Beoordelingen Vakgarage De Bilt

8,9
147 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 147 beoordelingen

Anoniem uit Zeist

16-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk! Uitstekende service en kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eduard Peter uit Bilthoven

10-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanwege geknoei bij andere garages in de regio inmiddels tevreden klant bij doe maar gewoon Vakgarage De Bilt. Schoorvoetend op advies van derden met één auto begonnen, nu enthousiast drie auto’s bij de familie ondergebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit De Bilt

04-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg netjes geholpen bij een (voor mij) lastige reparatie aan mijn Mini. Probleem werd direct herkend en is snel en tegen een heel redelijke prijs opgelost. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit GROENEKAN

26-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakgarage DeBilt is mijn enige en vertrouwde garage. Vriendelijk personeel, met een persoonlijke bejegening. Snelle service en goede kwaliteit staan voorop. Adequate afhandeling. Zeer redelijk geprijsd !


Ja, ik beveel dit aan

Victorine uit Utrecht

03-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Bilthoven

15-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals u ziet, ben ik tevreden over Vakgarage De Bilt.
Wordt correct geholpen, ook voor de bandenspanning. Erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Marian

09-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam voor een storing in het elektronica. Deskundig uitleg en uitgelaserd .was service kosteloos , klant gericht. Super 👍.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Amersfoort

02-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 20 jaar klant bij Garage De Bilt.
Ik kom uit Amersfoort, maar blijft trouw aan deze garage vanwege de enorme service.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit De Bilt

04-07-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Beste garage van Larenstein
Ik kom er zowel privé als zakelijk.

Fijne garage waar ze wat voor je willen doen ook als ze het druk hebben proberen ze wat te regelen. Daarnaast is de prijs zeer scherp. Achteraf baal ik dat ik jaren lang bij de merk dealers ben geweest


Ja, ik beveel dit aan