Beoordelingen Vakgarage Bregman

8,4
384 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
371 t/m 380 van 384 beoordelingen

poppo uit warffum

08-05-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima prettige snelle service


Ja, ik beveel dit aan

E.J. uit Warffum

07-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekende service, vriendelijke behandeling, goede prijzen


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Beverwijk!

14-07-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een 205 diesel uit 1998 gekocht, het was geen koopje, maar wel een zeer betrouwbare auto! Ja, ik kom helemaal uit Beverwijk, maar ivm relatie ben ik daar regelmatig, en toevallig stond daar de auto die ik zocht..een klein comfortabel dieseltje vanwege de grote afstanden die ik afleg. werd deskundig op de "Groningse" manier geholpen, to the point en maken waar wat zeggen, alleen was de auto wat vies bij aflevering. Kleine probleempjes werden zonder morren en met vindingrijkheid opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Westernieland

27-04-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik het een prettig en betrouwbaar bedrjf vind, er wordt goed geluisterd en gezocht naar oplossingen samen met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

P.G. uit Baflo

26-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze altijd klaar staan en betrouwbaar en goed zijn. Ze denken mee met mij als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Zeerijp

08-04-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de medewerkers van dit bedrijf mij een goed gevoel gaven bij de koop van een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Baflo

31-03-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

annet uit winsum

01-02-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is nooit leuk om geld uit te geven aan het onderhoud van je auto; met de rekening ben ik dus automatisch niet gauw tevreden (maar terecht zal dat waarschijnlijk niet zijn). Garage Bregman geeft ons het gevoel eerlijk behandeld te worden en als er iets is, kun je er altijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wehe-Den Hoorn

01-02-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, ik kan er altijd snel terecht, krijg een goede prijsopgave, en er wordt bij het reparatie/onderhoudsadvies goed meegedacht, wat gezien de leeftijd van mijn auto's wel belangrijk is.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwolle

01-02-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben bij dit bedrijf een auto gekocht met 3 mnd garantie, op het laatste moment kwam ik er achter dat de wiellager niet in orde was deze hebben ze vervangen zonder morren ook de achterruit wisser bleek niet oke ook deze is vernieuwd,

Zeer prettige ervaring dus hier een auto kopen is voor herhaling vatbaar.


Ja, ik beveel dit aan