Beoordelingen Vakgarage Dallinga

8,7
478 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
471 t/m 478 van 478 beoordelingen

Hans uit Delfzijl

17-09-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende ervaringen zowel zakelijk en prive. snelle afhandeling van onderhoud aan onze zakelijke voertuigen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-08-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Delfzijl

03-08-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf en prima service! Waar de merkdealers in glazen paleizen zitten, geen tijd voor je (willen) vrijmaken en alleen aan hun eigen omzet denken, daar weet Dallinga wel mee te denken.

Ik was op zoek naar een nieuwe auto. Levertijd bij dealer "2 a 3 maanden". Bij Dallinga dezelfde auto binnen 1 week te leveren en nog een stuk voordeliger dan bij de plaatselijke merkdealer ook!

En passant nog even geïnformeerd wat de 1e beurt voor mijn auto kost en ook dat scheelt weer enkele tientallen euro's t.o.v. de merkdealer.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Appingedam

02-08-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Delfzijl

01-08-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Verwarming laten nakijken en goede oplossing gekregen


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Delfzijl

07-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en goed advies. Mooie auto aan overgehouden en kom zeker voor onderhoud weer terug!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Delfzijl

03-12-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correct en klantvriendelijk bedrijf,onze auto is keurig afgeleverd.
Remi erg bedankt voor je goede zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Delfzyl

26-04-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan