het gevoel van opdringerigheid. Voelde gelijk vertrouwd


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Volendam

21-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch een Opel Agila voor mijn echtgenote aangeschaft conform de beschrijving van Sander Blok tot aanschaf van de auto overgegaan, daarnaast met hem geregeld dat hij de wagen zou afleveren voor de deur.
Op de dag van aflevering was de wagen voorzien van een volle tank brandstof, had de wagen een complete beurt gehad en perfect afgeleverd thuis.
Het moet worden gezegd de wagen was als nieuw, derhalve zijn wij zeer gelukkig met de juiste keuze van de wagen de Autobedrijf Blok.B.V.


Ja, ik beveel dit aan